Utro

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9556
  Anonymnat
  Deltager

  Jeg har de sidste 4 år været min uvidende hustru utro et par gange, med længerevarende forhold, hvor jeg blev forelsket og elskede kvinderne.
  Jeg elsker min hustru for vores venskab, og den mor hun er. Men passion, lidenskab, begær, og den kærlighed der burde være, er der ikke længere fra min side. Men efter 20 år og et par børn, er det vel normalt.
  Jeg er i syv sind. Utroskaben er stoppet, og jeg går til psykolog. Kan jeg leve sådan resten af livet? Uden det jeg mangler, og med alle de løgne jeg har skabt?

  #9559
  Eva Marie
  Deltager

  Hvad er det du mangler? kunne du ikke gå i parterapi med din kone, så I kunne finde sammen igen med passionen?
  Jeg er udsat for utroskab, og det er det værste svigt man kan opleve.
  Hvis du ikke har kærligheden til din kone længere, så bliv skilt. Ved du hvordan hun har det? Er hun tilfreds etc?

  #9560
  Aries
  Deltager

  Min mand bedrog mig i alle 10 år vi var sammen. Jeg ville ønske han havde forladt mig i stedet for at bedrage mig.Det fandt jeg ud af og gik.

  Our time is limited, sagde Steve Jobs og med disse ord vil jeg sige at du skal leve DIT liv. Ikke din kones, børnene osv. Gør det der gør dig glad. Hvorfor stoppede dine forhold til de kvinder?

  Aries

  #9561
  Aries
  Deltager

  @Eva Maria. Jeg har fulgt med i din tråd. Prøv at læse ude og hjemme i denne uge.” jeg vil aldrig tilbage til det gamle liv” Jeg er blevet interviewet omkring det årelange utroskab jeg var udsat for. Prøv at se programmet “nyskilt” nu ikke så meget fordi jeg selv er med, men prøv at se os kvinder hvordan vi takler dette her. Måske det kan hjælpe dig 🙂

  Aries

  #9562
  Malurt
  Deltager

  Hvorfor er din hustru uvidende? Bør hun ikke have et fair valg – om hun vil leve i et ægteskab med løgne eller have sin frihed?

  Hvis du ikke kan elske din kone, og som minimum være ærlig fremadrettet, så gør du nok jer begge en stor tjeneste ved at gå fra hinanden nu.

  Hvis du ved du ikke tænder på hende, og ikke kommer til det- er det så magelighed der holder dig i ægteskabet??

  Får du ikke det du behøver må du gå, og søge det et andet sted.

  @ Else Marie….håber du har det nogenlunde……tænker på dig.

  @ Aries, jeg har læst artiklen i Ude og Hjemme….du er sej. Jeg fatter ikke, at du kan undgå at blive såret og vred på ham . Til forskel fra dig, så blev jeg ufattelig vred på min X mand

  Resume: jeg var gift i maaaange år, med en mand der var notorisk utro ( efter jeg er blevet alene, er den reelle sandhed sivet ind – han var værre end jeg troede) ……jeg ville foretrække hans ærlighed frem for det spind af løgne og fordømte ting der opbyggedes…….

  #9563
  Tintin
  Deltager

  @Anonymidag

  NEJ! Du kan ikke leve sådan resten af dit liv.

  Du respekter og elsker ikke din kone, hvis du bedrager hende !!!!
  Du respekter ikke dig selv, hvis du er en bedrager !!!!

  Du kan gøre følgende een af 3 ting i min verden:

  1). Være tro. 100 % tro, og finde glæden med din kone !!!!
  2). Forlade hende for finde den store kærlighed. Du har stadig et langt liv foran dig
  3). Fortælle hende, at du ønsker et åbent ægteskab

  Man kan ikke få alt i denne verden. Men du kan få næsten alt, hvis du kender dig selv, og ved hvad du søger/hvor din lykke ligger. Når du ved hvad du søger, så finder du ro og glæde.
  Du må finde dig selv!

  Her er psykologen god – tænker jeg.

  #9571
  Anonymnat
  Deltager

  Jeg mangler vel at have lyst til min hustru, og elske hende som jeg burde. Sidste forhold stoppede pga samvittigheden ikke kunne mere, og fordi det var det rigtige at gøre. Ja jeg ved jeg er en idiot.
  Jeg forsøger at gøre det rigtige. Jeg vil ikke såre familien, slet ikke børnene. Hun ved jeg ikke føler det samme for hende mere. Hun er ulykkelig. Vi har det jo fint som sådan, og man kan jo ikke forvente det fortsætter med begær og lidenskab for altid.

  #9578
  Eva Marie
  Deltager

  ARIES – Ude og hjemme er lige købt 🙂 glæder mig til at komme hjem i aften og læse den + jeg så 1. afsnit af nyskilt, og skal have set 2. afsnit:)

  Velvidende at du Anonymidag, gør hende ulykkelig er vel nok til at tage en beslutning. Hun skal da ikke gå og være ulykkelig pga. dig – måske har hun en fornemmelse af at du er/har været utro – tro mig, vi kvinder har den berømte mavefornemmelse og den slå sjældent fejl.
  Nej man kan ikke forvente at leve på en lyserød sky i vild forelske for altid – men det får du jo heller ikke med en ny kvinde – hverdagen kommer ind og så er det man lever af kærligheden – der er hav af muligheder for at peppe ægteskabet op – snak med hende – hvad forventer hun af forholdet?
  Men hvis din kærlighed er 100% væk, så er der vel heller ingen grund til at blive – tænker jeg?

  #9590
  sissi
  Deltager

  Græsset er grønnere der hvor det vandes – og ikke altid hos andre:)

  Husker du ” at vande din kone “? er der ingen mulighed for, at du/I kunne gøre en fælles indsats? Hvis du har dine tanker og ønsker hos elskerinder, så er din opmærksomhed jo ikke i dit ægteskab.
  Ser du ingen mulighed for det, så skal du tage den svære beslutning, om at splitte familien op.

  Husk, to glade forældre hver for sig, er bedre en to ulykkelige sammen.

  #9592
  Anonymnat
  Deltager

  Da min hustru ikke har gjort noget forkert, og ikke kan gøre for hvordan jeg føler, kan jeg ikke se hvad hun skal gøre. Det ligger på mine skuldre det hele.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.