Tidligere kæreste rumstere i kulissen

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4424
  MissB
  Deltager

  Hva gør man når ens kærestes tidligere kæreste konstant kontakter ham og fortæller /sms’er til ham hvor forelsket hun stadig er i ham..?
  Det er 11 mdr siden de gik fra hinanden.. Han brød forholdet fordi hun ville holde ferie med en gammel kæreste/skole kammerat .. Og at de ikke var “gode”for hinanden..
  Jeg er så træt af det.. Er usikker på hva hun kan finde på og om han vil stå imod..
  Vi bor i et lille samfund og kan ikke undgå at støde på hinanden..
  Han er ærlig omkring hendes kontakt.. Men det gør ikke noget godt for vores forhold at hun konstant står i kulissen..
  Hva gør jeg.. Ikke mindst for mit selvværd..
  Miss B

  #4429
  Annabell
  Deltager

  Kære MissB

  Det gad jeg simpelthen ikke! Det er da fint nok han er åben omkring det, men hvorfor siger han ikke fra overfor hende. Det er da efter mon mening helt håbløst at hun skal have lov at ødelægge jeres forhold. Især fordi hun henvender sig for at fortælle om sin forelskelse ville jeg simpelthen forlange at han fik lukket godt og grundigt ned. Er det mon fordi det gør noget godt for hans selvtillid – både det at hun skriver, men også det at han kan fortælle dig “se hvor dejlig jeg er – min ex vil bare ikke give slip”. Jeg synes det er respektløst af ham at han ikke får sat en fod ned med et ordentligt tramp, og når han ikke kan, så synes jeg du skal.

  Men jeg ved at sådan noget er svært, håber du finder en god løsning.

  Kh

  Annabell

  #4430
  Annabell
  Deltager

  PS. 3 er en for mange

  #4431
  Annabell
  Deltager

  😉

  #4440

  Hej MissB

  Ja, jeg er ret enig med Annabell. Og synes at det lyder helt skidt, at du er bange for, at han ikke kan stå imod. Så bliver det til sådan noget med, at I to kvinder skal slås om ham. Uværdigt for dig og nedbrydende for dit selvværd. Hun trives tilsyneladende fint med at prøve at skubbe sig ind mellem ham og dig. Men hende om det. Det er IKKE dit game at gøre sådan.

  Jeg vil foreslå dig at sige, at han skal bryde kontakten helt med hende, og at du vil holde en pause i jeres forhold, fordi du er blevet “slidt og overbelastet følelsesmæssigt af at skulle føle, at det er dig, der skal holde hende på afstand”. Han vil muligvis sige, at det da heller ikke er dit ansvar, og om du synes, at han har forsømt at sige fra. Dette skal du nok gå lidt let hen over og sige, at han har gjort sit bedste, men at du har brug for noget, der for dig signalerer, at der er lukket helt ned for hende, før du kan være sammen med ham igen.

  Han lukker IKKE ned for hende, før han er bange for at miste dig. Bare så du ved det 🙂

  Og hvis du er bange for, at han ikke vil lukke ned for hende, og slet ikke, hvis du en måned er ude af billedet, så er jeg ‘bange fo’r, at du slet ikke skal være kæreste med ham på noget tidspunkt. Men så er du da kommet så langt. Så skal du bare leve med, at du fremover skal støde ind i dem begge to.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.