Vi er ikke enige om at få et barn

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8133
  Fru Larsen
  Deltager

  Jeg er en kvinde på 38, gift med en dejlig mand på 40. Vi har været sammen i 8 år. Jeg har 3 børn på 14,16 og 18 år fra et tidligere ægteskab.
  Min mand har aldrig lagt skjul på han ikke ønsker sig sine egne børn. Grundet sygdom har jeg heller ikke haft lyst til flere børn, så alt var jo helt perfekt. Jeg er efterfølgende blevet transplanteret. Nu er jeg bare i den situation at jeg alligevel har lyst til et barn med min mand, lysten har været der i et års tid nu. Der er en lille risiko for min krop vil blive svækket ved en graviditet, men jeg får den “rigtige” medicin i forhold til graviditet.
  Min mand har ikke skiftet mening, han har ikke lyst. De årsager han nævner er
  1. Han vil være så bange for at få et sygt barn og vil hellere undvære end blive såret.
  2. Han ved ikke om han kan finde ud af at være far og have det ansvar( han er en god papfar for mine børn)
  3. Han synes man bliver meget bundet af et barn. (Vi er nærmest altid hjemme, går ikke til sport og går ikke i byen hver weekend)

  Jeg er fortvivlet da jeg brændende ønsker mig et barn mere med min mand. Har overvejet i desperation at blive gravid for mig selv(anonym sæddonor) men har droppet den ide, den var tænkt i panik(ikke sagt højt). At forlade min mand og blive gravid med en anden er ikke en mulighed.

  #8135
  Kide
  Deltager

  Jeg har desværre ikke nogle gode råd til dig, men vil bare lige fortælle dig, at du ikke er den eneste med de tanker. Det er hårdt, rigtig hårdt og den der følelse af at skulle vælge mellem børn og mand, den er meget svær at være i.

  #8144
  Beth
  Deltager

  Fru Larsen

  Jeg forstår godt dine følelser og dit ønske om et fællesbarn med din elskede.

  Jeg tænker at du får brug for dit gode helbred og al din energi når du engang om ikke så længe bliver bedstemor. At få børnebørn er en måde at starte sammen på selv om din mand ikke er far til dine børn så vil han blive bedstefar og elsket lige så højt som var han 100 % “ægte” bedstefar. Hvordan vil det være at skulle have børnebørn samtidig med at jeres fællesbarn er måske 8-10 år ?

  Nu er det nok ikke lige i dine tanker og du føler dig ung endnu. men det biologiske ur tikker og tiden løber ud for endnu et barn – det i sig selv er en kendsgerning der er hård at tackle.

  Glæd dig over dine børn og din mand og overvej om du har helbred og energi til endnu et barn, lysten er der jo men er det nok.

  KNUS
  Beth

  #8146
  Zoe2
  Deltager

  Børnebørn? Der kan gå 10-15 år.

  #8147
  Fru Larsen
  Deltager

  Det er rigtigt mit biologiske ur tikker, hvilket jeg er meget bevidst om. Skal jeg have et barn mere skaldet være inden jeg fylder 40.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.