Vi har sjældent sex

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17547
  Mie-mie
  Deltager

  Jeg er i forhold på 4 år med en dejlig mand, som jeg elsker højt. Vi har et godt forhold, synes jeg, og tænker, at han har det på samme måde.

  Det eneste, som frustrerer mig er, at vi meget sjældent har sex. Der går let 5-6 uger mellem hver gang, og det er længe for mig.

  Der har været forskellige faser i dette. Først var jeg meget frustreret og lagde op til sex, når jeg havde lyst. Der blev jeg afvist med forskellige begrundelser eller undskyldninger. Senere resignerede jeg og ventede på hans initiativ, som ikke kom. Jeg har lagt op til sex, men jeg bliver ked af det, når jeg bliver afvist. Det føles som en afvisning af mig – ikke af mit “tilbud”, når det er så sjældent jeg lægger op til sex.

  Nu er der stadig lange intervaller mellem vi har sex. Oftest når vi er alene hjemme, hvilket sker sjældent.

  Vi har talt om det mange gange på mit initiativ. Han siger, at han har lyst og gerne vil have sex med mig. Jeg kan bare ikke rigtig mærke, at det er sådan. Vores sex er meget rutinepræget, hvor det er den sammme “rækkefølge” hver gang. Lidt kedeligt, synes jeg. Jeg har prøvet at tale med ham om, hvad kunne tænke dig og også sige, hvad jeg kunne ønske, at vi gjorde næste gang. Men det ændrer ingenting.

  Han har haft en periode, hvor han har haft svært ved at rejsning, og det sker stadig ikke helt så hurtigt, som da vi mødtes. Jeg tror, at han tænker meget over det – for mig er det ikke et problem.
  Han siger, at han ikke onanerer og jeg har bemærket, at han ikke har stiv pik om morgenen. Han har været til læge og blev undersøgt. Her fik han Viagra, som vi prøvede en gang. Så ville han ikke tage dem dem mere. Det er nu heller ikke det, som er det største problem.

  Er der nogen, som kender til denne problematik eller har gode råd??? På forhånd tak.

  Mie-mie

  #17548
  Zoe2
  Deltager

  Hvordan var det fra start af?
  Hvis han altid har haft lidt lyst til sex, er det nok sådan han er. Altså har et lavt sexdrive. Så er I ikke noget match seksuelt – spørgsmålet er om du vil gå på kompromis med det.
  Hvis hans interesse er dalet fra stærkt interesseret i starten til dette niveau, kan det jo også være at han bare ikke tænder på dig mere. Det må du jo også finde ud af om du vil leve med.
  Hvor gamle er I?

  #17549
  Mie-mie
  Deltager

  Vi er i fyrrerne.

  I starten havde vi ret meget og rigtig dejlig sex, og der var jeg ikke i tvivl om, at han tændte på mig.

  Jeg har spurgt, om han ikke tænder på mig mere – flere gange endda. Han siger, at det gør han og at han har lyst til sex. Det føles bare ikke sådan altid.

  #17551
  lillehjerte
  Deltager

  Det kan være I skal øve jer i at kæle uden og med tøj- begge dele- og øve jer i at det ikke behøver at medføre at I har sex. Hvis lysten opstår spontant, så kan man tage den derfra. Manden kan også have rejsningsbesvær hvis han er påvirket af en forventning om at præstere. Hvis han generelt ikke føler han slår til kan det også være årsagen til at han ikke kan.

  #17552
  Zoe2
  Deltager

  Jeg tror det ligger uden for denne brevkasse, at råde dig.
  I bør gå til en sexolog og får råd og vejledning. Men det forudsætter, at han selv indser, at han har et problem. Eller også har han slet ikke noget problem, men bare et lavt sexdrive.

  Hvis en veninde spurgte mig om noget tilsvarende, ville jeg sige, at hun måtte leve med det eller finde en anden mand, hvor der var et bedre seksuelt match.

  #17553
  jydinden
  Deltager

  Ok i er + 40 og så er der en ting der skal undersøges først og fremmest. Mænd som har åreforkalkning får rejsningsproblemer og det er et tegn der skal tages alvorligt – så til læge med Herren. Det kan godt være han slår sig i tøjret men det er ikke rimeligt at du skal leve med afvisninger og et sexliv der ikke fungerer tilsidst kan det blive døden for jeres forhold. Viser det sig hos lægen at der ikke er noget fysisk galt ja så er der kun at tage turen til sexologisk rådgivning , men prøv nu lægen først for en sikkkerheds skyld.

  #17554
  hexia D trix
  Deltager

  Jeg kan finde på …….. intet, der er så opslidende som en mand der plager om sex. Jeg oplever at han vil HA` noget som jeg ikke kan give uden at gøre vold på mig selv …………. mon ikke mænd har det på samme måde?? Hvis jeg var dig, ville jeg onanere mere og dermed tage ansvar for mit eget behov. Man kan ikke tvinge lyst til at opstå ……. lyst er spontan og frivillig …… giv ham plads

  #17555
  Laerke
  Deltager

  Jeg har et par veninder, hvis mænd ikke har særlig meget lyst til sex. Det ene par hvor manden nægter at lade sig undersøge (han har i hele deres forhold haft mindre lyst end hende). Et andet par, hvor jeg ved, at der bl.a. er problemer med den følelsesmæssige tilknytning i forholdet. De har i perioder ikke har været særlig tilgængelige for hinanden rent følelsesmæssigt.

  #17556

  Hej Mie-mie

  Av, for satan. Det gør jo naller at blive afvist. Og selv om man måske kan regne ud med hele ens intellekt, at det muligvis bare handler om forskelle i personlighed, så kan ens følelser jo ikke lade være med at føle, at kæresten ville agere anderledes i kassen med en anden. Ouch! Især også fordi rutinen omkring sex er lidt rutinepræget. Så er det jo ikke bare lysten, man føler mangler, men også engagementet og eventyrlysten i situationen. Omend kæresten giver udtryk for ubegrænset kærlighed.

  Og som flere er inde på, at så er det nok noget med at finde ud af, om du kan leve med det. Og hvordan. For det er – som en enkelt nævner – ikke særligt motiverende, at nogen står og læner sig ind over en med mere lyst en selv og tilmed også en vis lyst til at tale om fraværet af ‘lyst’.

  I de samtaler, jeg har med par omkring manglende lyst af uforståelig årsag, viser det sig dog ofte, at der mentalt/følelsesmæssigt/dynamisk er en uoverensstemmelse mellem de to personer, som er medvirkende årsag til at fjerne tændingen. At den ene uden at vide det slukker den anden. Og at den anden ikke gør opmærksom på, at det sker og hvornår det sker, fordi vedkommende ikke bemærker det, ikke kan formulere det eller har forsøgt at formulere det og begge er klar over problematikken, men ingen af dem har tænkt, at disharmonien på dette område også flyder ind i deres fælles, seksuelle rum.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #17557
  Laerke
  Deltager

  Hvis det er tit, han ikke vågner m errigeret lem er det vist noget man skal holde øje med da det både kan have m ens livsstil at gøre og/eller noget m produktionen af noradrenalin under remsøvnen. Jakob Søndergaard fra programmet Rigtige mænd har skrevet noget om det.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.