Usikker på ham

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22879
  KatieB
  Deltager

  Hej med jer 🙂
  Jeg er for nyligt blevet skilt fra min søns far – et forhold som var både fysisk og psykisk voldligt. Jeg har det efter omstændighederne godt, og er blevet en gladere, sundere og roligere version af mig selv. Jeg havde klare planer om, at det bare skulle være min søn og jeg nu. Pludselig dumper den her mand ned i mit liv. Han har været her 2 måneder nu, og jeg synes han er fantastisk. Han hviler meget i sig selv, er rolig, fantastisk og der er “ikke noget pis”. Han prioriterer mig, skriver godmorgen, godnat og i løbet af dagen (selvom han har en chefstilling som kræver ham meget). Jeg bliver dog usikker på ham, jeg fortæller ham at jeg tænker på ham, og han svarer: du er sød. Jeg skriver at jeg savner ham, og han svarer ikke på den del. Han fortæller mig måske en gang eller to om ugen, at jeg er dejlig. Thats it. Jeg spurgte ind til det, hvortil han svarede, at han nok ikke altid fik det sagt, men at han synes jeg er sød, dejlig, smuk, fræk osv, og at han ikke ville bruge tid på mig hvis han ikke var interesseret. Jeg ser ham ikke de næste 3 uger, da han skal på ferie, så skal jeg på ferie osv. Og han har bare ikke travlt med at få sat en dag i kalenderen, og jeg forstår det ikke. En anden ting, han liker aldrig mine billeder på Instagram selvom han ofte er online derinde. Jeg kan ikke blive klog på ham. Jeg synes der bliver længere mellem beskederne, og han er ikke så opsøgende mere. Har han mon mistet interessen?

  #22882
  lillehjerte
  Deltager

  Det billede du tegner lyder som en type mand jeg også har haft oplevet. Typen der ikke liker billeder hvis han nyder flere damer på een gang. Han kommenterer typisk ikke på kærlighedserklæringer og savnebeskeder. Men han dyrker sine kvinder med komplimenter så hun har lyst til ham og er åben når han sætter den udvalgte i sin kalender. Hvis du er til det uforpligtende og ikke er ked af han ser andre er han måske perfekt. Men håber du på mere, skal du nok overveje at passe på dig selv så du ikke får sårede følelser.

  #22884
  Eva Marie
  Deltager

  Når man ikke “liker billeder” betyder det vel ikke at man har gang i mange andre?

  2 mdr. er ingenting – I er lige startet en relation, og jeg tror at du bare skal se hvad tiden bringer og ikke presse ham for meget med alle de spørgsmål. Det driver ham bare væk…..giv det noget tid – i mine øjne betyder hans “forsigtighed” ikke at han ikke er interesseret, men at I blot skal lære hinanden at kende……..Giv ham en chance 🙂

  #22885
  lillehjerte
  Deltager

  Jo trust me det gør det så. Den har været rigtig her hver gang. Og hvem skal han mon på 3 ugers ferie med? Bare sig selv? Hmmm

  #22886
  Laerke
  Deltager

  Han skriver godmorgen og godnat !?
  Og han er travl m sit job!
  At lade et like på Instagram, en bestemt smiley på sms beskeder el lign afgøre om en person er vild med dig lyder overfladisk.
  Prøv at se om du kan få øje på det han rent faktisk gør/siger der viser at han kunne være interesseret i dig istedet for alt det der mangler.
  Prøv og se om du kan lade være med at tjekke om han er på Instagram, facebook MV. Jeg forstår det kan være svært, men se om du kan gøre et forsøg. Det
  Han har forhåbentlig også et liv ud over dig og kan have travlt m andre ting
  Hvis du er ved at gå i panik over et manglende like el. lign kan det være en idé at prøve at grounde dig selv, kigge rundt og observere ting i det lokale du befinder dig i og lægge mærke til dit åndedræt MV. Altså at du forsøger at få fokus tilbage til dig selv og så gøre noget godt for dig.
  Måske i også har forskellige kærlighedssprog MV ?

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Laerke.
  #22890
  KatieB
  Deltager

  Tak 😊 Han er i Berlin med en kammerat og hans kæreste i en uge for at løbe Marathon. Og han havde faktisk inviteret mig med. Derefter skal jeg afsted 14 dage, så det er ikke fordi han er væk 3 uger. Han sender snaps i løbet af dagen, og kan se jeg er den han snapper mest med. Jeg er 100% bevidst om, at det her handler om min egen usikkerhed, vil bare så nødig knuses igen. Vi har en fælles ven, som introducerede os. Så jeg ved jo at han er en god fyr, hans venner kender til mig osv. Tak – jeg vil blive bedre til at trække vejret, lade være at stalke ham 😂 og bare lade tingene ske i det tempo det sker.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.