Update: Skræmt, chokeret og ked af det

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 32 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9461
  LilleMig
  Deltager

  Jeg sidder pt og er både skræmt, såret, skuffet og chokeret.
  D. 8 Marts oprettede jeg en tråd herinde: http://martinoestergaard.dk/brevkasse/emne/ligegyldighed-og-kulde/

  Hvor jeg kort sagt, oplyste at jeg var blevet uvenner med min kæreste igennem 8 år, da jeg var begyndt at mistro ham for at have gang i andre kvinder – og havde været oppe at skændes med ham. Hans reaktion var at være iskold, en robot mv. Og var yderst “usympatisk” i flere af hans handlinger.

  Efter at have skrevet herinde, valgte jeg at sige fuck det.. Gad ikke bruge mere tid på en der tydeligt var så ligeglad med mig, og havde nok så travlt med andre kvinder, facebook og singleprofiler. Så jeg lod ham pænt være.

  Der skete dog det at vores barn måtte akut på hospitalet i fredags, og blev indlagt. Jeg prøvede at ringe til ham, men han tog ikke sin telefon. Skrev derefter en sms og fortalte ham om hvad der skete mv. og havde måske (naivt) forventet at man som voksne mennesker kunne se bort fra sit uvenskab bare lidt og så fokusere på sit syge barn. men han var skide ligeglad, for han havde aftaler med nogle singler om at de skulle i byen, og det kunne (ville) han ikke bare droppe. Fair nok… Det var så hans valg!

  Lørdag eftermiddag kom han så på hospitalet, og var total skiftet… Eneste jeg tænkte var… Øh hvad fanden er der lige sket? Han var sød, venlig, snaksaglig mv. og da vores barn blev udskrevet kørte han os hjem og blev hos os. Han fortalte mig at han havde savnet mig mv. Og ja dum som jeg faldt jeg for hans søde ord.
  Vi har så været sammen siden i lørdags, og jeg tænkte at ok, så er vi sammen og på vej ud af en positiv vej sammen. (burde være ulovligt at være så naiv som mig!)
  I de dage vi har været sammen siden lørdag, var der flere ting der undrede mig og fik mine små alarmklokker til at ringe.. men tænkte.. at jeg ikke gad være uvenner eller skabe problemer over noget som jeg i bund og grund ikke havde noget bevis på.

  Men flere gange så gik han ud når telefonen ringede og når jeg gik i køkkenet eller lign. Så sad han pænt med telefonen og skrev.. Påstod det var hans mor han skrev til mv. Men jeg fik den der knude i maven (kender i det?) om at hey, det passer ikke en skid… men jeg bed det i mig. Havde jo ingen beviser.

  på et tidspunkt ligger hans telefon på bordet, og da jeg er ved at sætte tallerkner på bordet ser jeg at der popper en sms besked ind. og kunne se det var fra en ny kvinde (en af de singler fra den singlegruppe han er med i). hun spørg ind til hvorfor han ikke har været online mv og skriver “Savner dig 😉 “… jeg nævnte intet om det til ham.. Og da han kom ind og tog telefonen og begyndte at skrive, sagde han at han lige skulle svare sin mor… (yeah right!).. Men jeg holdt min mund.

  Da vi så skulle i seng skulle han lige vise mig et billede på telefonen, men uheldigt for ham, tikker der en sms ind fra hende mens han viser mig billedet! og jeg kan så se at det var et svar tilbage på noget han åbenbart havde svaret på hendes tidligere besked.

  Jeg spørg ind til hvem hun er mv.. Gjorde det stille og roligt.. og han løj så vandet drev.. Fortalte at han knapt nok kendte hende og ikke vidste hvorfor hun skrev til ham… !!

  Sagde til ham at jeg havde set beskeden tidligere da telefonen lå på bordet, og at det da lød mærkeligt at hun skulle skrive til ham at hun savner ham, hvis de ikke kender hinanden og ikke har noget med hinanden at gøre. Og så kom robotten frem igen, han blev ISKOLD! vendte mig ryggen og sagde han ikke ville tale med mig. At jeg var langt ude fordi jeg spurgte ind til det mv… Øh ville enhver ikke have gjort det!?!

  I går da vores søn sov, sad vi ved computeren og arbejdede. Det vil sige, jeg hjalp ham med hans arbejde. Pludselig ringer hans telefon, og jeg kan se det er hende. Men han ville ikke tage den. Siger til ham, at hvis de ikke havde noget kørerende, hvorfor han så ikke tog den? Og så skete det! :-/

  Han STAK MIG EN PÅ SIDEN AF HOVEDET! Skubbede mig tilbage i stolen, vred min arm rundt og råbte mig ind i hovedet at jeg skulle blande mig fuldstændigt udenom, og at han havde kontakt med hvem der passede ham, og hvis det var et problem kunne jeg bare skride, for jeg betød ikke en skid for ham! Jeg bad ham om at slippe mig, men han blev ved med at holde min arm fast og tog hårdt fat i min hals. Og så bed jeg ham i kinden! :-/

  Havde ALDRIG troet at jeg nogensinde skulle bide et andet menneske, og jeg er på ingen måde stolt af det. Har haft det af helvede til over at jeg bed ham hele dagen, og selvom folk siger at det var selvforsvar og en reaktion på at han slog og holdt mig fast, så er ligger det bare så langt fra min person at gøre sådan noget. og jeg har det af helvede til over det.

