Svært at slippe singlelivet

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21247
  Lea H
  Deltager

  Hej alle

  Jeg har efter nogle år som single fået den dejligste kæreste. Jeg er i midt tyverne og har længe længtes efter den tryghed, et forhold giver – og min kæreste er der for mig på alle måder, har ikke drømt om at finde en, der giver mig så meget. Og alligevel kan jeg føle mig helt ked af det indeni nogle gange over at skulle give slip på friheden i byen, ‘min ungdom’, fyre jeg har set osv. Jeg har nærmest følt kærestesorger over at skulle give slip på tidligere relationer til fyre (selvom de ikke var holdbare). Det har jeg bare rigtig dårlig samvittighed over, over for min kæreste. Føler mig rigtig utaknemmelig, når jeg har det sådan, fordi jeg jo godt ved, at jeg er rigtig heldig at have fundet ham.

  Har I nogle råd til at slippe singlelivet? Og har I selv har været der og har en idé om, hvor lang tid det kan tage?

  Mange hilsener Lea

  #21248
  Tintin
  Deltager

  Lea H

  Det er sjovt, men jeg kender, mange der har det som dig:)

  Jeg spørger dem altid – hvad kan du ikke nu, som du kunne som single?

  Du kan bestige et bjerg. Du kan løbe marathon. Du kan se CL med vennerne. Hvad er det du ikke kan?

  Du kan ikke bolle andre piger! Det er rigtig. Men hvis du har lyst til
  dette, så mener jeg, at du enten ikke er glad nok for din kæreste, eller også så hviler du ikke i dog selv. Nå jeg er forelsket i en pige, så er det hende som drager. Det er ok at man fantaserer og drages af andre piger, men man skal ikke gøre noget, som man ikke kan gøre når kæresten er der. Jeg er 100 pct hero men jeg synes, at jeg flirter smed både drenge og piger. Jeg nævner drenge, fordi en god kemi er også en leg mellem 2 mennesker. Jeg synes ikke at det er forkert, at man drages af mennesker man har en god kemi med. Mht. mænd – i dit tilfælde (kvinder for mig – kan man nemt også finde en fysiske tiltrækning. Det er helt naturlig. Men man skal blot opføre sig ordentligt. Endelig er der den mulighed, at du er typen som skal være i et åbent forhold, og der er også kærester der søger dette.

  Jeg er helt med på, at man skal tage hensyn og afsætte tid til hinanden i et forhold. Det skulle gerne være en fornøjelse. Ligeledes mener jeg, at man skal have frihed til at bestige bjerge Etc.

  Mht det andet køn, så mener jeg, at du skal mærke efter, om du reelt elsker din kæreste. Er han skøn!!!!!???
  Du skal mærke efter, om du hviler i dig selv. Hvid du søger bekræftelse (og ved ikke hvad du skal med en fyr som bare elsker dig og giver dig nem kærlighed), så skal du arbejde med dig selv. Mamge kan ikke håndtere kærlighed, men løber altid efter de fyre som ikke elsker dem.
  Endelig skal du spørge dog selv om, du er swingertypen, og du skal have en kæreste som også swinger.

  Elsker du ham? Hviler du i dig selv? Er du en swinger?

  • Dette svar blev ændret 4 år, 3 måneder siden af Tintin.
  #21250
  chokoladefro
  Deltager

  Tintin.. der står da ikke noget i Leas skriv om, at hun er til det andet køn..

  Lea jeg er en del ældre end dig. Skilt for mange år siden og pt single. Når jeg er single så længes jeg også efter at finde kærligheden .. de gange hvor jeg har haft en kæreste og hvor jeg synes det har været skønt, så har jeg efter et stykke tid nogle gange tænkt at det da ikke er slemt at være single, for så laver man en masse andre sjove ting. Man har jo mere tid til at pleje sig selv og gøre ting man ikke har samme tid til når man er i et forhold.

