Spørgsmål til mænd :)

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26122
  Browneye
  Deltager

  Jeg er en kvinde i slut 30’erne som i et stykke tid har set en mand, som jeg er ret glad for. Vi bor lidt fra hinanden og ses derfor kun engang imellem, men har kontakt mellem vi ses. Jeg vil gerne mere på sigt, men er også godt klar over mine egne begrænsninger i forhold til at turde at være sårbar og til både at give og modtage kærlighed, så på den måde passer det fint, at det går stille og roligt, og han er også sårbar og tilbageholdende så vi er som udgangspunkt et match i forhold til tidsperspektivet…

  Jeg er begyndt at åbne mere op overfor ham, i første omgang bliver han glad og åbner også lidt, og så åbner jeg lidt mere og så er det som om han trækker sig lidt tilbage, ikke helt men han svarer ikke helt så hjerteligt på mine kærlige beskeder. Det er sikkert den klassiske “kvinde hold nu lidt igen og bare nyd det, så du ikke skræmmer manden væk” situation, så jeg tænker at jeg lige skal holde lidt igen med det følelsesmæssige og vende tilbage til mindre “farlige” beskeder. Så langt så godt…

  Vi mødtes i forsommeren på en internetside, hvor jeg ved han stadig er og har været i noget tid før mig. Det generer mig som sådan ikke, men min usikkerhed gjorde alligevel, at jeg gik ind på en anden datingside, jeg tror jeg gør det for at (prøve at) flygte fra min sårbarhed og vel også for at se om han var der… og det er jeg 90% sikker på at han var, med en ret ny profil, godt nok med det jeg kalder en “lure”profil, dvs uden billede, tekst og andet end de data der kræves for at blive oprettet… Det var godt nok ikke så fedt at se ham der, men jeg var der jo også selv, så jeg har jo ikke noget at lade nogen høre… Men jeg er nysgerrig på, om der er nogle mænd herinde der kan komme med et bud på hvad der får en mand til at gå ind og oprette en “lure”profil, om det er af samme årsager som jeg selv tror at jeg har til at gøre det; at det man er i pludselig bliver svært/sårbart at være i og så tror man, at det bliver lettere at vende sig den anden vej og se efter noget nyt eller handler det måske mere om pludseligt tab af interesse eller noget helt tredje ?

  Jeg håber I kan hjælpe med input 🙂

  • Dette emne blev ændret 1 år, 7 måneder siden af Browneye.
  #26124
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg er godt nok ikke mand men kender jo en del til dating. Jeg synes du skal spørge ham hvad han egentlig er interesseret i. Hvis jeg selv havde fundet en jeg havde datet over noget tid stadig figurere på en datingside eller app, ville jeg nok takke pænt farvel til ham. Men det kommer nok an på om man søger noget seriøst eller ikke gør om man skal stoppe det. Men hvis du søger en mand der vil noget seriøst vil jeg mene at du skal få den afklaret nu, så du ikke investerer for meget unødig energi og følelser i en der ikke har samme ønske. Jeg siger ikke at man lynhurtigt behøver at kalde sig kærester. Men hvis man vil noget seriøst investerer man også helt klart i den ene. Som en klog kærlighedsguru engang har sagt, så kan man ret hurtigt se på og mærke på om den anden vil en lige så meget, når det er enkelt at holde kontakten med dem og de naturligt investerer lige så meget i en som man selv sender ud til personen.

  #26150
  r91
  Deltager

  Hvis du vil noget seriøst med ham her, så skal du have afklaring.

  Jeg har selv datet en mand i 4 mdr, som var skøn og kærlig og som viste mig interesse på mange måder. Men han havde stadig sin datingprofil og offentligheden vidste intet om os og vi snakkede aldrig fremtidsplaner.

  Vi havde det jo så dejligt, så jeg undgik samtalen, fordi jeg inderst inde godt vidste hvordan den ville gå.

  Da jeg endelig tog samtalen efter 4 mdr, fordi usikkerheden var ved at æde mig op, så sagde han, at han ikke havde følelser for mig og at det ikke var noget på den lange bane.

  Nogle gange lukker vi øjnene for signaler, men prøv at mærk efter hvad grunden egentlig er til, at du undgår at tage den snak efter så mange mdr.

  • Dette svar blev ændret 1 år, 6 måneder siden af r91.
  #27436

  Hej

  Du er måske inde på noget af det selv, når du skriver, at du har en såkaldt lureprofil. At I måske begge to er lidt sårbare og har brug for at lurepasse. Og så ligger man jo lige der, hvor man gerne vil have noget varm feedback, men samtidig er bange for at få fingrene i klemme. Og så er det måske bedre at vente lidt med at melde for megen varme og forventning ud, men holde det hele på noget mere uforpligtende chat… selv om man jo ønsker noget mere.

  Jeg har tilbagevendende klienter, som kaster sig lidt ud i dating, og så bliver det alligevel for sårbart, og så trækker de sig lidt igen. Og så prøver de en ekstra omgang, når de får mere mod på det. Mange slikker sårene efter tidligere brud og bruger dating som en måde at undersøge sig selv og deres parathed på. Er jeg klar til at date igen?

  Jeg har fx for nylig talt med en mand, som er ved at komme sig over en skilsmisse. Han synes, at det er rart at skrive med nogen, men når der kommer et naturligt ønske om at ses, så orker han ikke alligevel. Så er han ikke parat. Så mange bruger samtalerne til at blive mere flyvefærdige. Derfor er det nok en god idé ikke at have for store forventninger til en dialog, der ellers på mange måder kører rigtig godt.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.