Usikker og uro i kroppen

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2389
  Anonym
  Inaktiv

  Hej 🙂 Det er første gang jeg skriver og håber meget du/i kan komme med nogle kloge ord/råd som kan hjælpe mig !
  Jeg er desværre begyndt at mærke en masse usikkerhed omkring mig selv. Jeg er i mine sidste to seriøse forhold , været den der er blevet forladt og det har desværre resulteret i at jeg er begyndt at føle mig , ja , nærmest angst når jeg går ind i nye bekendtskaber 🙁
  I øjeblikket er jeg begyndt at have noget (Der ligner) et kæresteforhold til en af mine gamle kammerater (Ikke særlig smart , da vi ikke rigtig kan “gå tilbage” til bare at være venner igen) Han er super dejlig men jeg VED at han aldrig bliver min kæreste. HAN derimod virker til at være hel vild med mig. Han siger hele tiden hvor dejlig jeg er , hvor meget han elsker min krop , han har inviteret mig til familiefest og kører gerne op til mig (2 timers tur) for f.eks bare at spise frokost og køre hjem igen hvis jeg har travlt med lektier eller andet .. Han er lidt en “badboy” (Orgh , hvor lyder det egentlig plat) og jeg er hans diametrale modsætning. Jeg laver lektier , går næsten aldrig i byen , har aldrig taget stoffer og har f.eks ikke haft særlig mange sexpartnere og jeg kan mærke at det er lige præcis hvad han føler sig tiltrukket af , så i virkeligheden burde jeg slet ikke være i tvivl og føle mig usikker.
  Alligevel sidder jeg med følelsen af angst og uro og nervøsitet hvis det f.eks. tager ham 2 timer at svare på en sms (Selvom jeg selv kan være en hel dag om det) Jeg synes det er underligt nu hvor jeg jo ikke vil være kærester med ham .. Har bare heller ikke lyst til at undvære ham .. Og er SÅ bange for at blive forladt endnu engang .. Jeg er og har altid været dårlig til at være alene. Jeg har et stort behov for trygheden ved at have en mand , i den ene eller andet art , i mit liv (Lidt sørgeligt egentlig)
  Så altså , mit dilemma er , hvordan slipper jeg af med den her ulidelige følelse af uro ?

  #2398
  Kirstine
  Deltager

  Jeg tror, du skal adskille tingene og begynde at arbejde med dig selv, din angst, uro og din utryghed ved at være alene. Du kommer til at gøre dig afhængig af andre mennesker på det forkerte grundlag og potentielt kan det kaste dig ud i forhold, der ikke er de bedste for dig. Det, at du er blevet forladt to gange, kan det skyldes dårlige forhold, du ikke selv har været i stand til at afslutte på grund af din utryghed ved at være alene?

  Det er måske det, der får dig til at involvere dig med den fyr, du ser nu og gøre dig afhængig af den bekræftelse, du får fra ham, uden at ville noget med ham. Lige nu og før du får en anden kæreste, er han bedre end ingenting? Egentligt er det vel ikke en helt fair måde at behandle ham på, tænker jeg?

  #2401
  Anonym
  Inaktiv

  Tak for dit svar Kirstine 🙂
  Du har helt ret. Det er absolut ikke fair at jeg “holder ham for nar” på den måde jeg gør .. Desværre må jeg jo nok indrømme at jeg er rimelig egoistisk i øjeblikket. Jeg ved at det jeg gør er forkert , alligevel kan jeg slet ikke klare tanken om at skulle være alene .. Hvad laver man så alle de dage og aftenener hvor mine veninder f.eks ikke har tid !?
  Begge af de forhold jeg var i, hvor jeg blev forladt var meget skrøbelige. De behandlede mig sådan set meget godt men det var ikke “alletiders” .. Jeg ville gerne ud af forholdet men ville ikke gøre det forbi !

  Jeg ville ønske at jeg havde styrken og modet til at være ærlig med ham her , også selvom det resulterer i at jeg mister ham .. Men hvordan arbejder man med sig selv ? Handler det bare om at “tvinge” sig selv til at være alene , indtil man stille og rolig finder ud af at det ikke er farligt !?

  #2405
  Kirstine
  Deltager

  Det handler vel om, at man bliver bevidst om sine mønstre og derefter bryder dem. Ja, det handler nogen gange om at springe ud på dybt vand og se sine spøgelser i øjnene. Det er ikke altid, man kan klare det alene, nogen gange har man brug for hjælp hos enten en terapeut eller en psykolog, der kan give en nogle værktøjer og stille de rigtige spørgsmål.

  Selvom tanken måske er skræmmende for dig, er der masser af ting, man godt kan lave i sit eget selskab, og mange finder også ud af, at befinde sig godt i eget selskab. Dybest set må det lægge begrænsninger for dit liv, hvis dine handlinger er styret af, at du er sammen med en mand eller en veninde. Hvorfor ikke få hele dit fokus sat på dig selv en tid, udforske dine interesser uafhængigt af andre, lære dig selv at kende på dine egne betingelser og finde ind til kernen af, hvad du gerne vil, helt uden at? Finde ind til kernen af, hvem du er, og hvad du vil med dit liv?

  #2406
  Kirstine
  Deltager

  Sorry den sidste sætning gik galt, fordi teksten scroller op, så man ikke kan læse, hvad man skriver underst. Hvad der skulle stå er:

  Hvorfor ikke få hele dit fokus sat på dig selv en tid, udforske dine interesser uafhængigt af andre, lære dig selv at kende på dine egne betingelser og finde ind til kernen af, hvad du gerne vil, helt uden at tage andre hensyn end dine egne. Finde ud af, hvem du er og hvad du lægger vægt på?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.