  Jeg har aldrig nogensinde slået eller gjort noget grimt ved et andet menneske. Så hvorfor jeg bed ham, det skal jeg ikke kunne svare på. Han har slået mig et par gange tidligere, dog er det nogle år siden, og der gjorde jeg ikke noget andet end at græde.

  Han kørte efterfølgende, og i dag har han så lige ringet mig op. Fortalt mig at han har meldt mig til politiet?! Jeg ringede derfor til politiet og spurgte om det var korrekt, og det var det. Spurgte ind til hvad han havde fortalt, og han havde ikke fortalt at han havde slået mig eller holdt mig fast eller taget kvælertag på mig mv. Men han havde fortalt at JEG havde overfaldet ham!

  Jeg er fuldstændig paf! Jeg sidder her og ryster, og ved slet ikke hvad jeg skal gøre eller sige.. Jeg er færdig med ham, det kan mærke. Jeg er ikke engang ked af at vi nu er uvenner igen, men jeg er dog ked af det der er sket.

  Jeg ved godt at nogle af jer vil hade mig for at jeg selv tyede til “vold” og bed ham, og det er fair nok. Jeg ved det var forkert gjort, også derfor jeg er ked af det.

  Men dette var blot en lille update fra min side af, om hvad der er sket siden mit første indlæg. Jeg er færdig med manden nu. Jeg vil ikke mere. Og jeg er så flov og ked af mine egne handlinger, er grædefærdig over at jeg er endt i denne situation, og at jeg bed ham. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal gøre pt..

  #9464
  Zoe2
  Deltager

  Du skal overhovedet ikke have skyldfølelse over at du bed ham. Det var en helt naturlig og sund reaktion på det voldsomme overfald du var udsat for. Du skal snarere være stolt af dig selv og dine instinkter og handlekraft.

  Men det overrasker mig. at han tidligere har slået dig? Det accepterede du? Det er for mig total no go og turn off. Hvis en mand rører mig er vores forhold færdig på sekundet.

  #9467
  lillehjerte
  Deltager

  I morgen tager du på skadestuen og får en læge til at se på dig og dokumenteret alt. Derefter tager du på politistationen og anmelder at du har været udsat for vold i eget hjem. Du fortæller alt. Det du gjorde var i selvforsvar- og endda efter vold mod dig. At han har slået dig før melder om at han er en voldelig person. Du skal overveje om du kan give vidner til politiet på tidligere gange at han har slået dig. Derefter tag på krisecenter eller ring til en kriselinje for voldsramte kvinder(LOKK Hotline: 70 20 30 82- de skulle gerne svare døgnet rundt) og hør hvad du kan gøre om det er udskiftning af lås på hoveddøren eller om du skal væk fra din bopæl. Husk lige at slette din historik på computeren så han ikke kan følge med i din færden hvis computeren er hans eller du ved han måske kommer ind på den.
  Hvis jeg var dig ville jeg se at skynde mig væk fra ham. Han er på ingen måde en du skal dele seng med igen, når han er så syg i sin opførsel med vold overfor dig.

  #9468
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg håber det bedste for dig- du fortjener bedre.
  Må freden og kærligheden være med dig- vær ikke bange for at bede om hjælp nu. Du vil blive taget godt imod og sandheden som du bærer i dig er jeg sikker på vil blive hørt.

  #9475
  Tintin
  Deltager

  @LilleMig

  Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår din indledende fortælling. Er I sammen eller er I ikke sammen? Du skriver, at du faldt for hans ord, og at I derefter var sammen. Af dette, og andet, gætter jeg på, at I ikke var sammen. Min pointe er den simple, at hvis I ikke er sammen, så forstår jeg ikke, at du kan tillade dig at blive sur, hvis han ser andre. Det må jo stå ham frit.

  Jeg finder det faktisk meget underligt, at du i først omgang har kastet ham på porten alene på en mistanke.

  At han lyver og generelt har flossede kanter, er vel al mulig grund til, ikke at se ham mere.

  At han har slået dig mm er langt ude.

  Mht. til politiet, så vil jeg skynde mig på hospitalet, og få dem til at dokumentere hvis der er mærker efter hans slag mm.

  Jeg gætter på, at han allerede har dokumenteret dine bidmærker.

