Splittet og store tvivl :(

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13251
  Anonym
  Inaktiv

  Hej (-:

  Gode råd søges.

  Lang historie kort. Jeg har været rigtig meget igennem det sidste års tid. Fandt i Oktober 2014 ud af at min mand igennem 15 år havde været mig utro, men kæmpede for vores forhold (om ham) i et halvt års tid, men slog op i sidste ende i slutningen af April fordi han ikke kunne bestemme sig for hvem han skulle vælge. Jeg har det fint med det og er for tre måneder siden flyttet i eget hus.
  I starten af året lærte jeg min ven K. at kende (midt i alt rodet havde jeg oprettet en profil på en dating side) men ingen af os søgte et forhold men bare venskab og sådan blev det, at vi skrev sammen og mødtes i ny og næ til nogle lange ture med vores hunde, hvor vi snakkede om alt mellem himmel og jord. Han var den som jeg kunne fortælle mine dybeste følelser og bekymringer til og han lyttede og kom med gode input til at håndtere min situation.
  Som venner behøvedes man ikke at have daglig kontakt og således kunne nogle uger hvor vi ikke hørte fra hinanden.
  I slutningen af Maj får jeg en invitation til en fest, som han også er inviteret til og ud af det blå er der pludselig en seksuel tiltrækning imellem os, som ikke har været der før. Også selv om vi er meget tændte på hinanden og får kysset og rørt en del ved hinanden, så tager vi hjem hver til sit.
  Men nu har tonen i vores beskeder ændret sig og vi har tit rigtig fræk snak og det bliver mere og mere klar for os, at vi klikker på endnu flere punkter og et par uger senere har vi sex hjem hos ham. Men det bliver ikke til mere og han trækker sig tilbage og lever single livet med fest og farver igennem hele sommeren imens jeg sidder i mit i midlertidigt gyldne bur hos min ex og venter på min flytning. Det skal så siges at min ex i mellemtiden har fundet ud af at han vil have mig tilbage og har set sig temmelig sur på K.
  I starten af August møder jeg K. igen og han tilbyder at hjælpe med at male når jeg skal flytte i mit nye hus hvilket jeg selvfølgelig er meget glad for. Jeg har affundet mig med at han ikke ønsker andet end venskab, men ikke har noget imod fræk snak og et knald i ny og næ. Og nok fordi jeg lige er kommet ud af et andet forhold, så tiltaler tanken om et bolle venskab. Han hjælper mig med at male et par dage og vi har det rigtig sjovt og jeg kan mærke at han er tændt men mine tanker er på dette tidspunkt mest optaget af min flytning og min snarlige frihed. Vi kommer til at tale om dating hvor han fortæller mig at han overvejer at finde sammen med en ex igen og det får mig til at bakke. Et par dage senere skriver vi omkring en bollevens aftale hvor jeg fortæller ham at jeg blev ked af at høre at han overvejede muligheden med hans ex fordi jeg godt ville have tilbragt mere tid sammen med ham. Herpå hører og ser jeg intet til ham…
  Nu havde jeg jo selv haft skrevet med et par stykker fra noget dating og én (M.)af dem har virkelig fejet benene væk under mig. Vi har datet i et par måneder nu og han er alt hvad jeg nogensinde har drømt om. Ikke lige den flotteste på jorden, men det er jeg ligeglad med. Jeg kan mærke at han er virkelig vild med mig. Sex med ham er det mest fantastiske jeg nogensinde har kunnet forstille mig. Jeg er virkelig faldet for ham (lolo)
  Eller er jeg? For et par uger siden skriver K. til mig. Ville høre hvordan det gik med mig i mit eget hjem og selv lige fortælle at han havde arbejdet meget samt været sygemeldt. Efter noget venskabelig snak skriver han at han havde tit tænkt på at kontakte mig mht. vores bollevens aftale. Jeg skriver til ham at bare skulle have givet lyd fra sig, men at vores aftale ikke kan blive aktuelt lige nu da jeg ser M. I hans efterfølgende beskeder kan jeg fornemme at han er knust idet han både ønsker os held og lykke, men i tilfælde af at det ikke gik, så måtte jeg da lige tænke på ham. For en uge siden løb jeg i ham i vores hundeskov og da det var ret mørkt var det lidt svært helt nøjagtig at aflæse hans ansigtsudtryk osv. men vi snakkede i lang tid og han spurgte også ind hvordan det gik med M. hvor jeg fortalte ham at vi stadig var meget glade for hinanden. Der gik et øjeblik og efter en dyb indånding sagde han at han var glad på mine vegne, men jeg kunne høre tristheden i hans stemme.
  Jeg burde ikke have et problem med dette fordi jeg har M. og jeg er så glad for ham, MEN jeg kan ikke få K. ud af mit hoved… og jeg ved ikke hvorfor…

