Varm/kold?

Forside Fora Hjælp til Brevkassen Varm/kold?

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Aleksasha 1 år, 1 måned siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #24542

  sophie123
  Deltager

  Hejsa herinde,
  Jeg er en kvinde på 34, som stadig ikke har fundet den helt store kærlighed 🙁
  Derfor tænke jeg at jeg ville prøve at få et par råd med fra jer, da jeg virkelig har svært ved at tyde hele det her datingliv.
  Sagen er den, at jeg har mødt den her mand, som virker til at være super meget som min type. Han er meget social anlagt, rigtig udadvendt og altid klar på eventyr, hvilke lige er mig. Vi har nu været på 2 dates – den ene på restaurant og den anden i Tivoli med glögg som vi blev lidt halv snaldret af! Alt i alt 2 VIRKELIG gode dates! Men her kommer mit issue…
  På intet tidspunkt har han prøvet at lave et lille bitte move, så efter tivoli turen, troede jeg han bare så mig som en ven og spurgte ham på en sms. hans svar var følgende: “jeg er ret dårlig til at vise hvad jeg føler eller ser andre som. og når jeg møder en jeg synes er vildt smuk og endnu mere sød, så vil jeg ikke fucke noget op og tager det et skridt ad gangen”.
  Tænkte det var en rigtig positiv besked, men efter den aften er han nærmest ikke til at komme i kontakt med længere, hvilke vil sige han dårlig nok svarer på en besked, hvilke nu er en uge siden!
  Er der nogen som har oplevet noget lignende og kan forklare mig om jeg skal rykke videre på det her, eller om han bare har mistet interessen på 3 sek?
  Stort knus fra mig og et håb om lidt hjælp

  #24555

  Aleksasha
  Deltager

  Hej Sophie,

  Det lyder da rigtig træls altså, når du nu har mødt en du rent faktisk synes om. Jeg synes også det er ret ambivalent besked fra ham, at han bliver nervøs når han møder en som er så smuk og sød agtigt, men efterfølgende ikke følger op, især fordi han skrev meget mere før, udfra hvad jeg forstår?

  Jeg ville nok bare skrive en kort bedked noget i stil med:
  ”Hej, håber alt er okay?
  Jeg ville egentlig bare høre om du stadig har lyst til ses igen,,da jeg hyggede mig helt vildt i dit selskab, men efterfølgende har jeg ikke hørt det store fra dig,, så det ville være rart med et klart svar. Tak 🙂

  For man kan desværre ikke lige gætte sig til hvad han har følt, det kan være alt fra noget i ikke var enige om, til en anden han også ser, til han har arbejdet meget, til at han måske har følt du ikke ville ham…. Så det er bedst bare få det svar fra ham.

  Spændt på hvad der kommer til at ske, håber da i det mindste han kommer med en klar udmelding!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.