Utro

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11195
  vandmanden
  Deltager

  Min kæreste far til vores fælles barn på 8 mdr / vi boet sammen i 15 mdr har igennem de sidste par mdr været ude og knalde med en på 28 år. ( jeg er selv 40 og han er 43
  Nu står jeg her i ruinerne af vores sammenbragte liv, ( vi har hver ialt 4 børn fra tidligere)? Skal flytte alene med 3 børn i en lejlighed, flytte fra huset ( som er hans) og starte forfra ! Og jeg er så ulykkelig og ked af det kan slet ikke se hvordan jeg kan komme videre.
  Jeg flyttede alt op da jeg mødte ham flyttede til hans by, flyttede mine børn , og vi valgte i fællesskab at vi gerne ville have et barn sammen , og jeg var så lykkelig. Men nu synes han så ikke det var så spændende mere, og vil hellere være sammen med hende på 28, selvom han siger det passer ikke, så kan jeg se på det de sms , er at de ses når han kører på arbejde, og han allerede har mødt hendes familie, selvom vi ikke en gang er flyttet endnu. Hun anser dem for at være kærester . Og jeg har det bare så dårligt, han har skippet vores familie vores lille baby til fordel for hvad!!!!! Der er ingenting at forstå, herhjemme lader han som ingenting og siger han føler det er den rigtige beslutning, det virker bare så koldt, alt det vi havde sammen. Jeg føler mig ikke som offer men som vraget og uden værdi ift ham. Jeg kan ikke forstå at man kan vælge at bedrage en anden, moren til et lille barn, der går hjemme på barsel. Jeg ved ikke hvad jeg har brug for måske bare et par trøstende ord, måske bare at vide at jeg kommer ud på den anden side ….. Havde bare brug for at skrive det ned, for det hele føles så uvirkeligt lige nu og jeg er så ked af det hele tiden

  #11196
  Kattemor
  Deltager

  Åhh søde du…hvor jeg føler med dig 🙁

  Du går en hård tid i møde, men jeg lover dig at du kommer ud på den anden side..
  Jeg kan godt forstå at du føler dig kasseret, for det er jo faktisk det du er blevet..

  Et lille råd vil være have så lidt kontakt som muligt med ham når du er flyttet.. Lidt må der jo være omkring jeres fælles barn..

  Jeg håber du har nogen at snakke med, det har du brug for i den næste svære tid..

  Mange trøstetanker herfra

  #11197
  Tintin
  Deltager

  @Vandmanden

  Jeg formulere mig i klar tale.

  Han føler intet for dig. I har intet sammen.
  Han føler for hende!
  Derfor må du komme videre, og glemme alt om ham!

  Jeg mener glemme alt. I har intet sammen. Tanker som “hvorfor” er uden betydning. Fakta er, at du har valgt en nitte, og du ser ham nu, for hvem han virkelig er. Derfor må han være uinteressant for dig! En parentes i dit liv!

  Pt. ser du ham ikke for hvem han er – ellers ville du ikke skrive som du gør!

  Jeg ønsker dig hurtigt videre mod lykken!

  #11198
  lillehjerte
  Deltager

  Sikke et fjols han er. Det jeg bider mest mærke i at du har måtte rykke ikke blot dit eget liv men også dine børns liv med for at skabe et fælles samliv med ham og så tager han dette pludselige valg. Jeg forstår godt hvis du føler dig svigtet. Han er en kæmpe torsk.Men nu har han vist dig sine karaktertræk. Hvis de ikke var kommet nu ville de ha været der senere, så nu har du chancen for at leve uden et fjols. Har du familie og venner der kan hjælpe dig med at flytte tilbage?

  #11199
  vandmanden
  Deltager

  Tak for supporten, ja det er svært at se klart lige nu. Som sagt ja rykkede mine børn op, de skiftede skole og vi flyttede til en ny by , og nu står vi så her plus en lille baby, så ja ikke kun mig der bliver ramt men også vores børn . Må sige at jeg er i den grad desillusioneret han har så meget vist sit sande jeg, har bare vendt os ryggen og er videre. I mens går han rundt herhjemme og siger han vil så gerne hjælpe og vil gerne give et knus når jeg er ked af det! Og jeg hader ham for hvad han har gjort men har så svært ved at blive vred på ham.

  #11201
  Tintin
  Deltager

  @vandmanden

  Ja man sådan er det jo det er. I er alle ramt. Løsningen er ikke at blive ramt yderligere ved at dvæle ved noget som ikke er.

  #11204
  vandmanden
  Deltager

  Ja Tintin du har helt ret, har lige bedt ham flytte ud af huset så mine venner kan komme og hjælpe med at få pakket sammen, desuden er det helt uholdbart at bo under samme tag netop fordi han er ligeglad og jeg jo savner det vi havde , men det er svært at give slip, rent følelsmæssigt, for jeg var jo ikke færdig med ham!

  #11210
  Eva Marie
  Deltager

  Stakkels dig – jeg føler med dig. Det bedste råd ( som jeg også har fra Martin Østergaard) er at holde ham på afstand – have så lidt kontakt til ham som OVERHOVEDET muligt – Det gør ondt, men det må han ikke mærke eller se.

  Sikke en idiot – han kan overhovedet ikke være bekendt at gøre dette mod dig – utroskab er kujonagtig og en fej måde at komme ud af et forhold på. Det gør ondt – tro mig, jeg er der selv -men hen af vejen hjælper det når man begynder at indse at det er HAM og ikke DIG den er gal med.
  Synd for børnene, men håber de klare den – men jeg tror helt sikkert de har en stærk og god mor:)
  Knus herfra.

  #11213
  Kattemor
  Deltager

  Jeg har lige siddet og set dette program…

  Det var godt at se at et menneske som var ødelagt af et grimt brud, fik samlet sig selv sammen igen… Vandmand – det er slemt i starten, men heldigvis er der bedre tider i vente..
  https://www.dr.dk/tv/se/i-foelelsernes-vold/i-foelelsernes-vold-kaerligheden-2-5#!/

  #11225
  Eva Marie
  Deltager

  Sejt indslag Kattemor – har lige set det, og den viser så sandelig hvad utroskab, jalousi og kærlighed gør ved mennesker. Håber Vandmanden lige giver sig tid til at kikke indslaget:)

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.