Usikkerhed ved flirt efter skilsmisse

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10514
  SleepAlone
  Deltager

  Hej med jer!
  Jeg er lige blevet skilt efter at min mand gennem 10+ år sidste år vedkendte, at han ikke synes vi passer sammen mere. Det kom som et stort chok – vi havde lige fået en lille mere og selvom der var problemer, mente jeg ikke de var så store at en skilsmisse var løsningen. Men man kan ikke tvinge folk til kærlighed eller ægteskab, så jeg sørgede for skilsmisse og alt andet praktisk i den forbindelse (min eks har gjort absolut ingenting og ‘havde ikke travlt’). Det var nogle hårde måneder indtil jeg flyttede ud fra fælles hus for nylig, men jeg er kommet mere og mere til klarhed i forhold til min eksmand – og kan godt se nu, at vi absolut ikke skal være sammen – og har heller ikke nogen ønsker om det. Mit forhold til ham er 100% slut.

  Jeg begynder så at chatte med en fyr på et forum (ikke dating side), som jeg tror jeg kender fra tidligere. Det var få måneder efter, at min mand besluttede sig for skilsmisse.

  Vi skriver meget sammen og har utroligt mange ting til fælles. Alt er på et rent venskabeligt plan (i hvert fald fra min side), og der bliver delt billeder af hverdag og unger. Jeg bliver meget interesseret i ham, da han har mange gode sider og vi har som sagt mange ting til fælles – og jeg synes han er en ret pæn mand som jeg absolut kunne blive tiltrukket af.

  Han lufter nogle gange efter nytår, at vi ku ses og jeg siger at det bliver når alt går på plads med flytning osv. Efter nogle måneder foreslår han så en hyggedag på et neutralt sted med andre mennesker og sammen med vores børn (vi har 2 hver). Jeg er nervøs, for jeg er begyndt at kunne lide ham rigtig meget og ønsker ikke at ødelægge vores forhold – da jeg føler mig meget usikker på, om han kan lide, hvad han ser. Da jeg ser ham, bliver jeg blød i knæene, men vi hygger bare med ungerne og ender til kage med unger hos mig.

  Få dage efter spør han mig om han må invitere på en kop kaffe i byen, da han ved jeg har min første børnefri og han siger, at vi kan ses så jeg ikke er alene … hvis det er. Vi taler rigtigt godt sammen og har samme humor, så jeg har det godt i hans selskab. Det virker gensidigt og han kører mig hjem – med vennekram som farvel og ikke mere.

  Vi skriver i denne tid sammen hver dag. Ikke lange ting, men godmorgen, sender billeder og små, sjove hverdagsindslag krydret med lidt alvorlige tanker – dog ikke om os. Nogle gange godnat. Der er lidt flirt i luften – men det er meget lidt – eller jeg ser det i hvert fald ikke på det tidspunkt (det er først i dag, da jeg kigger tilbage på vores chat). Jeg er stadig nyskilt og har ikke lyst til at presse på til noget.

  Få dage efter inviterer ham mig så igen – denne gang på en ‘hobby’ tur med hans favoritbeskæftigelse som kræver en del ‘jord under neglene’ for at sige det som det er. Jeg tager det hele i stiv arm og vi har en fantastisk dag i godt vejr. Der bliver grinet en del og vi hygger os meget i hinandens selskab. Jeg føler lidt han tester, om jeg kan klare lidt ekstremhobby og han fortæller mig, at jeg klarede det meget fint. Vennekram og jeg tager hjem efter 6 gode timer.

  Weekenden efter laver vi mad med ungerne og får ikke rigtig mulighed for at være alene – men det er super hyggeligt og vores børn leger rigtig godt sammen. Vi drikker lidt vin og da vi skåler bliver der kigget dybt i øjnene – faktisk kigger han så dybt, at jeg bliver genert og vi bliver hurtigt ‘forstyrret’ af et par unger.

  Han skriver små beskeder om løst og fast, og spurgte mig så, om jeg skulle noget i weekenden og ellers ku vi da ses… hvis det var. Det ville jeg rigtig gerne – har givet mig lov til at føle noget for ham for jeg kan godt mærke, at det kan jeg ikke helt stoppe. Vi aftaler fredag, men han finder ud af samme dag at han har glemt en anden aftale. Han undskylder stort og jeg bliver skuffet, men siger det ikke. Få minutter efter skriver han, at han skal til et stort firmaarrangement om lørdagen og spør’ om jeg har lyst til at tage med, da der pludselig er en billet i overskud. Jeg bliver overrasket, men glad – og siger ja og det hele er meget spontant.

