Uforpligtende

 • Dette emne har 2 svar og 3 stemmer, og blev senest opdateret for 6 år siden af Hadock.
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15802
  Mikkelsen
  Deltager

  Jeg mødte en mand på 48 via en sexannonce og jeg er selv 25. Resten kan regnes ud. Vi har kendt og talt sammen i snart et år non stop med karusselture.. Han blev betaget, fascineret og vi fik hurtigt en fysisk tiltrækningskraft, der var mindblown. Det skete lige inden jeg rejste til Afrika. Så jeg nået ikke og knytte mig 100% men han var tydeligvis meget glad for mig. Som han siger det, fik han en beskyttertrang hen af vejen. Jeg dummede mig i Afrika og fortalte det. Han blev vred, Men tilgav mig hurtigt. Siden da har vi været trofaste men også taget hinanden i og SMS’e med andre. Men ikke noget der skulle videre bygges på. Vi har begge vist at være jaloux og forlangt loyalitet.. Vi aftalte at vi sku nyde det så længe det varede. Men være gode mod hinanden. En masse konflikter omkring min omgangskreds, som han foragter. En masse kontrol indenover. Og jeg har lavet om på en masse i min hverdag, fordi han bliver ved at give mig lærdom og en videre vej i den rigtige retning. Kort sagt: han vil mig det bedste. Jeg har sagt en masse og gjordt noget andet. Hvilket jeg arbejder meget på.
  Nu her indtil fornyelig har jeg været hos ham. Jeg har besøgt ham næsten hver weekend i et år. De her 2 dage fik vi pludselig snakket om diverse som sædvanlig. Altid spænding i luften.
  men bragte på bane at han var for gammel og alt for krævende jeg ku ikke være hans kæreste men en elskerinde og en ven. Plus mellem linjerne jeg ikke var god nok. Blandet andet på grund af vores aldersforskel. Vi sku finde en løsning. Han foreslår “ven med fordele” Jeg er oprigtigt glad for ham. Har bar aldrig satset 100. Fordi jeg har været i tvivl, pga hans behov og krav han altid stiller. Nu skal vi ha en ha en fælles snak om den her løsning der skal finde sted.
  Har brug for et råd, eller ny viden til hvad det bedste kunne være og hvor han virkeligheden måske er henne ? State of mind.
  Om jeg skal stop mens legen er god. Fordi mine følelser jager. Og det ku være spild af tid og fortsæt noget der ikke har et solidt fundament

  #15818
  lillehjerte
  Deltager

  ude fra set er du jo 25 år ….. det du beskriver læser jeg som en ulige relation fordi han blander sig i en del ting og lige frem foragter dine omgivelser……..
  Du er ung og hvis jeg var dig ville jeg gøre mig fri af sådan en mand eller i hvert fald tænke over det.

  #15819
  Hadock
  Deltager

  Hej

  Om du ikke ønsker et ligeværdigt forhold hverken nu eller på den lange bane, så skal du bare blive hvor du er. Ønsker du det modsatte, så er jeg sikker på, du selv kan regne løsningen ud.

  Pøj pøj med at finde ud af, hvad du ønsker dig.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.