  Ved godt at mit indlæg er blevet meget lang, men jeg håber at nogen vil læse det alligevel og muligvis give mig nogle råd til hvordan jeg skal håndtere denne situation.

  Mvh LittlePeanut1980

  #13253
  Eva Marie
  Deltager

  Ja det lyder godt nok lidt rodet 🙂
  Måske det har været for tidlig for dig efter 15 år med den samme, at komme ud og opleve andre mænd og dating? For mig, lyder det som om dine følelser ikke kan følge med i dine handlinger.
  Han har oplyst dig om at det kun er venskab ( med fryns 🙂 ) og det er du gået med på, derfor synes jeg ikke at du kan tillade dig at være sur på ham, når han overvejer at gå tilbage til X – Du har jo ligesom kendt til spillets regler. Omvendt kan han jo så heller ikke tillade sig at være “ked af det” når du er kommet videre med en ny.

  Lyt til din egen mavefornemmelse – Hvem er du mest tændt på ? Er du forelsket, så grib chancen, men vær forberedt på at det kan give bagslag. Vi lever kun en gang, og du er nød til at gøre det du føler er det rigtige at gøre.

  Ved ikke om det giver mening : 😉

  #13257
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg vil sige : hvis du er i tvivl så lad være at tage en beslutning hurtigt. Du har resten af dit liv og det lyder ikke som om K. lige løber sin vej foreløbigt- ej heller kan du regne med at han vil noget fast med videre. Måske ender du med at blive helt vild med en tredje.

  #13258
  AnneM
  Deltager

  I et nyt forhold, bliver man nødt til at tone tidligere sexkontskter ned, hvis det nye forhold skal have en reel chance for at udvikle sig. Det andet bliver noget halvhjertet bøvl.

  Jeg tror desværre ikke K er interesseret i et forhold. Det gik åbenbart ikke med exen og nu ønsker han at genoptage b-forholdet til dig. Det du tolker som tristhed hos ham, tror jeg ikke handler om, at han pludselig har indset, at du er den rette kæreste. Jeg tror istedet bare, at det er ærgelse over, at I pga M ikke kan genoptage den løse kontakt med fryns.

  Jeg tænker du har 2 muligheder: Enten giver du forholdet til M en reel chance og bevidst vælger ikke at dyrke tankerne om K eller også kan du droppe M – indgå i et bolleforhold med K, indtil en af jer finder en helt 3. part at binde jer til.

  Jeg tror desværre ikke, at du har så meget andet at vælge imellem.

  #13260
  Anonym
  Inaktiv

  Mange mange tak for jeres svar 🙂

  Jeg har prøvet, at lytte til min mavefornemmelse, men det er som om jeg ikke kan høre den lige i denne situation 🙁 jeg er meget glad for dem begge to og jeg kan se mig selv i et forhold med dem hver især.

  Jeg blev ikke sur på K. men bare lidt skuffet over, at han tilsyneladende var på vej videre inden jeg kunne flytte og følte at det var lidt øv, men som han nu skrev i hans beskeder for et par uger siden, så havde han kun overvejet at imødekomme hendes ønske om at prøve én gang til, men blev enig med sig selv om at “nogle kampe er ikke værd at tage op på ny”.

