Usikker

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8962
  Amanda
  Deltager

  Hej 🙂

  Jeg har en kæreste. Vi har kendt hinanden i et år. Vi har dog ikke mødt hinandens familie og venner og han har heller ikke mødt min datter på 5 endnu. Vi ses i weekenderne og vi har været glade for at tage det stille og roligt. Han er forsigtig og privat anlagt og jeg har tidligere oplevet svigt så jeg har skulle bruge laaaang tid på at tage modet til mig .. Nååh , men det jeg vil spørge om det er om der er andre end mig der indimellem oplever ubegrundet usikkerhed og utryghed og i såfald hvad i gør for at slippe af med den..

  Indimellem oplever jeg at jeg bliver meget usikker uden at have en grund. Idag f.eks. er jeg bange for at min kæreste vil gå fra mig. Jeg er bange for at han ringer i aften som han plejer og siger at nu er det slut !!!

  Han sov hos mig i nat. I morges havde vi sex. Han gik i bad og derefter på arbejde. Inden at han gik sagde jeg at jeg ville ønske at vi kunne ligge i sengen sammen hele dagen. Han sagde at det ville han også og sagde derefter at han ingen planer havde i weekenden så vi aftalte så at vi skulle ses på fredag igen !

  Men alligevel er jeg usikker. Hvordan skal jeg håndtere det. For det første er det jo helt ubegrundet og for det andet så påvirker det hele min dag. Kvalme, hjertebanken og tankemylder … Har i nogle gode råd så ville jeg blive glad 🙂

  #8965
  chokoladefro
  Deltager

  I har set hinanden et helt år! Hvad gør at I ikke tager forholdet videre og indvolvere familie og venner?… Måske det nærmere er det som gør dig usikker. For hvor er I på vej hen…?

  #8967
  Amanda
  Deltager

  Det er et godt spørgsmål Chokoladefro. Min kæreste er som person meget lukket. Han har f.eks. kun haft en enkel kæreste med hjem til hans forældre. Det er jeg som sådan også. Mine forældre har kun mødt to kærester. Min datters far er en af dem. Vi har talt om at vi gerne vil bruge mere tid sammen. Evt flytte sammen. Men at det ville være en god ide at involvere venner og familie inden at vi tager det skridt. Min datter skal jo heller ikke opleve at flytte sammen med en fremmed !

  Jeg ved ikke om det er det der gør at jeg bliver usikker. Måske. jeg oplevede dog det samme med mine forrige partnere. Det er som om at det er en del af mig uanset hvem jeg er sammen med. Men hvordan håndterer jeg det så det forsvinder. Eller i hvert fald fylder mindre i mig !?

  #8970
  chokoladefro
  Deltager

  Synes ikke det lyder som om, at der er et problem. Det lyder da til, at han også gerne vil dig. Det er da positivt. Så skal I ikke bare få præsenteret hinanden for familie og venner – så i kan nærme jer det i gerne vil. Nemlig at flytte sammen på sigt.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.