Stress

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25802
  polar
  Deltager

  Hej
  Jeg har brug for et godt råd. Jeg har mødt den her fantatiske mand. Vi er begge skilt med børn og har nu været sammen 4 uger – når vi er sammen er det helt fantastisk og det gir han også klart udtryk for. Vi skriver ikke så meget, men det er ok – har vi det begge fint med.

  Nu er det sådan at han pga arbejde fik en stress diagnose i foråret. I mandags fik han så nogle beskeder på jobbet som gjorde at han røg tilbage i hullet. Han er meget åben og sir han har svært ved at overskue tingene ,og om jeg ikke nok vil bære over med ham.
  Så denne uge har vi skrevet meget lidt.

  Nu er mit spørgsmål, stress er jo noget svært noget så skal jeg vente til han tager initiativ til at ses eller skal jeg skrive om han vil ses? Han afleverede børn igår men har endnu ikke skrevet
  Gode råd modtages

  • Dette emne blev ændret 2 år, 2 måneder siden af polar.
  #25812
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tænker ikke at stress er en undskyldning for ikke at kommunikere. Man burde kunne kommunikere. Måske har han brug for lidt alenetid. Men kommunikation synes jeg ikke at der er nogen undskyldning for at undlade.

  #25814
  Aries
  Deltager

  Hvad den ene eller anden årsag er, er i virkeligheden helt ligegyldig. Om han er i tænkeboks fordi han er kommet i tvil, eller han er ude med stress, så har du ikke andre muligheder end at lade ham række ud. Jo mere du prøver – jo mindre kan han mærke. Tag magten over din egen situation og beslut dig for, hvad du kan og ikke kan være med til. Kan di ikke forholde dig til tavsheden, ja så må du lede videre.

  Aries

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.