Søn usikker på sin far

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15342
  Dagny36
  Deltager

  Hej jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. mig og min eksmand blev skilt sidste år i september ppga han drikker for meget. Han skulle så udsendes til Afghanistan fra december til marts i år . Efter han kom hjem har jeg forsøgt at få en stabil samvær ordning . Men det har været rigtig svært. Da min eksmand for det første har svingende arbejde tider og samtidig vil se venner og drikke. Vores søn har siden februar gået til samtaler på misbrug Center da han fortalte i skolen at han var bange når far drak. Jeg har også fået hjælp dernede for det har været ødelæggende at leve med.. Min eksmand har været kaldt til samtale for at informere om vores søn og han er indforstået med at det hedder nul alkohol når han har vores søn. Vi er nu også startet på familie relateret samtale behandling for at få bedst muligt samarbejde ang vores søn. Men min eksmand mener ikke han har et problem og. Han er meget sort hvid og kort luntet. Han bliver frygtelig ubehagelige når han drikker og kontakter mig og sviner mig til osv. Han har indrømmet det til de sidste par samtaler og var med på det skulle stoppe og at det ødelage for meget.. Men selvom han ikke drikker når han har haft vores søn . Vil vores søn ikke ud til ham han er ikke tryg ved ham . Når det nærmere sig samvær med far. Begynder sønnen at have mave pine hovedpine og ked af det og be’r mig inderligt om at blive ved mig.. Jeg forsøger at snakke positivt om samvær med far og opmuntre ham men han er så usikker og trykket og når han kommer hjem fra far er han gal vred ked af det og meget frustreret på mig .. vores søn har adhd og autisme i blid grad. Hvad stiller jeg op ?

  #15347
  Zoe2
  Deltager

  Din søn er blevet endnu et offer for den lovgivning, der tilsiger, at alle fædre har ret til at have samvær med deres børn, uanset hvor uegnede de er som fædre.
  Din søn må bide tænderne sammen og udholde samværet. Forhåbentligt er han snart så gammel, så han har ret til at blive hørt.

  #15348
  Kattemor
  Deltager

  Kære du
  jeg ved ikke hvad du skal gøre.. Jeg og mine søstre er selv opvokset i druk og det er virkelig ødelæggende..
  Jeg havde nok lyttet rigtig meget til mit barn, og havde under ingen omstændigheder sendt mit barn hent til en far som drikker..

  jeg ved det er svært, men du må beskytte din søn, du er hans faste holdepunkt..

  #15349
  sissi
  Deltager

  Din søn har en diagnose og den er stillet af en lægefagligt team ikke?

  Har du talt med lægerne/psykiaterne om jeres søns utryghed og forværring af hans tilstand inden/efter besøg hos hans far? det er muligt der er hjælp at hente der – muligvis skal du den vej og via amtet. Hvor gammel er jeres søn?

  Har du talt med din x mand om problemet og om I evt. kunne lave aftale om at samværet bliver kortere så jeres søn bedre kan overskue det, og opbygge en tryghed ganske langsomt? Kan I ikke finde ud af det indbyrdes, mener jeg du må gå andre veje.

  Alt for at gøre jeres søn tryg.

  #15355
  Dagny36
  Deltager

  Hej Tak for jeres svar og bekymringer.. vores søn er 8 år og hans diagnoser er stillet på Børne psykiatrisk hospital i Risskov og han følges stadig der.
  Jeg må forsøge at råbe dem op og må kontakte den terapeut han snakker med på misbrug Center ang hans far druk at det her er ødelæggende for ham og de må hjælpe ham med at han ikk skal ud til far før han er tryg..
  Jeg kan umiddelbart godt klare at han ind i mellem truer og sviner mig voldsomt til. Men jeg kan ikk klare at se vores søn lide ..

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.