Tvivl

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3674
  ziggystardust
  Deltager

  Jeg kan ikke finde ud af om jeg har lavede en kæmpe fejl da jeg gik fra min ekskæreste eller om det var den rigtige beslutning. I starten var vi begge meget forelskede og jeg følte at han fyldte et tomrum ud og at de ting som jeg havde savnet og længtes efter. Jeg skippede noget af mit øvrige sociale liv og blev helt opslugt i ham og vores liv sammen, vi nåede også og købe hus og bil osv.
  Jeg fik et job som var meget stressende og blev sygemeldt i en periode fordi min krop sagde fra. I din periode fik jeg taget mit liv op til revision og opdagede at jeg har levet meget ud fra hvad andre ønsker og hvad andres behov er. Jeg fik en meget stærk trang til at leve efter mine egne behov og at blive mere selvstændig. Han havde meget svært ved denne process og kunne ikke acceptere det. Det virkede ikke som om vi kunne finde nogen balance eller kompromis. Jeg følte jeg havde brug for at se venner igen, at være mere social og have et mere udadvendt liv. Han ønskede fortsat at vi skulle lukke os om hinanden. det endte med at jeg gik fra ham, jeg følte ikke at der var en “forbindelse” i mellem også og jeg tændte ikke på ham længere. Jeg går stadig og tænker og tænker på om det var det rigtige. Han kunne rumme mig og alle mine sider og give mig kærlighed som jeg ikke har mødt på samme måde før i mit liv. Men alligevel kan jeg ikke leve på den måde som vi gjorde…
  Er der nogen der har et bud…jeg ved ikke om jeg er skredet fra den ægte kærlighed eller om det var klogt at følge ud i at jeg har brug for selvstændigheden.

  #3675
  Tena
  Deltager

  Hvor længe er det siden?

  #3677
  ziggystardust
  Deltager

  Det er præcist 1 år siden !

  #3678
  ss
  Deltager

  Hej. Når jeg læser din indlæg, så tænker jeg, at du slet ikke var parat til at møde kærlighed. Du skriver, at din kæreste fyldte et tomrum i dig. Hvis ikke du ved, hvem du er og hvor står du henne i dit liv, så lige meget, hvor mange kærester Du møder, vil du være utilfreds. Jeg har lige droppet min, fordi vi passer bare ikke sammen. Og fordi mit liv er fyldt og stresset. Men før jeg mødte ham ville jeg være alene et stykke tid for at finde mig selv. Så han fik besked, hvad han bildt sig i. Nu hviler jeg i migselv og får mere energi. Jeg tænker på, ved du, hvad er det Du savner i din hverdag?

  #3680
  ziggystardust
  Deltager

  Hmm jeg tror det er meget godt ramt, det med at jeg ikke vidste hven jeg var og hvad jeg stod for da jeg mødte ham. Jeg har været single det sidste år netop for at prøve at finde mig selv og min egen balance . Hvad gjorde du for at komme derhen hvor du føler du hviler i dig selv? Og tak for dit svar.

  #3681
  ziggystardust
  Deltager

  Og hvad jeg savner i hverdagen… Jeg tror jeg savner nærhed og ro i mig selv. Jeg har fået et langt mere udadvendt liv og er mere social hvilket jeg havde savnet.

  #3682
  ss
  Deltager

  Da jeg flyttede fra huset og eksen for 3 år siden, havde jeg ligeså travlt og stresset liv, som nu. Nu ved jeg ikke, hvor gammel er du og om du har børn. Men den gang tænkte jeg, at jeg skulle have ro for at finde mig selv og hvad er det jeg ville hhave. På dette tidspunkt var jeg allerede vild med en, som kun ønskede sex relation til mig. En uge efter jeg flytter møde Jeg en fyr, som begynder at jagte mig. Vi prøve det i 3 mnd og jeg dropper ham, da min stress kun vokser. Jeg vender tilbage til min elsker, forstår, at jeg skal stoppe det med ham. Og på samme tidspunkt møder jeg ny en, som også jagter mig. Jeg giver efter og går ned med stress om et år, Det var i oktober sidste år. Jeg tager mig sammen og kommer ret hurtigt på arbejde. Og for to mnd siden forstår jeg, at jeg skal kun tænke på mig selv, Mine børn og arbejde. Jeg søgte ikke efter kærester. De fandt mig selv. Men det ikke var kærlighed. Hvis ikke man kan klare hverdag sammen med alle dens udfordringer, så har jeg ikke brug for sådan en kæreste, der dræner mig for energi. Og nu kom den ønskede ro til mig. Jeg et på en dating side, hvor jeg har fået flere chat venner. Og der er mange som vil på date. Men jeg et ikke parat endnu. Du må finde det ud af med dig selv, hvilke 5 vigtigste værdige har du i dit liv? Og så må du gå efter dem. Jeg venter på kærlighed, jeg søger den ikke. Og får jeg lyst til hygge og oplevelser eller sex, så går jeg efter det. Men kærlighed finder dig selv. Jeg tror, Din ex var bare en pille for din tomrum.

  #3688
  ziggystardust
  Deltager

  jeg er 34 og har ingen børn. Jeg har tidligere brugt meget tid på arbejde og haft lidt svært ved at binde mig et traditionelt kernefamilieliv. Da jeg var 29 var jeg klar til at få børn og prøvede også på det med min ekskæreste dengang som jeg havde kendt i 8 år. Midt i det hele er han sammen med en anden og jeg går fra ham. efterfølgende har jeg haft det forhold som jeg skrev om til at starte med.

  Jeg har lidt panik over det med alderen og børn.. synes at tiden er knap og det er måske også derfor jeg overvejer det så meget med min eks..Jeg vil gerne have børn, men med en kæreste som jeg føler er den rigtige. Hvis jeg var 24 år var der ikke grund til så meget panik, så tror jeg at jeg ville nyde singlelivet mere.

  5 værdier…det er værd at tænke over. Jeg tror heller ikke på det med desperat at opsøge kærligheden, men på den anden side har jeg også være passiv med nogle beslutninger i mit liv og ligesom taget det “nemme” valg og de løsninger der lige kom forbi.

  #3690
  Rosmarin
  Deltager

  Jeg tænker at når vi handler ud fra noget panik så bliver tingene ofte forplumrede.
  Der var jo en vigtig grund til at du forlod din kæreste dengang. Har du anledning til at tro, at han har ændret sig på dette område? Så han bedre ville kunne rumme et dig og mig udover et vi?
  Jeg hæfter mig ved, at du skriver, at du gerne vil have børn, men det skal være med den rigtige. Det synes jeg er et godt og sundt statement. Der kan ske meget indenfor de næste par år tænker jeg. Måske især hvis du slipper det gamle….

  #3700

  Hej ziggystardust … and the spiders from Mars

  Du havde vel brug for at smelte sammen med din eks for at finde ud af, at du ikke kunne blive i symbiose for altid, men har brug for at være mere dig selv sammen med en kæreste.

  Hvis han havde haft mere fornemmelse for dig og din proces, havde I måske stadig været kærester. Og måske kan I blive det igen, hvis han slipper trangen til at styre dig. Vil han ses? Vil du?

  Glæd dig over, at du har lært dig selv lidt bedre at kende, at det er forår, og at du er moden til mand og barn.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.