Svigt og savn

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16543
  Lynetta
  Deltager

  Hej

  Min eksmand og jeg gik fra hinanden for 1½ år siden. Det var et meget pludseligt brud, da han fortalte mig at han havde fundet en anden. Jeg fik denne viden overbragt i telefonen på vej hjem, og jeg bad ham om at pakke en taske og være væk inden jeg kom hjem. Dette var han.

  Vi var sammen i 12 år og jeg tænker, at på trods af det meget pludselige brud, der gik ud over børn og selvfølgelig både han og jeg, så har skilsmissen og bodeling gået rimelig smertefrit og vi taler godt sammen og hjælper hinanden når der er brug for det.

  Jeg er helt afklaret med, at jeg aldrig nogen sinde kommer til at leve sammen med den mand igen.
  Men det underlige er, at jeg ved at han stadig er der for mig. Jeg føler en særlig samhørighed med ham og har stadig stor tillid til ham.
  Jeg savner ham ikke som en del af min hverdag, og jeg kunne ALDRIG se mig selv sammen med ham på noget der ligner kæresteplan. Men det er rart at vide, at man kan tale frit og blive forstået, selv med de ord der ikke bliver sagt.

  Er jeg den eneste der oplever at have det sådan med min eks?

  #16546
  AnneM
  Deltager

  Nej, sådan er mit forhold til min exmand også. Det var også et pludseligt brud, men dog mig der fandt en anden og forlod ham.
  Han er idag gift for 3. gang og jeg har været så heldig, at begge koner har accepteret vores kontakt. Jeg er simpelthen så glad for, at han er så stort og smukt et menneske, at han gav slip på mig uden hævntanker og fjendskab. Det er stort, det du evner. Mange ville ikke kunne tackle situationen som du og min ex har gjort. Så givende, at der findes mennesker som jer:)

  #16557
  sascha
  Deltager

  Sådan har jeg det også med mine børns far, selv om det var mig, der gik. Jeg ved han er der og vil altid elske ham, bare ikke på det erotiske/romantiske plan. Jeg tror set handler rigtig meget om respekt. At man godt ved, at det er et anstændigt, kærligt og godt menneske, man har forladt / er blevet forladt af – kærlighed er rigtig mange ting og så meget mere end sex – vær glad og stolt over jeres relation.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.