Tiltrukket af en kollega

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19901
  tiktik
  Deltager

  Hej

  Jeg er kommet i den situation, at jeg igennem en lang periode har været tiltrukket af en kollega, og nu er det nok for min side gået hen og blevet til mere end det. Det startede for nogle måneder siden, da vi var til et socialt arrangement, hvor vi endte i byen. Her havde vi en god snak om hvem hinanden var og udvekslede nogle dybe blikke. Det skal siges at jeg er en ret afventende/genert person når det kommer til det med, at vise intresse for andre person.

  Vi sidder til dagligt over for hinanden og arbejder en del sammen og sparre med hinanden. Men vi har tidligere aldrig haft en snak om hvem hinanden rigtigt er eller lært hinanden at kende på et mere personligt plan. Jeg har heletiden funden hende attraktiv, så har det også været det. Siden den aften er det lige som det er vokset for os begge, vi har givet hinanden en masse af den der opmærksomhed, som er ud over det normale, med masser af blikke og søde nervøse smil og flirt. Som sagt er jeg ikke den, der reagerer hurtigst i sådan noget og er generelt ret genert med kvinder jeg er interesseret i. Der udover er jeg også meget betænkelig ved at skulle tage skridtet videre, da en anden mandlig kollega tidligere har haft skrevet hende uden for arbejdet og været meget vedholdende, hvilket var en situation hun ikke haft det særligt godt med.

  En side bemærkning. På arbejdet er en firkløver – hende, mig og 2 andre mandlige kollegaer. Vi ser hinanden en gang i mellem efter arbejde til en øl eller noget andet socialt. På det seneste syntes jeg, at flirten mellem os har været intensiveret fra hendes side af – hvilket ikke er en skidt ting. Derfor har jeg presset lidt på med, at få et arrangement op at stå, da jeg vil have afsøgt muligheden om der er noget eller om det er mig der læser signalerne forkert eller jeg overfortolker ting der ikke er der. Men når jeg spilder bolden over til hende, så vi kan finde en dato, vender hun ikke tilbage eller så lukker hun ned for emnet.

  Jeg har det lidt svært mede hele situationen og jeg ved ikke helt om jeg bare skal tage kontakten til hende, og fortælle hvordan jeg har det. Men inderst inde er jeg ikke tryk ved at gøre det, da jeg frygter, at det er mig der har lagt for meget i tingene og det vil gå hen og blive akavet mellem os på arbejdet.

  #19903
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder som om hun lukker af. Hun vil ikke tættere på dig. Så vil mene det er en nogo. Måske lægger du for meget i at hun er venlig og social og det kan også være hun ikke er bevidst om at hun virker flirtende.

  #19906
  Tintin
  Deltager

  @Tiktik

  Stor respekt for at du er så betænksom. Du lyder som en fin fyr.

  Når man arbejder så tæt sammen, så er det specielt vigtigt at respektere hinanden. Så hvis du smiler til huende, så smiler hun tilbage etc., hvorfor ting nemt kan misforstås.

  Så hvad skal du gøre?

  Igen synes jeg, at du har gjort det helt rigtige, ved foreslå et arrangement hvor I er alene.
  Det kan du fint gøre flere gange, men vedbliver hun med at takke nej tak, så vil jeg opfatte det som en klart signal om, at hun alene er interesseret i et kollegialt forhold. Herefter vil jeg stoppe med disse invitationer, da det eller vil blive akavet. Skulle hun blive interesseret i dig, så er jeg sikker på, at du bliver inveteret på en kop kaffe.

  Men selv hvis hun takker ja, så er det ej heller nødvendigvis udtryk for, at hun er romantisk interesseret. Eftersom i er kollegaer, så kan det blot være, at hun opfatter jer som venner. Igen må du stille og roligt sonderer terrænet ved flere møder.

  Der er andre fisk i havet 😉

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.