Utroskab/ skilsmisse/ sorg

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 38 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8289
  Malurt
  Deltager

  Kære alle der læser med her……

  Lige min forhistorie. Jeg har været gift i 25 år, med en mand jeg har elsket og haft et godt venskab med. Indtil hans første utroskab for 10 år siden. Vi havde da en krise, og med terapi kom vi videre. Vil ikke sige jeg tilgav og glemte, men jeg forsøgte. Og han lovede bod og bedring. For et par år siden gentog det sig, og al smerte dukkede op igen. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke forlod ham da – men jeg kunne ikke. Meget….historie, børn, kammeratskab bandt mig til ham.
  Han havde dates med kvinder han fandt på nettet. En psykolog sagde, at han burde arbejde med sig selv og finde ud af, hvad der fører at han havde behov for stadige bekræftelser fra andre kvinder. Det nægtede han. Han mente ikke at det var et problem, men noget han kunne styre.
  Det sidste måneder af 2014 sagde min sans mig, at han var utro igen. Der dannedes et mønster som jeg kunne gennemskue. Men han var blevet for smart. Sporene slettedes og jeg kunne ikke tage ham på fersk gerning. Jeg pressede ham, for at få ham til at gå til bekendelse. Og foreslog skilsmisse eller terapi. Nej, der var ingen anden. Så en dag for godt en mdr siden kunne jeg se han bar presset og jeg sagde at nu var tiden kommet hvor han måtte erkende. Ja. Det gjorde han så. Han var forelsket i en kvinde han havde mødt på nettet! Nu måtte han vælge hende – når han var klar. Jeg sagde: det er du lige i dette øjeblik! Du kan medbringe dine underbukser og tandbørste hos hende du bedrager mig med, her har du ingen plads mere!. Så,forlod ham mig og vores hjem og jeg har ikke set ham siden. Jeg blev straks skilt via nettet 4 dage efter og gik til en god advokat. Nu foretager han sig INTET. Han har ikke travlt. Trækker alle afgørelser. Vil ikke deltage i boopgørelser. Vi har fælleseje og meget der skal gøres op. Nu bor han hos elskerinden i en anden by. Jeg sidder her i et hus jeg ikke kan komme ud af. Jeg får hjælpr fra læge og en god terapeut…..og mange gode venner, voksne børn støtter og hjælper. Det er jo helt ufatteligt,mat han vil vælge en anden ……og så alligevel ikke vil gøre noget for at komme af med mig. Hvordan har i overlevet en lignende proces?? Det er svært. Man sidder på en æde ø, og er sat uden for indflydelse, samtidig skal sorg, vrede, had, spildte drømme og alt det andet der følger med bearbejdes. Er glad for brugbare input……tak

  #8293
  Kattemor
  Deltager

  Kære Malurt..!!

  Tillykke med at du er sluppet af med sådan den idiot.! (ja undskyld, men den syntes jeg at han er)
  Hvor er du sej at du smed ham ud, det var godt gået..!!

  Du kan selvfølgelig ikke gå gennem sådan en omgang uden at få en nedtur, så du er ganske normal. I min krise var jeg nød til at tage en dag af gangen, jeg orkede ikke tænke længere frem, planlæg bare om morgenen hvad du skal den dag, og vær tilfreds når det lykkes at overholde planen..

  Der må da kunne gøres et eller andet med den bodeling – det må din advokat kunne sætte i gang.
  Jeg kender ikke reglerne men er det ikke noget med at stævne manden..? At meddele at tingene foregår den og den dato og møder han ikke op, vil han modtage sine ejendele med fragtmanden.. din advokat må kunne hjælpe dig i gang..

  Jeg føler med dig, du må virkelig føle dig svigtet…

  #8294
  Malurt
  Deltager

  Tak for de søde ord!

  Jo, jeg føler mig både meget svigtet, snydt og bedraget. Men også med respekt for mig selv, ved at handle.

  Men det er mange år at sige farvel til, og der har været mange gode timer. Men også mange onde!

  Men det er jo en særegen adfærd han udviser. Først bolle udenom i et halvt år, for så at rejse ind ril hende. Og så ikke viæ foretage sig mere!