  Et par dage efter jeg havde skrevet til ham at jeg havde mødt M. skriver K. i en tråd på Facebook om gode råd til hvordan man kommer sig over et knust hjerte, at han selv pt. står i den situation og at han vil gøre som han før har gjort “arbejde mest muligt, gå lange ture med hunden og sove resten af tiden”.
  Kunne være, at det ikke er mig som har knust hans hjerte, men synes at det virker påfaldende, at hans skriver sådan kun få dage efter.

  Tænker nogle gange om måske K. har holdt fast i venskab så længe jeg stadig boede sammen med min ex, for ikke at komme i konflikt med ham, da han jo virkelig havde set sig sur på K. og det også er kommet K. for ørerne.

  Har overvejet om jeg skal spørge K. face to face om han nogensinde har set eller kunne se os som kærester. Hvad synes I, er det en god eller dårlig ide?

  Med M. er det hele bare så dejligt, når vi er sammen, men grundet 75km imellem os og to hold børn, som på nuværende tidspunkt ikke skal involveres,(især ikke mine drenge, da de lige skal have vores skilsmisse fordøjet) så kan vi kun ses to til tre dage om ugen. Når børnene bliver klar, så kan det selvfølgelig blive til mere, men vi kommer ikke til at kunne flytte sammen de næste 10-15 år 🙁 ved ikke om det er mig som er lidt hysterisk her, men på sigt vil jeg da gerne bo med min udkårne under samme tag. Jeg tænker rigtig meget, om jeg skal trække bremsen nu inden der er gået for lang tid og det så bliver meget mere smertefuld for alle involverede parter?

  Mvh LittlePeanut1980

  #13264
  Tintin
  Deltager

  @LittlePeanut198

  Jeg torstår ikek helt, hvori dit problem består.

  På den ene side har du K, som ikke vil have dig, men er frisk på at bolle dig, når han er liderlig.

  På de anden side har du en mand, som er vild med dig.

  Hmmmmm. Nå du har et dilemma her, så kan du ikke være glad nok for M. Du burde fortælle ham dette, så han kan komme videre i hans liv. Andet er at røvrende ham.
  Derefter så kan du hygge med K, indtil du finder den du vil dele fremtiden med.

  PS! At du begynder at tolke på K’s reaktion, fortæller mig, at du klamrer dig til halmstrå. Gan har jo meldt klart ud, at han ikke ønsker dig ved hans side, men alene i hans seng. Derfor så dybdeanalysere hans reaktion? Du snakker om, at du kan se dig selv i et forhold med begge to – tjaaaaa det er du alene om, da K ikke kan se sig selv i et forhold til dig. Igen hvorfor så underholde denne tanke. Der er kun en forklaring. Du er IKKE glad nok for M, så hvorfor så udnytte M? Hvorfor ikke hoppe i seng med K?

  #13268
  Anonym
  Inaktiv

  @Tintin

  Mange tak for dit svar selvom jeg havde håbet på et godt og velment råd i forhold til min forvirring. Jeg kan ud fra de emner du har selv oprettet se at du selv er blevet trådt på. Det er på ingen måde fair at satse på to heste og det er heller ikke min hensigt at gøre med M. og K. Som jeg skrev i mit indlæg øverst så har jeg selv stået i den situation at min ex igennem 15 år havde indledt et forhold til en anden kvinde og jeg stod i den situation at kæmpe om ham. Da han aldrig selv havde truffet det valg, gjorde jeg det for ham og jeg kender alt for godt til den smerte som rammer og lammer én når man oplever utroskab.

  Derfor satser jeg heller ikke på to heste. Jeg er sammen med M. som jeg virkelig holder af og jeg kunne ikke drømme om at lave noget med K. mens jeg er involveret med M..Men som det er gået op for mig, ved at få min situation skrevet ned her, så har jeg svært ved at se en god fremtid sammen med ham, fordi vi er bundet på grund af hver vores børn og en distance på 75km. For mig indebærer en fælles fremtid, at man på sigt slår lejerne sammen, men det kan i vores tilfælde ikke komme på tale før om 10-15 år, hvilket jeg synes er meget lang tid.

