Ulykkelig kærlighed

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7447
  gcg
  Deltager

  Mødte en fyr for halvandet år siden. Efter et halvt år med lyserøde skyer begyndte tingene at gå skævt. Helvedet startede. Hvor jeg aldrig kunne være sikker på, at jhan besvarede mine beskeder eller opkald. Har lige haft en god periode med ham på halvanden uge, hvor jeg har kunne regne med ham. Jeg er 42 år som han. Finder det pinligt, at jeg ikke kan give slip. Har kontaktet ham dagligt i 2 mdr. i sommers uden svar. Altid mig der kontakter ham. Han siger han elsker mig. Kan ikke give slip selvom jeg så inderligt ønsker at slippe ud af den smerte det er at lade mig selv mærke svigtet gang på gang på gang. Hvordan slipper jeg ud af det her helvede? Formår ikke at lade være med at kontakte ham.

  #7448
  Tena
  Deltager

  Hvordan svigter han dig?

  #7449
  Tena
  Deltager

  Og hvornår så du ham sidst?

  #7455
  gcg
  Deltager

  var sammen med ham sidst for en uges tid siden. Han svigter mig ved ikke at svare i lange perioder. Eller også svigter jeg mig selv, ved at blive ved at forsøge

  #7458
  Henke
  Deltager

  Hej gcg

  Det lyder lidt som om, at du stadig er forelsket i ham. Jeg tror du er godt og grundigt i gang med, at bygge nogle luftkasteller op, omkring denne her person. Du bygger en illusion op omkring dig og ham sammen. Jeg mener det er en illusion, fordi det du beskriver, ikke umiddelbart lader til, at være en mand der er forelsket eller vil satse på dig. Det kan være svært at komme ud af disse relationer, men hver gang der er lidt kontakt, giver det næring til illusionen og det favntag, som det kan føles som om, når man har så mange følelser for en anden person, som ikke kan gengive stærke følelser.

  Jeg tror desværre ikke, der er nogen nem vej ud for dig, hvis du har så svært ved at lade være med, at tage kontakt til ham. Jeg ville dog forsøge at lade være alligevel, hvis jeg var dig. For mig er kontakten bare et virkemiddel til en fortsat smerte. Smerten vil stadig være der selvom kontakten afbrydes, men den vil med tiden blive mindre og mindre og til sidst forsvinde.. Men vi har alle forskelige metoder til at håndtere ulykkelig kærlighed.

  Der er selvfølgelig også den mulighed, at du ligger alle kortene på bordet og fortæller hvordan du har det. Så skal du stille ham det ultimatum der hedder enten vælger du mig til eller fra. Så kan du få en afklaring og dermed fred i sjælen.

  #7461
  lillehjerte
  Deltager

  Han havde allerede meldt ud tror jeg hvis han ville mere med dig gcg. Et er sikkert at giver du slip på ham finder du noget bedre, fordi du ved du vil udenom en der i perioder er herredårlig i sin kommunikation med dig.
  Der skal være en ligevægt i kontakten mellem dig og den mand du er intim med, ellers slider det på dig. Det er ikke godt for dig er være i en relation hvor du føler gang på gang at han svigter dig. Måske påvirker det allerede dit selvværd? prøv at tænk over om du kun er glad når han svarer og om du i det hele taget føler han værdsætter dig og giver dig nærvær nok?
  Jeg har selv været møllen igennem og jeg accepterer ikke en elsker i mit liv som ikke svarer på mine beskeder i et naturligt flow. Hvis din ven/elsker/kæreste er en god elsker kan jeg også berolige dig med at der findes måske endda endnu bedre elskere/kærester derude. Man ved hvad man har og så er det svært at afslutte det fordi det er trygt. Men har man først afsluttet noget er det nemmere at finde noget nyt og bedre derude. Når du møder en hvor der er mere ligevægt vil du også mærke at du er i mere harmoni og balance, fordi du ganske enkelt bliver værdsat og han kommunikerer. Men pas på med ham her, for det ødelægger dit selvværd.

  #7465
  Tintin
  Deltager

  @gcg

  GCG jeg må være ærlig og sige det lige ud af posen, så du forstå min mening. Det er sagt i bedste mening.

  Du skriver “Har kontaktet ham dagligt i 2 mdr. i sommers uden svar.”

  GCG det har intet med kærlighed at gøre. Hverken fra hans eller din side.
  Din adfærd er på igen måde normal. Du skal have professionel hjælp!

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.