  Men sagen går jo til skifteretten hvis ikke han vil deltage. Det er bare en uværdig måde at afslutte så mange år på.

  Og jeg lider som alle andre i samme situation, alle helvedes kvaler og tuder og raser indimellem.
  Tænk, for at få noget elskerindesex, har han sat hele familielivet og meget andet over styr. Det kommer jeg nok aldrig til at forstå, at man vil betale så høj en pris. Børn, svigerbørn og børnebørn tager SÅ meget afstand fra hans egeren.

  #8301
  Malurt
  Deltager

  Er der slet ingen der har kommentarer – erfaringer – meninger???

  Det er en svær, ensom situation at være i !

  #8302
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg har en lang tråd herinde hvor jeg gennemlever noget af det samme som dig – lige nu er jeg ikke i stand til at give gode råd -da jeg selv er helt nede – men jeg kan sige at jeg føler dybt med dig. Min mand er også utro for 2. gang – vi har været gift i 20 år og det er SÅ svært at komme igennem og for mig er det svært at give slip på ham.
  Jeg ved virkelig hvor ondt det gør når ens mand vælger en anden – det kommer som et stort chok. Min mand er meget egoistisk, og kan ikke se min side af sagen – han giver mig skylden for det hele.

  Du er så meget mere modig end mig – du har smidt ham ud – Jeg arbejder stadig på at finde modet til at stå imod ham – men jeg er bange for at stå alene og er bange for det økonomiske og meget mere….

  #8305
  Beth
  Deltager

  Hej

  Jeg sad efter min sidste skilsmisse i et hus jeg ikke kunne komme ud af. Trods samejekontrakt, altså en fælles aftalen med spilleregler om netop huset nægtede han bare at sælge hver gang der kom en køber der skrev under. Havde samejekontrakten været tinglyst havde jeg kunnet tvinge et salg igennem men uden den tinglysning var der kun tilbage at lave civilt søgsmål noget min advokat frarådede fordi sagen så ville være mindst 2 år og udfaldet altid er usikkert.

  Jeg fandt så langsomt ud af at han ville overtage huset når prisen var rigtig for ham. Penge betød alt for ham, han var rig og vi havde særeje. Til sidst da jeg var helt nede af stress over det forbandede hus besluttede jeg at tilbyde ham at overtage min del og at jeg ville betale hele salæret til ejendomsmægleren, næsten 100.000. Det gjorde ondt, var uretfærdigt men jeg havde ret, det kunne han ikke modstå og vupti overtog han.

  Her kommer pointen, du ved sikkert efter så mange år hvad der betyder noget for ham og måske kan du finde ud af at bruge det mod ham i denne situation. Sætte en scene op som tvinger ham til handling. Et eller andet. Bluff og sig du skal giftes igen, whatever som ligepludselig betyder at han skal redde sit før det forsvinder.

  Håber det for dig
  KNUS
  Beth

  #8307
  Malurt
  Deltager

  Jeg ved ikke, om han bare vil lade skifteretten om alt. Han vil ikke tale med mig og besvarer ikke SMS.

  Men det er en svær afslutning på et langt liv sammen,

  Man forstår jo ikke, at han ikke vil have det afsluttet så han kan komme videre ….evt med hende. Og ihvertfald lade mig komme videre i mit liv.
  Der er jo ingen mening i, at lade mig sidde låst her!!! Mens han lever livet hos hende. Værdighed kan man ikke kalde ham ril mellemnavn,

  Og jeg kan ikke gennemskue hans motiver til hans besynderlige adfærd…..

  #8310
  clementine
  Deltager

  Kære Malurt .

