Tør jeg tro på ham ?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10964
  tvillingen
  Deltager

  Har kendt en fyr et stykke tid. Efter vi mødtes første gang aftalte vi at skulle ses igen men han aflyste. Efter nogle måneder uden kontakt skriver han og vi ses så ca 1 md. hvorefter han aflyser et møde og vi har igen nogle måneder uden kontakt. Vi kommer igen i kontakt og ses igen nogle gange hvor ham tager initiativ til at ses.
  Han har haft en meget uheldig episode med en x-kæreste hvor hun udnyttede ham og det endte meget uheldigt for ham, så han har lidt problemer med at stole på kvinder.
  Nu er jeg så i tvivl om jeg bare skal vente og lade ham forslå en dag og ses, for vil ikke virke for anmasende, det kan jo også skræmme mændene eller skal jeg fortælle ham jeg er lidt i tvivl/usikker på det hele og lidt frygter han aflyser det hele igen hvis han igen for kolde fødder eller jeg bare skal være tålmodig og lade ham være i en periode hvor det er ham der kontakter mig og op til ham hvornår vi skal ses ?

  #10966
  sissi
  Deltager

  Har I sex når I ses:)?

  – og de dates, hvad laver I?

  Jeg syntes ikke du skal gå og vente på hvornår han dukker op igen… lev som om du er uafhængig, for det er jo det du er.

  #10967
  tvillingen
  Deltager

  Vi har været på cafe, gå tur i skoven, sightseen rundt omkring osv. så har lavet en del forskelligt når vi ses. Og ja vi har sex og sover sammen.

  #10968
  sissi
  Deltager

  Det virker som om, han ikke vil binde sig – men have dig at hygge med ind i mellem 🙂 Det er der jo intet forkert i, kun hvis du vil have hele ham og ikke vil give det tid til at udvikle sig:)

  Har du aldrig foreslået I skulle ses… og kunne du ikke gøre det?

  Måske venter han på initiativ fra dig. På denne måde, tænker jeg du kan finde ud af lidt, hvor I er på vej hen, sådan I skiftes til at ligge op til I ses. Det kan han ikke tage for anmassende – syntes jeg:)

  #10969
  tvillingen
  Deltager

  Sidste gang vi sås i en periode var det mig der mest foreslog at ses, hvor han så engang pludselig valgte at aflyse, hvorefter vi ikke havde kontakt i er stykke tid. Denne gang har han foreslået at ses de gange vi har ses og da jeg så siger vi må finde ud af noget virker han tøvende og siger vi må skrives ved.
  Han har klart givet udtryk for at han vil en kæreste og ikke skal være single hele livet men kan også lidt mærke han ikke tør få følelser/nærhed, lukke nogen ind forbi han er bange for at de er som hans x der ikke opførte sig ret pænt overfor ham og det endte med nogle flere konsekvenser end et knust hjerte.

  #10970
  Aries
  Deltager

  Altså det lyder ikke vildt godt i mine ører. For mig lyder det desværre lidt som om han bruger dig between. Altså imellem andre kvinder dates. Det har ikke så forfærdeligt meget at gøre med hans tidligere skuffelser med kvinder, så ville han vel næppe vare at finde på dating markedet, hvis han stadig slikkede sår. Som Sisse skriver, så lev dit liv videre. Fortæl ham måske at han er velkommen hvis han er klar til noget seriøst. jeg har prøvet det et par gange, det med at være lige lovlig forstående OG det gav aldrig gevinst i den anden ende. Nu er det selvfølgelig min erfaring, HVor gamle er I jeg er i 40érne og har en del dating erfaring 🙂

  Aries

  #10972
  tvillingen
  Deltager

  Vi er midt 30’erne.
  Han har flere gange sagt at han ikke har set nogle i de perioder vi ikke har ses. Han har været på datingsider men aldrig været ude med nogle og det må jeg jo umiddelbart regne med er rigtigt.

  #10978
  sascha
  Deltager

  Vi kvinder er rigtig gode til at købe de der forklaringer med at han er bange, såret og “ødelagt” – derfor bruger de også gerne den slags forklaringer, da vi køber dem og straks går i “nu skal jeg redde dig” mode.
  Fakta er, hvis du spørger en gammel rotte som mig – 48 år – at intet forhindrer en mand, der er forelsket for alvor, hverken kone, børn, afstand eller andet.
  Så “han er bare ikke rigtig vild med dig”.
  Hvis du nyder jeres samvær og ikke lider under det eller det ikke stopper dig fra at møde andre, så tag det for hvad det er og nyd det i har.
  Ellers er jeg meget enig med Aries.

  #10983
  Tintin
  Deltager

  @tvillingen

  Eneste undtagelse er hvis du er 200 % interesseret i ham; fyren er 200 % interesseret i dig; han 200 % afklaret omkring hans egne problemer; han 200 % indstillet på at udvikle sig, og hvis du er 200 % sikker på, at det hele vil flakse sig.

  Var jeg dig, gad jeg ikke bruge tiden på en fyr, som ikke er klar. Så vil du kunne bruge din tid på en langt og problemfyldt forhold.

  Du er ikke hans mor, psykolog eller sutteklud.

  #10986
  lillehjerte
  Deltager

  Det med at hans x- kæreste udnyttede ham er da noget værre bla bla bla(sådan som du beskriver hans handlinger, så lyder det til at han gør det samme med dig). Han er meget on- off og glider af på forslag om næste møde. Jeg synes han bruger dig lidt- den er tydeligvis ulige relationen fordi det er på hans præmisser. Du skal ikke se ham som andet end uforpligtende hygge og glem drømmene om at det kan udvikle sig til mere. Du skriver også at han gerne vil et seriøst forhold, men hvis han ville det, ville han jo ikke se dig on and off. Han er også på dating sider og den der med at han ikke er på dates, den ville jeg ikke købe.

  “Nu er jeg så i tvivl om jeg bare skal vente og lade ham forslå en dag og ses, for vil ikke virke for anmasende, det kan jo også skræmme mændene eller skal jeg fortælle ham jeg er lidt i tvivl/usikker på det hele og lidt frygter han aflyser det hele igen hvis han igen for kolde fødder eller jeg bare skal være tålmodig og lade ham være i en periode hvor det er ham der kontakter mig og op til ham hvornår vi skal ses ?”

  Al den tålmodighed og venten- normalt vil jeg sige at man skal være tålmodig,men denne her i en liga hvor jeg synes det ser ud som om han udnytter dig- nej jeg tror jeg ville sige til ham at jeg var ved at få nok næste gang han aflyste igen igen- simpelthen sige at du var træt af den måde tingene forgik på(så kan han tænke lidt over den og vende tilbage eller gå sin vej). Anmasende?! hvor er din stolthed? det ser ud til at han ikke behandler dig som særlig vigtig. Jeg tænker at nu hvor han gør dig så usikker, så skal du nok passe på om det er ved at påvirke dit selvværd. Det kan være du skal til at gøre tydeligt op hvor dine grænser går- hvad vil du være med til og hvad vil du ikke- lyt til dine følelser(bliver du ked af det er det fordi din grænse er nået). Lægger du ham på is, kan det være der er bedre kandidater der dukker op i mellemtiden. Selv ved uforpligtende relationer vil jeg mene at den gensidige respekt til dig burde være noget større.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.