  Jeg er klar over, at dette ikke handler om et valg mellem M. og K. for jeg har M., men jeg skal have fundet ud af om jeg vil fortsætte sammen med ham og om jeg er villig/i stand til at leve i et distanceforhold de næste mange år. Og det er det jeg har svært ved at finde ud af og godt kunne bruge nogle råd til.

  Som jeg skrev længere oppe ved jeg selv ikke hvorfor jeg ikke kan få K. ud af mit hoved, men det må jeg arbejde hårdt på hvis forholdet til M. skal have en chance for at udvikle sig.

  Måske du har ret i at jeg slet ingen problem har, men at jeg i bund og grund er problemet…

  #13269
  AnneM
  Deltager

  Du skriver tidligere: ” Et par dage efter jeg havde skrevet til ham at jeg havde mødt M. skriver K. i en tråd på Facebook om gode råd til hvordan man kommer sig over et knust hjerte, at han selv pt. står i den situation og at han vil gøre som han før har gjort “arbejde mest muligt, gå lange ture med hunden og sove resten af tiden”.
  Kunne være, at det ikke er mig som har knust hans hjerte, men synes at det virker påfaldende, at hans skriver sådan kun få dage efter.”

  Hvordan vil du forklare, at du lægger kortene på bordet omk din skuffelse over hans planer med x’en. Han vælger at ignorere dig?!
  Jeg har svært ved at se, at det skulle være dig, der har knust hans hjerte. Mon ikke det var x’en, der ikke ville noget med ham alligevel og derfor var han knust.

  Hvis det var dig han havde følelser for, hvorfor kontaktede han dig så ikke dengang?! Det giver ikke rigtig nogen mening.

  Jeg tror ikke du er vild nok med M. Han er sikkert en dejlig fyr, men der skal også være den elektriske energi du nok føler er mellem dig og K. Spørg dig selv: Hvis K boede langt fra dig, ville du så stadig overveje at afbryde et eventuelt forhold?

  Hvorfor spørger du ikke K direkte, om I skal forsøge et forhold sammen? Så har du et svar og kan derefter planlægge din fremtid med eller uden ham og M.

  #13270
  HappyFace
  Deltager

  Jeg må indrømme, at jeg heller ikke ud af det du fortæller, kan læse, at K vil andet end et bolle-venskab. Du har signaleret, at du vil mere – det får ham til at trække sig. Han spørger ind til en bollevens-aftale .. hvis han ville mere, havde han fx inviteret dig ud at spise.

  Jeg synes heller ikke det lyder som om det er dig, der har knust hans hjerte. Det har en anden kvinde (måske hans ex, som du også skriver om) .. og mens han slikker sårene har har han brug for lidt sex at varme sig med.

  Og så tror jeg helt ærligt heller ikke, at du reelt er forelsket i M … så ville tankerne om K ikke fylde så meget i dig.

  .. men det er jo bare mine tanker og gæt 😉

  #13275
  Tintin
  Deltager

  @LittlePeanut198

  Du skriver “Jeg kan ud fra de emner du har selv oprettet se at du selv er blevet trådt på.”

  Trådt på er et voldsom ord. Det et er korrekt, at jeg har mødt et par piger, som ikke handlede ikke var ladies. Men det tror jeg er meget normalt. Guld er sjældent at finde. Derfor handler det om at komme videre. Det har på ingen måde fået mig til at hade kvinder, og jeg er om muligt lige så frisk på at mig ud i kærlighed med begge ben.

  Jeg forstår ikke helt hvorfor dette, er relevant for mit råd. For mig ligge den en generisk fejlslutning heri. Jeg vil alene forholde mig til min råd/pointe – de skulle gerne kunne så alene.

  Min pointe er, at du er ikke vild med M, hvorfor du må videre i livet. For både hans og din egen skyld.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.