  Din historie gør selvfølgelig indtryk på mig – elementer af den ligner min .
  Min mand igennem 25 år – far til mine 4 børn omkom for få måneder siden i en ulykke . Han efterlod sig både en miserabel økonomi , spillegæld og elskerinder jeg intet anede noget om . Det er en ordentlig omgang at rydde op i – sorg – kaos – fortvivlse – you name it .
  Men , jeg har jo også historien om et langt og lykkeligt ægteskab og familieliv og en mand der altid formåede at få mig til at føle mig elsket .
  Det er den historie jeg vælger at gemme i mit hjerte , for uanset hvad så var jo det der var mit liv – det liv han har haft ved siden af behøver jo faktisk ikke at have noget med mig at gøre . Ingen mennesker kan udfylde sin partners liv 100%.
  Jeg kan tror godt du kender motivet til din mands adfærd .
  Det er jo en mand , han er såret og du har faktisk krænket ham selv om du føler det er ham der har krænket dig . Hvis han melder sig på banen ved han der er ydmygelser i vente og det orker han ikke lige nu , han kæmper for sin maskuline identitet og har derfor brug for en kvinde der beundrer ham , tænder på ham og ser ham som den du jo også engang forelskede dig i .
  Det bliver din opgave at få jeres ægteskab opløst på en værdig måde – han har ikke værktøjet , det har du .
  Gid det må lykkedes for dig – gør dig rigtig umage , det vil gøre livet frem over meget bedre for jer alle .
  De oprigtigt bedste hilsner
  Mig

  #8311
  sascha
  Deltager

  Først vil jeg give dig et virtuelt kæmpe kram. Du sidder i en helt umenneskelig hård følelsesmæssig situation.

  Derefter vil jeg tillade mig at sige at du måske også selv har overreageret en smule. Skilt på 4 dage efter så langt et ægteskab og med alle de nærmeste på din side – og ham som skurken, der er smidt ud på røv og albuer uden andet end sin tandbørste og tvunget til at ty til elskerinden. Ja – han er ydmyget og helt og aldeles sendt til tælling.

  Du har jo før accepteret utroskab og vist storsind og eftergivenhed. Han havde slet ikke set det her komme. Du har helt og aldeles taget røven på ham – i hans optik!

  Så nu er det pay back time. Nu rammer han dig præcis hvor han ved at det virker. Det er hans hævn. Du skal ikke tro at du kan bestemme over ham. Det har du jo aldrig gjort før vel? Det er da unfair at ændre spillereglerne midt i kampen. – jeg håber du kan læse ironien her.

  Hvad kan/skal du så gøre? Helt og aldeles INGENTING. Stop dine kontakt forsøg og lad advokaterne klare resten. Han skal nok vågne op når ydmygelsen letter og elskerinden ikke længere gider betale alle regninger og dele alt, fordi han ikke har fået styr og råderet over sit.

  Søg trøst og støtte i dit netværk – græd, skrig, spark, sov og tag en dag ad gangen. For hver dag får du det mikroskopisk bedre hvis du holder dig helt udenfor hans rækkevidde.
  Han kender dig åbenbart ikke så godt som han regnede med – han vidste ikke at du har en grænse og selv om den er vid og meget usynlig, så er den der og når den bliver overtrådt – så handler du og så er det fandme slut. Vær stolt af dig selv. Du har gjort det eneste rigtige. En gang utro – altid utro. Det er set igen og igen. Og sålænge I tilgiver ændrer det sig aldrig – skal sådan et forhold nogensinde ændres, så skal han ud – og helt ned på sine blødende knæ før en evt dialog kan startes op – for kun derved forstår han hvad der er at miste og kun derved bliver han bange for at gøre det igen. Faktisk på mange måder som konsekvens i børneopdragelse og hundetræning. Så nemt at skrive og så svært at efterleve når man elsker.
  Summa summarum. Du har gjort det eneste rigtige. Nu trækker du vejret dybt ned i maven, forholder dig helt i to, tager en dag ad ganen og er rigtig god ved dig selv. Din historie er kun lige begyndt. Tro på at alt løser sig. For det gør det. Det eneste der er meget svært at reparere er et ødelagt selvværd og psykisk mishandlet sind. Du tog digvselv seriøst. Tillykke med det!

  Ha

  #8312
  sascha
  Deltager

  Blot en lille tilføjelse – tro mig, han lider også. Rigtig meget. Regningen skal også betales hos ham. Han skal også tage afsked med hele sit liv, børn, børnebørn, venner, by, bolig osv. Det er slet ikke sjovt at være ham lige nu. Men han har bare glemt at tænke tanken til ende og forberede sig på konsekvenserne. Nu rammer det ham som et lyntog. Han har det rigtig slemt – uanset han evt giver udtryk for andet.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 38 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.