Strippere og julefrokoster

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17469
  maria t
  Deltager

  Lærke startede en lille debat for nogle dage siden, og stillede nogle spændende spørgsmål om mænds brug af strippere, som jeg kunne tænke mig at få uddybet.

  1. Er vi kvinder sippede, når vi ikke kan lide, at vores mænd ser på strip? Findes der virkelig kvinder, som synes det er helt ok og bare lidt uskyldigt sjov? Og så er det en del af mandens univers, som jeg er nysgerrig på…

  2. Hvor åbne er mænd overfor deres kvinder med hensyn til at se strip? Nøjes de fleste med at se på, eller går de videre til lapdance og endda prostitution?

  Jeg kender nogle mænd, der har herrefrokost hvert år, her er der både strip og luderbesøg inkl. Det er hørt før, men det berørte mig meget at få at vide, at en jeg kender godt, og som lige var flyttet sammen med sin kæreste, havde sex med en prostitueret.

  Er der nogle mænd i forummet, der vil åbne op og fortælle lidt?
  Hvad tænker I kvinder?

  Jeg accepterer, hvis min mand vil se strip – fordi vi er frie mennesker, der ikke skal begrænse hinanden – men det vil nok gøre mig rigtig ked af det, vred og give mig mindreværdskomplekser, hvis det bliver aktuelt.

  #17475
  Matrix
  Deltager

  Hej

  Hvad er problemet med at mænd ser strippere? Der findes da også mænd der stripper for kvinder. Hvad skal vi mænd sige til det?

  Lad nu være med at analysere det hele.

  #17478
  maria t
  Deltager

  Dit svar gør mig absolut ikke klogere på et emne, jeg er nysgerrig efter at forstå.

  Det kan godt være, at der også findes mandlige strippere, men de har nok ikke samme betydning for kvinder som kvindelige strippere har for mænd.

  Til gengæld tror jeg, at de fleste mænd ville have det svært med en kæreste, som kunne lide at strippe, når hun fik noget at drikke…

  #17481
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis det står sådan til, så er der vel kun et at gøre: at melde dem til skat og så se hvem der ler sidst.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.