Stadig fucking fuck

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 203 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #23943
  Tristesen
  Deltager

  Jep, det er mig, som for to måneder siden fik udmeldingen fra min kæreste om, at han ikke har de samme følelser for mig mere. Siden er der løbet meget vand under broen, men faktum er, at hans følelser stadig er, som de nu er. Jeg hører hvad han siger, men f*** hvor er det svært, når jeg pludselig kan mærke ham, vi ligger tæt og vi får talt om alt det svære som har været – og kommer. Når vi pludselig hygger som familie og griner mere end vi har gjort i årevis. For jeg kan jo både mærke og se ham derinde, bag bekymringsrynkerne et sted, måden han kigger på mig på – måden han laver sjov med mig på – og måden han pludselig er begyndt at stå op samtidig som mig for at snakke på. Måden han synes jeg er sexet på, og måden han konstant kigger på min krop og bare har lyst til mig, og samtidig vi begge godt ved, at det er så forbandet at kaste sig ud i sex lige nu. Jeg FATTER simpelthen ikke hvad det er der foregår, for den ene aften kan vi grundhygge os og flirte men om morgene lægger vi planer for, hvordan vi skal dele vores datter. Jeg går til psykolog hver uge – og det hjælper. Men nu er måske jeg blevet tilbudt en lejlighed, og jeg magter ikke at sige ja tak. Jeg magter heller ikke at sige nej tak. Lort! Jeg kan ikke overskue et liv uden ham, og er fuldkommen knust over den fremtid, som vi nu ikke skal have sammen.

  Han distancerer sig klart i dagligdagen og kan fx ikke overskue at vi laver noget sammen – os tre som familie – og siger, at det jo ikke er en dille han har fået. Han mener det faktisk. To minutter efter laver han så sjov med, hvordan jeg bare skal gøre mig til hos alle mænd fremover og bemærker mit tøj og mit udseende mere end nogensinde. Er sød, sjov, cute og dejlig. Han synes jeg hviler mere i min krop, og det tænder ham tydeligvis. Super.

  Der er IKKE nogen anden indblandet, og ja, det er jeg sikker på – så vi er simpelthen ude i, at han efter mange år med skænderier og og ned – lykke, lort osv. ikke vil mere. Noget, som jeg egentlig godt forstår, men som jeg slet ikke føler. Tværtimod.

  HJÆLP!

  #23944
  Tristesen
  Deltager

  ud over alt det fysiske som sker mellem os (kan se i ovenstående at det fylder ret meget), så connecter vi også mentalt det meste af tiden. Han betror sig mere til mig og vi taler og taler og taler om alt det vsære – og alt det gode som var/er. Bevares, jeg har da haft nogle vilde udfald, men vi er overvejende pludselig blevet de mennesker sammen, som vi begge har længtes efter. Hvor er det trist!

  #23945
  Eva Marie
  Deltager

  Først skal du have en KRAMMER 🙂

  Sikke en nar – ja undskyld mit sprog!
  Jeg bliver SÅ TRÆT………ved du hvad – det han gør mod dig lige nu er simpelthen ikke ok – men det ved du jo også godt selv……Du higer efter det der var engang – og de stunder har i så nu en gang imellem, alt imens han “stadig ikke føler noget for dig”.

  Da jeg stod i samme dilemma og forsøgte at holde fast i min mand – desperat fast! – ville jeg sådan ønske at jeg havde modet til at være en Spansk primadonna………..Du ved, den der med….når du ikke føler noget for mig længere, så skal du fan** heller ikke have mig! Smæk med døren og vrik med rumpetten ud af døren og farvel og tak!!!!
  MEN sådan er virkelighede jo ikke – men ihhhhh hvor jeg ønskede jeg havde ageret på den måde.
  Det siger jeg fordi – Når der først er lagt skår ind fra hans side, så er det svært at rette op på igen – du vil altid gå på listefødder omkring om han nu går tilbage til at han ingen følelser har og alt det der “bræk”. Med andre ord – han har fået det psykiske overtag i jeres forhold – Det bedste er at holde fast i sig selv, ikke finde sig i at blive behandlet på den måde, uaset hvad han lukker ud – Spørg direkte! Har du følelser? Elsker du mig? Er svaret nej – så kom væk……nu hurtigere nu bedre.

  #23946
  Tristesen
  Deltager

  Forstår hvad du skriver, men synes jo ikke at det er ‘bræk’, hvis/at manden har mistet sine følelser. Hvad skal han gøre anderledes? Han er jo bundærlig overfor mig, og det vil jeg da hellere have end det modsatte. Problemet er, at jeg ikke føler at de følelser et mistede. Jojo det siger han – men jeg kan MÆRKE ham i alt hvad jeg gør og siger. Han render rundt efter mig derhjemme – og sidder der hver morgen og er fucked up indeni. Vi har en datter, som stadig intet ved. Skal jeg så bare skride, fordi på en helt sober og kærlig måde er ærlig? Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår hvorfor.

  #23947
  Tristesen
  Deltager

  Forstår jeg det rigtig, at du synes jeg bare skal skride og smække med døren? Som et lille barn, der ikke får sin vilje? Det har jeg simpelthen ikke lyst til. Vi taler jo lige nu, om alt det vi ikke har talt om i årevis.

