Svært at lave en aftale

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26589
  Enigma
  Deltager

  Kære Brevkasse

  For nogle uger siden begyndte jeg at se en fyr. De første to dates gik rigtig godt, og jeg fik et positivt indtryk af ham. Men efterfølgende har det været meget svært at lave en aftale med ham. For to uger siden aftalte vi at ses torsdag. Om formiddagen skrev han, at der var kommet noget arbejde i vejen, og at han havde et møde om aftenen. Så vi aftalte i stedet at ses lørdag. Lørdag eftermiddag skrev han, at han var på sygehuset, fordi en fra hans familie var blevet indlagt, så han var nødt til at aflyse.

  Den efterfølgende uge aftalte vi at ses torsdag aften hos mig klokken 19. Han dukkede ikke op til aftalt tid, og jeg begyndte at undre mig. Ved 20:30-tiden skrev jeg og spurgte, hvorfor han ikke kom. Så skrev han, at han var overbevist om, at det var i morgen. Jeg forstår ikke helt, hvordan man kan bytte om på torsdag og fredag, og jeg synes, at jeg har været klar og tydelig hele vejen igennem. Vi aftalte så at ses søndag aften. Igen oplevede jeg, at han ikke kom til den aftalte tid. Han skrev til mig, at det var for sent i forhold til hans arbejde. Hmm, hvorfor skriver han så i starten, at det passer fint?

  I denne uge har vi aftalt, at jeg skulle komme over til ham i eftermiddag. Jeg skriver til ham og spørger, om han er hjemme. Intet svar. Så ringer jeg på hans dør, men han lukker ikke op. Senere skriver han, at han har været på sygehuset hele dagen, fordi en fra hans familie har været involveret i en ulykke. Det virker lidt mærkeligt i mine ører. Jeg ved ikke helt, om jeg skal tro på det. Og hvis han har været der hele dagen, hvorfor skriver han så ikke noget før?

  Jeg er ved at være træt af at lave aftaler, der ikke bliver til noget. Derudover har han tit skrevet og spurgt, om jeg er kommet i tvivl, når han ikke har hørt fra mig. Jeg har skrevet til ham, at jeg er introvert og ikke har behov for at være i kontakt med folk hele tiden, men det virker han ikke til at forstå. Jeg har svært ved at forstå hans adfærd. Hvad ville I gøre i min situation?

  #26592
  simone_
  Deltager

  Jeg er næsten sikker på at han ikke kan finde ud af at sige nej til dig. Det er vildt ærgerligt at du bliver svigtet på denne måde, fordi han ikke kan være ærlig. Jeg synes ikke du skal bruge mere tid på ham. Hvis han virkelig gerne ville være sammen med dig, så gjorde han også en indsats i stedet for at opføre sig så tarveligt. At han spørger dig, om du er kommet i tvivl er (måske) fordi han håber du er kommet i tvivl, fordi så ligger lorten hos dig – og ikke ham.
  Du skal ikke undskylde for den du er, hvis ikke han kan forstå det. <3

  Hvis det var mig, ville jeg stoppe al kontakt, og hvis han spørger hvorfor jeg ikke skriver, ville skrive at jeg har mistet interessen og at jeg ikke gider hans show længere. Færdig bum.

  • Dette svar blev ændret 1 år, 7 måneder siden af simone_.
  • Dette svar blev ændret 1 år, 7 måneder siden af simone_.
  #26596
  lillehjerte
  Deltager

  Mønstret er helt klart. Man får mistanke om at han nyder fprspillet i form af opmærksomheden. Gad vide hvor mange han “ser” på den måde og hvor godt han har styr på sine forskellige aftaler?

  #27105

  Hej Enigma

  Mange mænd har desværre svært ved at få sagt fra, fordi de er bange for reaktionen. Mange mænd tænker: ‘Uha, jeg bryder mig ikke om et sammenstød. Vil hun blive ked af det, vil hun protestere, vil hun have at vide, hvorfor jeg ikke er interesseret?’ Men ham her er noget ud over det sædvanlige. Hvor stor er sandsynligheden lige for, at han skal på hospitalet op til flere gange med forskellige medlemmer af familien? Og hvorfor er hans beklagelser ikke mere hjertelige? Men derfor synes jeg nu stadig, at du bare værdigt skal holde frustrationen på egen banehalvdel og holde op med at kontakte ham. Mange kvinder vil gerne have sat bare få ord på, at det ikke lige er os to, og du kan da godt skrive, at der har været mange aflysninger og udeblivelser i de aftaler, I har lavet, og at du nu vil afvente udspil fra hans side. Så har du ikke udskammet ham, selv om mange nok kunne få lyst til at svirpe lidt med pisken på vejen ud. Han er jo ikke ond, bare fordi han er utjekket og ikke særligt hverken ansvarlig eller omsorgsfuld. Han er bare ubetænksom.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.