  Til firmaarrangementet præsenterer han mig som sin ven, men de fleste kender mig åbenbart ved navn. De laver sjov og spør’ ham om venskabet skal udvikle sig, og en af hans kolleger skubber til mig og siger ‘kom ind i kampen, du lever kun en gang’ osv. og vi griner ret meget af det. Hans ekskæreste arbejder samme sted og møder os og siger straks ‘nå det er dig der er …’. Jeg er lidt befippet over det. Mine kolleger kender også til ham, for jeg har talt om ham (da jeg jo synes han er ret fantastisk på mange måder) – men jeg er alligevel ret overrasket.

  Senere på aftenen hiver hun mig til side og siger, at han har været meget vild med mig i flere måneder og ikke har talt om andet end mig. De har et rigtig godt forhold – og det har jeg absolut ingen problemer med. Faktisk synes jeg hun er en vildt sød pige, og hun får mit nummer og vi aftaler at mødes uanset hvad. Men hun bliver ved med ‘han er så vild med dig men er ikke så god til at tage initiativ’ og ‘bare I ku blive kærester’ og ‘I er simpelthen så perfekte sammen’. Jeg fortæller hende jo så, at vi jo ikke engang har kysset endnu – og vi griner lidt af det.

  Med mere blod på tanden fortsætter vi aftenen og da vi tager hjem (jeg bor et stykke fra byen) smækker jeg ham op af en mur og kysser ham (det gjorde jeg altså! For tænkte, at hvis han ikke ville tage initiativet, så ville jeg med det, jeg jo nu vidste). Han bliver helt vild og alt ændrer sig ligesom derfra. Hmmm ja! Vi har den fedeste nat og morgen hos ham indtil jeg tager hjem om formiddagen.

  Jeg få et kort kysikon på sms og ikke meget andet lige efter. Han har nogle aftaler i løbet af dagen og ingen af os har sovet. Jeg modtager en sms fra hans eks om, hvor fantastisk det var, at vi mødtes og at hun stadig håber vi får kysset og bliver kærester.

  Jeg føler mig som en teenager (er over 40 og han er ældre) og har hørt på 1000 søde ord en hel nat og ved næsten ikke, hvilket ben, jeg skal stå på.

  Nu bliver jeg bekymret … der har ikke været sådan ‘søde beskeder’ efter. Der har været vi ses og hede kys, da jeg gik. Jeg ved, at han har sovet det meste af dagen (vi fik jo ikke sovet) og har haft andre aftaler – men tænker nu, om det hele er sket lidt hurtigt? Vil han mig eller vil han mig ikke? Vi har skrevet lidt sammen ‘som vi plejer’ her til aften. Jeg er i syv sind – og det er jo nok en typisk kvindeting, at overanalysere.

  Men i bund og grund kender jeg ham jo ikke andet end min mavefornemmelse (plejer at have en god intuition – men her har det så fejlet eller også har jeg haft for travlt med min skilsmisse og med at afslutte andre følelser) – når hans eks fortæller mig, at han har været vild med mig i de 4 måneder, vi har skrevet sammen men har svært ved at ‘hoppe ud i det’ og vi så alligevel ender i kanen (hvor han så absolut ikke virker genert), så ved jeg ikke helt, hvad jeg skal tro.

  Kan mænd gå rundt med de samme tanker ‘vil hun mig mon nu’ og går vi så bare totalt forbi hinanden? Jeg har ikke lyst til at spamme ham med dit og dat og ønsker faktisk bare at ‘leve i nuet’ og tage en dag ad gangen. Men kan mærke at jeg ‘ønsker mer’. Hvis han nu var oprigtigt interesseret efter så hed en nat, ville han så ikke skrive det?

  Puha … bryder mig slet ikke om den her mærkelige teenage forelskelsesfølelse og er faktisk virkelig bange for at brænde nallerne. Kan man ændre sig fra 4 måneders total forgabelse til ingenting efter en enkelt nat? Det virkede så absolut ikke som om han ikke brød sig om det 😉

  Min mavefornemmelse siger mig, at jeg skal vente nogle dage og vente på, at han kommer ’tilbage’ til mig – men det er sku svært, når man føler sig lidt i limboland.

  #10517
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tænker om din nylige fortid med pludselig skilsmisse får dig til at se problemstillinger hvor der nok ikke er nogen. Det er nok en eller anden form for forsvar. Jeg tror rigtig mange går i fælden ved at lade sig rive med af det og analysere en masse og reagere på det. Men prøv at lade tingene udvikle sig stille og roligt herfra og betragt det.