  #23948
  Eva Marie
  Deltager

  Det jeg skrev er en form for kliche 🙂 Jeg skriver at jeg ville ønske at jeg dengang min mand begyndte med at såre mig ( for det er at såre et andet menneske) med at han ikke elskede mig mere, havde følelser osv. – kunne være en PRIMADONNA 🙂
  Jeg siger ikke du skal smække døren og gå sådan lige med det samme – men jeg synes det er alt for let at være SÅ ÆRLIG uden at det har konsekvenser.
  Det har intet med at gøre, at du opfører dig som et lille barn og smækker med døren – men der skal være en konsekvens når man lukker sådan noget ud til sin kæreste/kone. Det er bare det jeg mener 🙂

  Det er rigtig fint hvis I er begyndt at tale om det I ikke har kunne tale sammen om i årevis – men rykker det ham? Skal han have den magt over dig? Skal det være ham der skal afgøre om du efter sådan en udmelding, at han da bare kan sige sådan noget uden at du reagerer?

  Jeg skriver for at rykke lidt til dig – Det er i bedste mening:) KRAM

  #23949
  sissi
  Deltager

  Jeg er enig med Eva Marie.
  Har du læst indlæggene ” min mand elsker mig ikke mere”?
  Som jeg ser det, holder han dig i strakt arm, og hans udmelding har ingen konsekvens.
  Jeg syntes det er respektløst overfor dig og jeres liv sammen.
  Du skal sætte dig selv højere.
  Nogle gange skal man så langt ud man kan komme og miste det man har kært, før alvoren går op for en.
  Ingen sex, ingen flirten og ikke alt det I plejer at have sammen.
  Han hygger sig, og har meldt ud at han faktisk kan trække stikket når det passer ham.
  Som I har det nu, viser han ikke respekt for dig som person og for dine følelser.
  Uanset hvor ondt det gør på dig, skal du handle anderledes.
  For dit eget bedste og dit selvværd.

  #23951
  Simsalabim74
  Deltager

  Kære søde du !
  Jeg blander mig her – det er mig der har skrevet indlægget med ‘min mand elsker mig ikke mere’
  Jeg kender ikke helt til jeres situation og baggrunden for din mands manglende følelser for dig.
  Men jeg kan sige dig en ting, og det er at du må love virkelig at passe på dig selv nu! Din mand gjorde nøjagtig det sammen som din mand gør, og det gør han fordi han er en ordenligt mand der i bund og grund ikke ønsker at såre hverken dig eller din datter. Men han er en mand der mærker sig selv og mærker at han ikke et glad’ hvor han er. Og her er det at du ikke kan stille noget som helst op, andet end at passe på dig selv og jeres datter. Intet du gør, eller ikke gør, kan ændre på hans beslutning og mulig frustration over sine manglende følelser. Det eneste der sker hvis du presser på og spørger ind til følelserne, er at du giver ham dårlig samvittighed og samtidig kan risikere at skubbe ham længere væk ( sådan var det hos mig )
  Et råd fra mig er at LYT På EM, Sissi, MIL og de andre kvinder og mænd herinde, de ved hvad de taler om!

  Jeg ved præcis hvad du går igennem og det er så opslidende ig hårdt og man forstår slet ikke hvad der sker omkring en, man har lyst til at ruske i manden og skrige og råbe, men det hjælper intet og det lader dig stå tilbage med endnu mere frustration.
  Flyt ind i den lejlighed – få styr på dig selv, jeres datter og DIT liv.
  Hvis det skal være jer igen, så skal det nok blive, uanset hvad du gør, men ved at flytte, viser ham du er en stærk og handlekraftig kvinde, og det i sig selv kan måske rykke på følelser fra ham.

  Jeg selv står i en meget bedre situation nu. Min krise startede for 11 måneder siden, jeg er videre og han har fået den ro og afstand fra mig, som han grundlæggende ønsker. En ro, hvor han kan arbejde med sig selv, sine tanker og følelser, uden jeg hele tiden ‘punker’ ham og vil have svar.

  Dynamikken er ved at ændre sig mellem os, han søger mig
  Nu. Jeg aner ikke om han har ændret følelser eller hvad det handler om, men jeg er pt ‘ligeglad’. Lever mit eget skønne liv.

  Skriv endelig mere herinde hvordan du har det…
  Vi er her ! Jeg er ikke helt ovre på den anden side endnu men nået langt ! Dette her forum har været altafgørende for
  Det liv jeg har nu ❤️

  Kram og tanker
  sim.

  #23952
  lillehjerte
  Deltager

  Hej tristesen. Du skriver du har haft nogle vilde udfald overfor ham. Hvad er det for nogle udfald?

  #23954
  Tristesen
  Deltager

  Jeg læser, hvad I skriver og Gud, hvor er det hårdt. Min psyk mener, at jeg skal blive og kæmpe fordi jeg jo stadig kan mærke ham, selvom han påstår det modsatte. Det virker SLET ikke dom om han ved, hvad fanden han har gang i. Siger et, gør noget andet. Og nu har vi så haft sex. Helt fantastisk sex, selvfølgelig. Hans reaktion på det er, at gå hele dagen efter og sådan hentyde til, hvor dejligt det var. Og smådrille mig. Som vi plejer.
  Men samtidig har han meldt afbud til en familiefødselsdag i min familie, selvom han ved, hvor meget det betød for mig, at han var med. Av. Det gjorde ondt. Så det er op og ned. Hyggesnakke og afstand. Kram og tavshed. Himmel og helvede.

  Tænk, jeg synes jo at jeg passer på vores datter ved at blive. Hun er fars pige og det vil KNUSE hende, at jeg flytter. Oprigtigt. Jeg kan ikke bære det.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 203 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.