SOS om elsker, kærlighed ?, kendt i over 30 år

Forside Fora Hjælp til Brevkassen SOS om elsker, kærlighed ?, kendt i over 30 år

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Eva Marie 1 år, 3 måneder siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21135

  Jenzo
  Participant

  Kære brevkasse medlemmer,
  Jeg tyer igen til brevkassen da jeg ikke kan finde ud hvad jeg skal gøre eller sige. Et forhold til en gift mand har eksisteret på forskellige niveaer, i forskellige perioder, også med pause, i over 30 år; Han er over 70 og jeg 65. Når han var ledig var jeg ikke og omvendt, Dvs at vi altid har været i et elsker, elskerinde forhold, trods det at han gik fra den kone han var sammen med, men på vej væk fra, kort efter at vi lærte hinanden at kende, men hvor jeg var rejst til udlandet.. Han har prøvet at finde mig efter sin skilsmisse, men uden held. Siden, i tiden hvor jeg selv var gift med børn, blev han gift med en anden kvinde; Forholdet han har til denne kvinde har været uden sex i de sidste 10 eller 15 år. i griner, men det er rigtigt…
  Mit problem er at jeg ikke kan sige fra. Dvs jeg har gjort det , de tre gange nu jeg selv startede et forhold til en ny mand efter at været blevet skilt efter 20 års ægteskab, og ikke ville fortsætte elskerinde forholdet; Men så snart jeg blev alene igen, tog jeg kontakt med ham eller han tog kontakt til mig. Han har også forsøgt at møde en kvinde med hvem han kunne få sex uden at skulle rejse over 100 km for at se mig. Men han har med den sidste kvinde sagt op da han alligevel tænker på mig når han er sammen med hende. Nu har han kontaktet mig igen og udtrykker hvor meget han trænger til mig, savner mig, og til min overraskelse elsker mig, har altid haft et specielt forhold til mig. Og jeg selv kan ikke stå imod ham, han er en mand for hvem jeg kan sætte kryds ud for alle kriterier jeg ønsker opfyldt hos en mand, hvis i undskylder mig dette udtryk. Det eneste der ikke passer er at han er gift og ikke kan have et normalt forhold hvor man kan resje sammen, ses når man vil osv osv
  Af flere og for ham vigtige grunde kan han ikke forlade kvinden med hvem han er gift. Han har netop, og det er yderst sjældent, sagt at han elsker mig, trænger til mig osv osv. Det gør mig vanvittig at tænke på at vi nu i en alder af over 70 og 65 stadig skal være elskere og ikke kan slå kludene sammen, skulle det endda være i hvert vores hus eller lejlighed.
  Han synes at vi skal nyde de stunder vi kan få sammen og så se hvad fremtiden viser: Hann ville gerne fortsætte med telefonsex som jeg selv har syntes om i en periode men jeg har sat en stopper for flere måneder siden, fordi jeg føler at forholdet ikke er sundt for mig. Jeg ligesom lukker af for ham nu, ligesom straffer ham mærker jeg… Paralelt forsøger jeg at finde en mand ved at have skrevet mig op i et ægteskabsbureau, ja det eksisterer der hvor jeg bor, i en lille by på landet i udlandet, men trods flere blind date møder har jeg ingen mødt endnu som jeg følte passede mig.
  Jeg synes at have prøvet at spille med på ideen om at nyde de gange vi ses, men jeg fungerer ikke på samme måde som ham hvad det angår, lukker for følelserne fordi jeg ikke mærker mulighed for at projektere mig ud i fremtiden med ham. Da han her til aften sagde at han elskede mig, lukkede det ligesom op for noget hvor jeg tænker, jamen for fanden hvorfor kan vi ikke dele livet med hinanden osv. Jeg har aldrig været god til at forsvare mig selv og ligesom stratetisk prøve at opnå hvad jeg vil og synes er godt for mig, f,eks at opnå at han forlader sin kone, eller uden at nævne det, så få den mand man er forelsket i, eller gerne vil leve noget ud sammen med.
  Hvordan kan det forklares at være så svært enten at sige stop hele vejen igennem. eller også finde en løsning til at leve vores kærlighed til hinanden ? At bemærke at jeg selv mangler at føle denne forelskelse til ham fordi vi ikke har muligheder nok til at ses over længre tid, og også fordi der ingen fremtide, synes jeg, med ham.
  Skal jeg give tanken op om at finde en anden mand og da se min elsker når vi kan ? eller skal jeg se ham så længe jeg ingen anden mand kender, eller ihvertfald har fået intimt forhold til ? eller skal jeg helt sige stop til min elsker og se hvad livet byder mig på ? så vidt jeg ved kan ingen kvinde få sin elsker til at skille sig fra sin kone, eller kan man ? jeg synes ikke det er fair overfor hende, selvom jeg ikke kan forestille mig andet end at hun selv har han elsker, hvilket han selvfølgelig nægter. De lever i et specielt forhold hvor jeg kunne sige, at der er plads til mig. men også hvor jeg synes at hun burde vide det og akceptere at hendes mand har et forhold til en anden kvinde. Af sundhedsmæssige årsager siger han at hun er skrøbelig, men det har hun været de sidste mange år. De ord i en kvindess ord er nok ikke forsvarlige, men hvad skal jeg tænke og gøre ? situationen er så speciel synes jeg, at vi har kendt hinande i så mange år, finder sammen hele tiden, men alligevel ikke kan lave et rigtigt forhold…
  Jeg havde det egentlig fint i den periode hvor vi for et år siden havde sagt stop og hver for sig ville vi prøve at finde en partner. Jeg tænkte ikke mere på ham, levede mit liv, indtil den dag han ringede igen og sagde at han tænkte for meget på mig til at fortsætte forholdet til den kvinde, han havde mødt. Så hoppede jeg på vognen igen, var glad for at høre ham i telefonen, og vi har set hinanden på hotel for en måned siden. Via ægteskabsbureauet har jeg haft en blinddate to gange med samme mand. Jeg synes han er rar og der kunne eventuelt komme mere ud af det, måske ses vi en tredie gang og hvordan det vil udvikle sig bliver så måske igen årsag til brud med min elsker; Sidst jeg så daten var der oplæg til fysisk kontakt, andet end at spise på restaurant, men jeg er ikke sikker på at vi vil kunne blive mere for hinanden, vi får se.
  Nå, det blev en lang smøre. jeg håber en af jer kan give mig et godt råd.
  Kærlig hilsen
  Jenzo

  #21147

  Eva Marie
  Participant

  Jeg tror du godt selv ved inderst inde, at du aldrig får ham sådan 100% – Han nyder sex med dig, og det lyder som om, at det er det eneste han kan bruge dig til. Hvis han nu var forelsket i dig ( elskede dig) så var I også sammen som ægtepar/forhold – Du skriver det jo så fint selv, at han ikke får sex i hans ægteskab -men det behøver han jo heller ikke når han får det hos dig.

  Livet er kort, og jeg synes det er synd hvis du i årene fremover skal gå som at være hans kvinde nr. 2 – Vil du bruge livet på det?

  Hvis jeg v ar i dine sko, ville jeg droppe ham fuldstændig – stoppe alt kontakt – sex må han finde et andet sted! Glem ham ( selv om det er svært) og så fortsætte med at date, indtil der kommer en mand du synes klinger med dig:)

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.