Velkommen til det nye forum – En lille vejledning

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #829
  admin
  Keymaster

  Hej og velkommen til det nye forum.

  Hvis du vil oprette en ny tråd/et nyt enme, så benytter du feltet ude i brevkassen

  Nyt emne

   

  Hvis du vil svare på et emne eller et specifikt indlæg har du to muligheder:

  – Du kan svare ved at skrive i feltet nederst på siden inde på det emne du ønsker at besvare.

  – Du kan klikke på "QUOTE" øverst i højre hjørne på specifikt det indlæg du ønsker at svare/kommentere på – så kommer den tekst du vil svare/kommentere på med i din tekst og man vil således kunne se at det er specifikt dét du svarer/kommenterer på.

  Hvis du møder problemer, noget du ikke forstår, Brevkassen opfører sig mærkeligt eller anden udfording i din brug af Brevkassen, så skriv det i emnet "Hjælp til brevkassen" – så kan andre brugere også få glæde af det såfremt de har samme problem.

  Vi vil løbende forsøge at gøre Brevkassen bedre, så hvis du har gode ideer er du også velkommen til at skrive det i "Hjælp til Brevkassen", så skal vi se på det.

  // Admin

  #15998

  Hej til såvel ny som erfaren i brevkassen

  Du bruger brevkassen her på eget ansvar. Brugerne skriver frit, hvad de har lyst til at spørge om, og hvad de har lyst til at svare. Jeg er ofte lodret uenig med dem, der svarer på de spørgsmål, der bliver stillet. Og jeg er lige så ofte positivt overrasket og rørt over, hvor kloge og kærlige svar der bliver givet. Og hvor tillidsfuldt og sårbart der kan blive spurgt og fortalt om egne udfordringer.

  Hvad angår indholdet i brevkassen, skal du vide, at jeg ikke er aktiv i brevkassen, fordi jeg ikke har tid. Derfor fungerer jeg heller ikke som overdommer eller moderator, og du må regne med, at der mellem alle guldkornene fra flertallet af behjertede mennesker også er tvivlsomme inputs.

  Hvis du ikke kan tåle at risikere, at nogle vil prøve at jokke dig over tæerne, eller tænker, at der mangler faglighed eller seriøsitet eller regulering og styring i brevkassen, så er dette ikke et forum for dig. Hvis du derimod er parat til at sortere i de inputs, du får, og er i stand til at ignorere dem, der prøver at ramme dig personligt, så kan du sikkert hente megen god respons, støtte og omsorgsfuld udfordring her.

  You are on your own – like everywhere else!

  Med venlig hilsen og god fornøjelse

  / Martin Østergaard

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.