  #9484
  Eva Marie
  Deltager

  At han slår er fuldstændig uacceptabelt – Sikke en idiot!!!! Tanker og knus fra Eva Marie.
  Få ham meldt – det kan kun gå for langsomt – og kom så VÆK – hvad er det næste han så ikke kan finde på? Presser på din hals, jamen kæreste Lillimig – det kan man jo dø af. Han er virkelig et meget lille og usselt menneske når han slår på kvinder – Du skal ikke være ked af at du bed ham – går ud fra at det var selvforsvar – og det må man gerne i Danmark. Du burde også have sparket ham et vis sted.
  Masser af krammer herfra.

  #9496
  sissi
  Deltager

  Hvordan går det hos dig Lillemig?

  #9498
  LilleMig
  Deltager

  Zoe2: Der er flere der har sagt til mig, at jeg ikke skal have skyldfølelse over det. Men det ændrer ikke på at jeg har det. Har det stadig af helvede til over det, trods hans handlinger. Jeg hader tanken om at jeg handlet på sådan en grim måde, uanset hvad han gjorde. Ville ønske jeg kunne gå tilbage i tiden og ændre det, men kan jeg ikke. Jeg har ikke lyst til at tale med ham, eller se ham nogensinde igen. Men der er bare en knude i min mave som virkelig har lyst til at sige undskyld for det. At han tyede til vold, gør det jo ikke ok at jeg gav tilbage.. Men jeg har pænt ladet ham være, og har ingen intentioner om at kontakte ham igen.

  Ja han har slået mig tidligere, og nej jeg “accepterede” det ikke. Jeg gjorde dog ikke modstand den gang, men valgte at gå efterfølgende og var ikke sammen med ham i flere måneder efter det, før han overdyngede mig med smser og opkald om hvor ked af det han var etc.. Og lovede at han aldrig nogesinde gjorde det igen.

  #9499
  LilleMig
  Deltager

  Lillehjerte:
  Jeg har talt med politiet, ringede til dem da han oplyste mig at han havde anmeldt mig. Spurgte dem om hvad han havde givet af version (ved at han har lidt svært med at se egne handlinger). Og præcist som jeg mistænkte, så havde han løjet overfor politiet, intet oplyst om at han havde slået mig, taget kvælertag mv. Men blot oplyst dem at JEG havde overfaldt ham. Jeg oplyste politiet at det ikke var sådan det forholdt sig, og fortalte dem hvad der var sket. Eneste politikvinden sagde til mig, var at de ville henvende sig til mig og få min version af tingene, hvis de havde brug for det. Og så sluttede hun af med at fortælle mig at det ikke var OK at bide et andet menneske (hun sagde intet om hans handlinger). Hvilket jeg jo gav hende ganske ret i.
  Og den samtale, har ikke ligefrem gjort situationen – eller min skyldfølelse bedre. Tværtimod. For nu sidder jeg virkelig og frygter at politiet ikke vil tro på mig, og i stedet blot vil tro på hans løgne.

  Første gang han slog mig, der fortalte jeg det til en af hans veninder, og hendes eneste kommentar var, at det kunne han aldrig have fundet på… :-/ Men der var heller ingen der troede på mig,dengang han var mig utro. Så derfor frygter jeg at det samme sker med poltiet. Og så hader jeg mig selv for at jeg ikke anmeldte ham da han slog mig for år tilbage. Men havde bare ikke lyst til at blande politiet ind i tingene den gang. Det sidder jeg så og fortryder nu.

  #9500
  LilleMig
  Deltager

  Tintin: Vi var sammen i 8 år. Men blev uvenner pga han havde visse mistænkelige handlinger, flirtede med kvinder, sad i singlegrupper/havde singleprofiler mv. Hvilket jeg som enhver anden kvinde i et forhold, selvfølgelig spurgte ind til, da det var sårende, skuffende og skabte mistillid/uro. Han reagerede med at blive vred på mig over mine spørgsmål, og valgte “the silent treatment” samt kulde og ligegyldighed.
  Så jeg har ikke i første omgang kastet ham på porten, jeg stilte nogle spørgsmål vedr. hans handlinger, hvilket han ikke brød sig om – og blev sur over. Ja jeg var vred og sagde nogle grimme ting, men hans handlinger var uacceptable. Derfor blev vi uvenner i første omgang.
  Så har vi været uvenner i flere uger, indtil han som jeg har skrevet her i denne tråd, valgte at komme og fortælle mig at han savnede mig etc.. og var sammen med mig i flere dage i træk, talte om sommerferie og lagde planer mv. (så ja jeg gik udfra at vi var sammen igen, eftersom det var hvad han både sagde og viste med sine handlinger).
  Da jeg så ser at der er en kvinde der skriver til ham, flirtende mv. samt skriver at hun savner ham. Så er det jo klart jeg spørg ind til det. Især med vores baggrund (som jeg beskrev i tidligere tråd). Det resulterede i hans voldelige reaktion.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 32 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.