  Du har jo nydt din single tilværelse selvom du har længtes efter en kæreste. Det er da et rigtigt godt udgangspunkt. Måske kan du mærke at dette kan blive seriøst og næste naturlige skridt i din tilværelse… og man kan da sagtens sørge over noget man har nydt.. hele livet siger vi farvel og god dag til noget nyt.. og det er jo så skønt at have nydt de stadier man har været i..

  Jeg synes bare du skal nyde dit nye forhold og ikke forhaste dig. .. og vigtigt at du holder fast i dine venskaber.. venskaber gennem livet er så vigtige og det er også vigtigt at lave de ting som du nyder.. hvis du tager forholdet afslappet og et trin af gangen, så føles sorgen over tabet af frihed måske anderledes.

  #21251
  chokoladefro
  Deltager

  Det jeg egenligt vil sige er, at jeg tror ofte at man føler lidt sorg, når man forlader noget som man har nydt og haft det sjovt med for at tage et nydt skridt. Det er en naturlig proces .

  #21252
  Tintin
  Deltager

  Jeg har ikke skrevet noget om, at hun ikke er heroseksuel. Det jeg forsøgte at sige var, at jeg tror, at man drages til både mænd og kvinder. Der er nogle mennesker, som man har en bedre kemi med end andre. Ingen ser sjovt nok noget forkert i, at man kar en fantastisk kemi med folk af samme køn, da der ikke er noget seksuelt i dette. Personlig har jeg en helt fantastisk kemi med nogle af min gamle kammerater, uden jeg på nogen måde tænder på mænd. Nogen af den kontakt minder da om den måde man flirter med en kvinde. Andre ikke. Jeg er af den opfattelse, at det er helt legitimt, at man kan have det samme med nogen af det modsatte køn. Altså at man drages af dem. Forskellen er blot, at ved kanon kemi med det modsatte køn, tror jeg, at det er helt naturligt, at der også vil være en seksuel spænding, men kunsten er at den ikke får rum, da det naturligvis er ens kæreste, som dette rum er forbeholdt. Det er jo kæresten, som man ultimativt skulle have lyst til.

  Jeg synes derfor ikke, at LEA H nødvendigvis har et problem ved at mænd drager hende. Men har hun vildt lyst til at bolle dem, så er det jeg føler, at hun må overveje i hvilken af de 3 kasser (skitseret mit første indlæg), hun skal ligge sin hat. Jeg forsøgt blot at sige, at man fint kan omgås mænd, uden det nødvendigvis strider mod det eksisterende forhold.

  En sød pige vil naturligvis få en masse interesse fra mænd, og hun skal naturligvis også kunne mini-flirte, uden at der er tvivl om, at der kun er een mand i hendes liv. Det er en balancegang, som jeg tror kan gøre livet meget lettere og sjovere.

  Nogle piger går i kloster når de får en kæreste. Nogen bliver nogle tøjler. Jeg forsøger blot at sige, at man f.eks. fint kan have en sjov aften i byen hvor man danser med andre mænd etc. uden at man behøver at kysse, blive overbefalmet eller gå i seng med fyren.

  Sidst jeg var i byen (jeg er single), mødte vi nogle piger, som var “optaget”. Det oplyste de, og så spurgte de om de skulle være vores wingkvinder. Nu var det et tynd aften, så der var langt mellem snapsene, så vi havde en fantastisk aften med pigerne. Vi dansede, sang, fortalt historier, storflirtede etc., uden deres kærester på nogen måde kunne føle sig forurettet.

  Jeg forsøger blot at spørger LEA om, hvor meget kontakt ønsker hun reelt med disse andre mænd. Måske har hun ikke et problem. Måske har hun et problem

  • Dette svar blev ændret 4 år, 3 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 4 år, 3 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 4 år, 3 måneder siden af Tintin.
  #21256
  chokoladefro
  Deltager

  Tintin:… ok tak for forklaring .

  #21260
  Lea H
  Deltager

  Tak for jeres meget brugbare svar. De har helt sikkert givet stof til eftertanke..

  Lea

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.