Træt af dating og blindgyderne

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22934
  Henke
  Deltager

  Hey
  Jeg har simpelthen brug for at lukke noget damp ud her. Jeg står i den situation, at jeg skulle have været på date i dag, med en kvinde jeg har mødt på Happn. Hun har så meldt fra med den begrundelse, at hun ikke er klar til at date alligevel. Jeg har i mange år været single, og har haft min gang, på efterhånden mange forskellige datingsites og apps. Jeg har i det sidste halve år mere eller mindre holdt pause fra diverse apps og datingsites, fordi det hele hang mig langt ud af halsen, og fordi jagten på en kæreste fyldte alt for meget i min hverdag. Det var virkelig rart med det afbræk. Sagen er den, at jeg vender tilbage med fornyet styrke. Jeg har sågar indstillet mig på, at jeg i den kommende tid, skal have de obligatorisk indledende sms korrespondancer med forskellige kvinder. Sms korrespondancer som i min verden, bare er noget der skal overståes, fordi jeg bruger for meget energi og tankevirksomhed på dem, og fordi at den slags samtaler hurtigt bare bliver en sludder for en sladder . De er og bliver en form for lektier for mig.

  Nu tilbage til det egentlig problem. Den her kvinde melder afbud med den undskyldning, at hun ikke er klar til at date. Jeg sidder tilbage med en følelse af, at være virkelig skuffet og vred på hende. Jeg besinder mig, og bider mig i læben, og svare hende tilbage, at det er ok. Men jeg syntes faktisk ikke, at det er ok! Vi matchede på Happn og hun tog initiativet til en samtale og vi har vel skrevet i underkanten af 10 beskeder hver til hinanden, før vi aftalte at mødes. Grunden til at jeg den gang bliver så vred, er at dette er 4 gang i streg at en kvinde enten melder afbud eller bruger argumentet efter 1 første date, at de ikke klar til at date. Hvorfor helvede er man så på Tinder og Happn og des lige. Jeg er godt klar over, at man kan have brug for et quickfix til selvværdskontoen, når underskuddet er totalt, efter et endt forhold. Men det er altså den slags unoder, som gør, at det er virkelig op og nede af bakke på de datingsites. Det er simpelthen møgirriterende, konstant at rende ind i de samme blindgyder, og virkelig frustrerende, at den først kvinde jeg møder efter min pause, er en kvinde der laver det samme stunt, som de 3 foregående. Det højne hverken motivationen eller energiniveauet i dating gamet, når man render ind i personer der praktiserer urent trav.

  Jeg tror det var det herfra, men det var godt lige at få det ud. God påske.

  • Dette emne blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Henke.
  • Dette emne blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Henke.
  • Dette emne blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Henke.
  • Dette emne blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Henke.
  #22940
  lillehjerte
  Deltager

  Kan det tænkes at de kvinder du finder attraktive ikke har samme krav som du har? Jeg tænker at måske matcher I bare ikke hinanden? Måske er det en helt anden type kvinde du skal gå efter?
  Hvilken type er du? Og hvordan er de kvinder du typisk liker? Prøv lige at beskrive det.

  #22941
  Zoe2
  Deltager

  Altså- har du ikke været så lang tid i gamet, at du ved at “jeg er ikke klar” er en omskrivning af, at du ikke er interessant eller tiltrækkende.
  Det er nøjagtigt det samme med mænd, skulle jeg hilse at sige.
  Jeg tror, at mange er på dating sites af tidsfordriv.
  Jeg mistede også interessen for de sites – det var jo ikke en penneven, jeg ville have.

  #22942
  Aries
  Deltager

  Ak og ve og vel. Har været i gamet nu i 7 år. Det er fuldstændigt det samme mænd byder os kvinder. jeg bruger forskellige strategier, alt efter hvor jeg ellers er i mit liv. Det kræver at man har et top velfungerende liv, for at kunne date. Så i de perioder jeg er stresset på job, presset på økonomi eller har taget 3 kg på, så er jeg på pause fra dating miljøet. Alt du beskriver er alt som jeg også oplever hele tide. Men modsat dig, hvis det lykkedes at få første date, og han så siger nej tak pga alt muligt, så synes jeg det er ok, fordi så var vi bare ikke et match. Men det de rmed at aflyse på dagen(oplever jeg oftest) det er så afskyeligt. Jeg er virkeligt ikke begejstret for online dating, men det er mit bedste skud på at finde en kæreste i en moden alder. Ja og jeg har ledt i knapt syv år nu. Fandt en enkelt, som jeg så i et år, , men det er svært, men tålmodighed, og så en hård kappe på, for det er sådan dating verdenen er. Desværre

  Aries

  #22943
  Henke
  Deltager

  Hey igen

  Lillehjerte
  Det er meget muligt, at hun havde nogle andre krav, end dem jeg har haft. Nu har jeg brugt app’en Happn denne gang, der havde hun ikke skrevet noget om sig selv. Happn er næsten lige som Tinder. Jeg liker de kvinder som jeg umiddelbart finder attraktive, og på Tinder og Happn er det på baggrund af deres ydre. Jeg er klar over, at der muligvis ryger nogle kvinder ud til siden, som der ville være et bedre match til mig, ved brug af den udvælgelsesproces. Men der må være en eller anden udvælgelsesproces.. Jeg ved ikke om jeg kan definere mig selv som en type. Jeg syntes i virkeligheden, jeg er en rimmelig sammensat person. Jeg syntes egentlig både jeg har æstetikeren, sportstossen, bohemen, naturmennesket og det intellektuelle i mig, uden at jeg klart kan definere mig som udbredt det ene eller det andet.

  Zoe2
  Jo, jeg er desværre klar over den omskrivning du beskriver. Jeg kan heller ikke udelukke, at den omstændighed også gjorde sit til, at jeg blev vred. 😉 I forhold til dit penneven udsagn, så er det faktisk også “pennedelen” jeg har det sværest ved. Den er gaaaabende kedelig..

  Aries
  Jeg har også været i gamet i mange år efterhånden, og du har ret i, at der skal være et eller andet mentalt overskud, for at begå sig i længere tid på det marked. Det mest frustrerende ved dating er, at man aldrig rigtig kan finde en formel der virker. Det kan man i det mindste ved at bygge et hus eller bage en kage.. I den periode, hvor jeg skar dating ud af mit liv, der var absolut alt tro på, at det nogensinde ville lykkes at finde en kæreste fuldstændig forsvundet. De sms-korrespondancer jeg havde med kvinder, inden jeg trak stikket, var mindre end halvhjertet og det røg der måske også nogle kandidater på. Så hård kan den verden være..

  • Dette svar blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Henke.
  #22945
  Laerke
  Deltager

  Laura Grubb har et kursus der hedder Træt af Tinder tror jeg med input til hvordan man ellers kan møde en partner.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.