Usikker og forvirret

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18945
  katten
  Deltager

  Hej Alle sammen.

  Håber i kan hjælpe mig, indlægget bliver ret lang men håber i kan holde det ud.

  Jeg bor sammen med min kæreste på 13. År og vores datter på 11. Vi har haft en del op og nedture ligesom alle andre. Han ville på ingen måde have flere børn. Det har vi snakket en del om de sidste par. Jeg vil gerne have flere børn. Vi har været gået fra hinanden og fundet sammen igen da jeg ikke kunne finde noget at bo i.
  Nu til mit dilemma.

  I januar starter jeg hos en fysioterapeut. Vi snakker fint og griner. Jeg kommer sådan ca. Hver 3. Uge og nogle gange lidt oftere. Jeg begynder og synes han er sød. Jeg har intet sagt til ham. Da han instarten af maj pludselig siger jeg synes du er ret så sød ved du godt det. Jeg svare ikke rigtigt andet end nå. Han fortæller jeg er pæn med lyst hår.

  Han rejser til USA og ADD. Mig på Facebook. Vi skriver lidt frem og tilbage. Jeg fortæller ham jeg også synes han er sød. Han kommer hjem og holder op med at svare. Han skriver det her er spændende og hyggeligt. Hvad betyder Spændende??
  Jeg kommer og ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige. Jeg har skrevet jeg er glad for ham. Han fortæller jeg har en sød navle og han er virkelig dårlig til at komme på messenger så jeg kan vare SMS i stedet. Så fik jeg hans nummer. vi snakker om at tage i Ud og drikke en øl eller gå en tur i skoven.
  Vi kan ikke finde en dag da vi begge er lidt tidspressede.
  Han skriver han synes jeg er virkelig sød og han gerne vil mærke mig og tænker på mig.
  Han fortæller lige pludselig han har en kæreste jeg returnere med en av av. Så skal du ikke drikke øl med mig jo.
  Han fortæller så de signaler han sender er fordi jeg er sød. Vi skriver hele fredagen og vores aftale kan ikke lade sig gøre om tirsdagen også hører jeg intet mere han svare ikke på beskeder.. Jeg har så haft en tid Idag, han giver en krammer og vi snakker men jeg får ingenting sagt. Han siger heller ikke rigtigt noget.
  Jeg bliver pisse irriteret på mig over jeg ikke spørger bliver irriteret over han ikke siger noget.

  Hvad tror i hans signaler betyder?

  Hans kæreste og ham har været sammen i halvandet år og de bor ikke sammen og holder åbenbart heller ikke ferie sammen.

  Det her blev langt og rodet. Håber i forstår bare noget af det.
  Han er 31 jeg er 34

  Vh 🙂

  #18946
  Laerke
  Deltager

  …At det (flirten) var sjovt og spændende mens det varede, men nu er luften gået af ballonen…

  #18948
  katten
  Deltager

  Du har nok ret.

  Undre mig og hans pludselig tavshed. Vi snakker stadigvæk og griner en del.
  Men var det jo lidt dumt af mig og tro mere. Men sådan er det åbenbart

  #18950
  Laerke
  Deltager

  Du har selv sagt av, av så skal du jo ikke gå ud med mig, når du har en kæreste… Han fortæller, han flirter fordi du er sød men fortæller ikke andet… I er begge i forhold og i har et behandler/patient forhold der stak lidt af.

  #18953
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg tror da helt sikkert han gerne vil have sex med dig – Men tror også du skal overveje om ikke du selv sidder i et parforhold der ikke er holdbart.
  Når du nu overvejer at gå ud med ham her, så må du også have overvejet hvad der kan komme til at ske med jer? Hvad gør du hvis han prøver at kysse dig?
  Er du klar til at være din partner utro ? Er du forelsket i fysio manden?

  #18958
  katten
  Deltager

  Hhej Eva Marie.
  Jjeg har tænkt 10000 tanker om mit forhold. Og hhvordan man kan falde for en anden i den grad. Ja jjeg tror jeg jeg er forelsket i ham.
  Jjeg har efter følgende fået denne besked fra ham. At han synes det virkede som om jeg havde fået kolde fødder eller om det var min generthed. Han vidste godt det ville blive noget rod det hele, selvom han stadigvæk synes det kunne være mega dejlig??

  #18959
  Eva Marie
  Deltager

  Du falder for en anden fordi du ikke er lykkelig i dit parforhold. Har du overvejet om du vil redde forholdet, finde gnisten igen? eller om du vil udleve utroskab.
  Man kan hurtig blive betaget/forelsket når man ikke er helt lykkelig. Det er altid spændende når en anden mand retter sin opmærksomhed på en.
  Du skal overveje med dig selv, om det er det du vil – og så skal du være forberedt på at han “kun” er ude på sex – det kan også være han rent faktisk er faldet for dig – men det kan du først finde ud af ved at gå skridtet videre med ham.
  Men pas nu på dig selv:)
  Har du overvejet hvad du vil svare ham?

  #18960
  katten
  Deltager

  Hej.
  Nej jeg aner ikke hvad jeg skal svare. Jeg ved også han skulle noget hele weekenden med gutterne så tænker jeg ikke vil forstyrre.
  Jeg har tænkt det kun er sex Men hvad dækker ordene over Virkelig sød?
  Jeg passer på mig selv.
  Jeg er sådan i syv sind. Jeg har aldrig været en lort eller en bølle før.
  🤔🤔🤔🤔🤔

  #18964
  Eva Marie
  Deltager

  Kan godt forstå du føler dig rundtosset – det gør en forelskelse/fascination:)
  Først og fremmest skal du ikke slå dig selv i hovedet – du er ikke en lort eller bølle fordi du savner spænding i dit liv, eller fordi du falder for en anden – Du er et menneske, og det skal du have lov til.
  Synes bare stadig at du skal overveje hvad det er du vil? OG så tage med i mente, at han måske kun er ude på sex – men han KAN jo også have fået følelser for dig. Jeg ville nok forsøge at gå lidt tættere på ham, og se hvad det er han vil.
  “Virkelig sød” betyder VIRKELIG SØD- en mand mener det han siger – og jeg tænker her på at han nok også har et crush på dig:)

  #18965
  lillehjerte
  Deltager

  Virkelig sød betyder virkelig sød. Det er det udtryk en mand kommer med, når han ikke kan finde andre ord- MEN han synes at det bliver ved “virkelig sød” og ikke mere, for han har tænkt sig at lade den ligge der.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.