  #10538
  hexia D trix
  Deltager

  😉 hvor lyder det dejligt 😉

  Jeg tror, såmænd bare du har fyldt ham op og så varer det lidt før han er sulten igen 😉 han blev bekræftet, fik nærhed, sex osv 😉 du har måske en lille usikkerhed, fordi du tog initiativet 😉 overvej, hvad der skal til for at du er fyldt op 😉 har du brug for at vide, at han synes det var dejligt at du tog initiativet osv …….. hvis du har brug for noget er den bedste tilgang at bede om det eller spørge om det man er i tvivl om 😉

  I starten af forholdet er der lidt sommerfugle og det skal man måske nyde i stedet for at haste imod trygheden osv 😉

  #10549
  sascha
  Deltager

  Jeg synes også det hele lyder tilsat gå lige efter bogen. Nyd det og smid forsvaret ad h. til. Ingen kærlighed uden risiko – men nyd det.

  #10555
  SleepAlone
  Deltager

  1000 tak for jeres svar (-:

  Jeg forsøger virkelig at nyde det – nyde tiden osv., og et eller andet i mig har lyst til at alt skal gå meget roligt (ja, roligere end de snart 5 måneder, vi har skrevet sammen). Det her skete jo så bare. Og det går jo op for mig, at vi faktisk er et ret godt match på mange områder – selvom jeg har brug for stadig at slappe af og trække vejret.

  Men han har skrevet næsten hele dagen i dag – selvom det er små usikre ‘updates’ om alt muligt underligt! Så jeg tager det som et godt tegn og lader ham ‘jage’ lidt endnu (l)

  #10560
  Tintin
  Deltager

  Jeg tænker også, at du ser problemer der hvor der ikke er nogen.

  I har brugt laaang tid på at snakke sammen inden det går løs. På en fin måde. På mig virker det, som om han oprigtigt holder af dit selskab. Kollegaerne beskæftiger for mig, at har er glad for dig. Det lyder som om, at han har fortalt dem om dig. Det vil han kun, hvis han er glad for dig.

  Efter I har været samme er det næsten som om, at du ønsker at sætte tempoet lidt op 🙂 Stiller større krav/forventninger til ham.
  Jeg vil råde dig til at lade det udvikle sig i det tempo som er naturligt. Hvis har er lidt genret, så kan du jo være den, som f.eks. irettesætter ting, som du håber vil ske’.

  Du ønsker at lever i nuet, samtidig med, at du ønsker mere 🙂

  Det går jo rigtig fint indtil nu. I er ved at lære hinanden at kende, som mennesker og senest elskere.

  I er kommet langt. Det er gået godt.
  Jeg forestiller mig, at der er meget mere godt i vente 🙂

  #10582
  SleepAlone
  Deltager

  Tak for dit svar, Tintin – og du har ret i mange ting – dog ikke at jeg sætter krav og forventninger til ham eller at jeg ønsker det skal gå stærkere. Det er faktisk ham, der kontakter mig først mest – og jeg har ikke på noget tidspunkt sat krav til at vi skulle ses eller andet. Når vi har været sammen har det været meget afslappet og vi har kunne nyde tiden sammen. Der har ikke været afsluttende bemærkninger eller spørgsmål til næste møde.

  Og der er sket lidt siden jeg skrev faktisk, vi har været sammen igen (han spurgte i går og blev inviteret til mad m.v.) og det er dejligt – dog må jeg give #lillehjerte ret – jeg er nok også lidt bange for at ‘brænde mig’ igen. Og har lidt svært ved at stole på det gode. Derfor er jeg også usikker på hele situationen selvom jeg gerne vil ham – og er bange for, at hvis jeg virker for usikker, så bakker han ud igen. Og hvis han virker for sikker, så bakker jeg ud … ved det ikke. Har for mange tanker i hovedet og for mange følelser der kæmper inden I mig i forhold til de ting, der er sket det sidste halvår med skilsmisse og brud, svigt, flytning osv.

  #10645
  Tintin
  Deltager

  SleepAlone

  “If you are not in – you are out”

  Hvis du ikke tør give slip, så når du ikke kærligheden!

  #10655
  SleepAlone
  Deltager

  Du har ret, Tintin – tak.

  Jeg har givet mig lov til at nyde det. Han spurgte til weekenden, og jeg har haft aftaler undtagen I morgen. Så han kommer forbi med ungerne til hygge og mad.

  Jeg ved jo godt af erfaring, at der ikke er et ‘rigtigt’ tidspunkt for noget. Selvom jeg lige er blevet skilt og lige er flyttet for mig selv – så har vi trods alt delt liv og tanker I flere måneder. Og uanset, hvad der måtte ske med tiden, er det jo en del af livet vi tager med os. Og jeg har gjort op med mig selv, at det er på tide for mig at give slip og bare flyde med strømmen og se, hvor jeg ender.

  (-:

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.