Tør jeg give ham en chance?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13057
  Damvad89
  Deltager

  Hej alle,
  Jeg har mødt en sød fyr (Martin) på mit arbejde- vi arbejder dog ikke i samme afdeling og ser hinanden kun til diverse sociale arrangementer.

  Vi var til en fest sammen for en måned siden hvor vi var ret fulde og det endte med at han kyssede mig. I stedet for at kysse ham tilbage valgte jeg at gå fra festen. Jeg gik fordi jeg vil ikke kysse med en fra arbejde i en fuld tilstand.

  Ugen efter var vi til endnu en fest hvor vi startede med at ignorere hinanden men senere hen endte vi med at snakke sammen i flere timer. Den aften kyssede vi flere gange. Vi tog en taxa sammen men jeg valgte ikke at tage ham med hjem til mig da jeg var usikker på hans hensigt. Jeg regnede bestemt ikke med at høre fra ham efterfølgende men han skrev til mig dagen efter og vi har skrevet lidt sammen lige siden.

  Vi var til endnu en fest sidste weekend hvor vi kyssede igen. Også denne aften valgte jeg at sende ham hjem til ham selv. Dagen efter spurgte jeg ham om han var ude på sjov og ballade eller der var mere i det. Til det sagde han:
  “Ærlig talt har jeg ikke tænkt meget nærmere over det, men jeg synes du er en rigtig sød, flot og fornuftig pige, så derfor er du da interessant for mig og jeg er ikke et sted i mit liv hvor jeg kun leder efter sjov og ballade..”

  Siden har vi sovet sammen 2 gange (på 1 uge). Den første gang var vi hjemme hos mig hvor vi kun sov sammen. Den anden aften var vi hjemme hos ham hvor han lavet mad til os- vi endte med at have sex den aften.

  Det viser sig, at Martin kender min rigtig god ven. Min gode ven har sagt følgende til mig om Martin:
  “Martin er en sød og fin fyr men hvis det er et forhold du vil have så burde du droppe ham. Han er en meget eftertragtet fyr og er nok ikke typen der vil slå sig ned i den nærmeste fremtid. ”

  Jeg er meget i tvivl om jeg skal fortsætte med at se ham eller skal jeg droppe ham?
  Min x- kæreste gik fra mig for 2 år siden på en meget ubehagelig måde- det tog mig 1 år at komme over ham. For 1½ år siden mødt jeg en anden fyr på mit arbejde (Chris) som jeg faldt for med det samme- det var gengældt. Problemet var dog at han var forlovet og var min chef. Jeg var meget sårbare da jeg mødte Chris og kunne derfor ikke ignorere hans opmærksomhed velvidende at det var forkert.

  For en måned siden “gik” jeg fra Chris da jeg endte med at blive meget forelsket i ham og ikke kunne holde ud at være den anden kvinde- den samme aften mødt jeg Martin. Jeg synes stadig om Chris men har også indset at det aldrig bliver os + han er en kæmpe nar.
  Jeg er meget forvirret da jeg vil ikke være såret igen.

  Chris er en overstået kapital og jeg skal ikke tilbage til ham. Jeg synes Martin er sød men jeg ved ikke hvor jeg har ham henne. Det er en fra mit arbejde og jeg kan ikke lide at “skide og spise” det sammen sted- snakker fra erfaring.

  Martin lagde mærke til mig for 1 år siden og ved hvem jeg er. Han husker stadig hvad jeg havde på da han så mig første gang- jeg lagde mærke til ham for 1 måned siden. Martin virker meget sød og oprigtig men jeg er i tvivl.. Efter alle de oplevelser jeg har haft med mænd tør jeg ikke at give Martin en chance- især efter jeg har snakket med min ven.

  Jeg er bange og forvirret. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?

  #13058
  hexia D trix
  Deltager

  Jeg ville nok lade handling følge ord og udvise den forsigtighed som du føler, hvis du ikke er klar til at have sex, spise med ham osv hvorfor så gøre det? Vent til du føler tryghed.

  #13060
  Damvad89
  Deltager

  Tak for dit svar.
  Jamen jeg synes jo ham. Jeg vil gerne spise med ham, bruge tid sammen med ham osv. men jeg er bange.
  Jeg er bange for at blive forelsket i ham. Bange for at han også er som de andre og vil kun såre mig. Han er super sød men er bange for det er en facade indtil han har fået det han er ude på.

  #13063
  hexia D trix
  Deltager

  Hvad er det du er bange for han er ude på at få?

  Som jeg ser det er der ikke kun to muligheder, enten at hoppe i til halsen eller helt undlade at hoppe i, hvor gammel er du?

  Du bliver kun såret i det omfang du har engageret dig i det, så jeg ville da nok overveje at holde lidt igen, hvis jeg var dig. Jeg mener I meget hurtigt er nået til at sove sammen og have sex osv, måske skal du trække dig lidt tilbage og give din angst lidt plads, det er måske det den siger til dig du skal gøre??

  #13074
  Damvad89
  Deltager

  Jeg er 27 år gammel.
  Jeg er typen der bliver meget hurtigt forelsket hvorfor jeg ikke tør engagere mig i det.
  Jeg synes heller ikke det er fair at jeg drager mine egne konklusioner og ikke giver ham en ærlig chance.
  Hvordan er det muligt, at engagere sig til en hvis grad? Hvis man er glad for nogen.. så er man vel det ?

  #13076
  hexia D trix
  Deltager

  Den eneste måde at navigere i relationer er at reagere på sine følelser og ærligt fortælle om dem 😉

  Lige nu er du i gang med at lære ham at kende og kan ikke træffe nogen beslutning om han er dit livs lys eller ej. Gør han dig glad, føler du at du kan være dig selv sammen med ham? Er han interesseret i dig og dine behov? Vær dig selv, mærk dig selv og tag en dag ad gangen 😉

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.