Sms men ingen opkald!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 56 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11861
  Tena
  Deltager

  Jeg vil lige høre jeres mening.
  Dater en fyr som aldrig ringer mellem møderne -kun sms. Vi har ses 3 mrd.
  Jeg har sagt at jeg foretrækker en samtale af og til fremfor korte sms med dages mellemrum.
  I går blev jeg fucked – havde brug for at tale med ham, men han ville ikke ringe.
  Jeg smsede så – at jeg synes han virker useriøs og spilder min tid!
  Jeg blev så irriteret at jeg skrev:
  Du virker for kedelig og lukket efter min smag. Du må åbne lidt mere op.
  Det var en hurtig, men oprigtig besked fra min side.
  Hans svar:
  Slam, så fik jeg den. Det skal jeg da prøve men det hjælper ikke at svine mig til.
  Jeg skrev, at det vil hjælpe at tale sammen og ses.
  Derefter blev der dødstille som i graven – fordi vi ikke taler sammen, men sms fucker alting op!!
  Jeg har virkelig ikke lyst til hverken at skrive eller reagere på flere sms fra hans side. Det er sku for teenage-agtigt.

  Er forholdet kørt? Hvor ligger bolden?
  Nogen kommentarer.

  #11863
  Kattemor
  Deltager

  Han er da vist ikke særlig interesseret, længere er den vel ikke..

  Havde han været vild med dig, havde han nok gjort lidt mere ud af det..

  #11864
  Lulu
  Deltager

  Tja, jeg var sgu også nok også blevet lidt pissed, hvis jeg havde fået hældt sådan en sms i hovedet …

  #11865
  Tena
  Deltager

  Hvad mener du Lulu? Forklar.

  #11867
  chokoladefro
  Deltager

  Tena: Jeg kan fuldt ud forstå, at du går kold på en mand, der aldrig ringer. Det er desværre også min oplevelse, at stort set ingen mænd i en dating fase ringer. Det er trist, for man lærer altså ikke hinanden at kende via sms’er. Når man ikke kan ses så tit, så er det vigtigt at få snakket. Men jeg har samme erfaring som dig. Jeg ved ikke om de er useriøse, dovne eller generte… Men jeg synes at dating miljøet efterhånden er blevet en stor gang lala. Der skøjtes rundt i bekendtskaber og man gør sig ikke umage med at kurtisere. En kedelig udvikling. Senest har jeg set en gennem nogle måneder, hvor han på sidste date, spurgte hvornår vi skulle ses igen. Pga mit barn kunne det ikke blive lige foreløbigt. Han sagde, at det finder vi ud af… Så hørte jeg pludseligt ikke mere fra ham, men han var meget online på dating igen. Tænk at man ikke engang har så meget respekt og ordentlighed overfor sine medmennesker, at man lige sender en besked om, at man trækker sig igen. Næh man bliver bare tavs og dater videre som om at man ikke i 3 måneder har set hinanden. Jeg synes dating kulturen er grotesk efterhånden. Alt ordentlighed er efterhånden forsvunden, ingen gider gør sig umage. Hvordan kan man tro, at man finder kærlighed, nærhed og omsorg på den måde.

  #11868
  chokoladefro
  Deltager

  Tena: udover det så kan du lige så godt droppe ham. Det er en dødssejler….

  #11869
  Tena
  Deltager

  Jeg giver dig ret Chokolade frø.
  Jeg dropper ham. Har siddet og skrevet nogle tanker ned til mig selv her til morgen og beslutningen er klar – jeg dropper ham! Han er en tynd kop te, en dødsejler som du siger.
  Dog modtager jeg en sms fra ham her til morgen om at han bestemt savner mig. Jeg ved ikke hvordan jeg skal tolke det?
  Jeg oplever det samme som dig – Dating er en lang useriøs flakken rundt mellem forskellige muligheder og meget få satser eller gør sig umage. Man “Hooker op” – dater lidt og forsvinder igen.
  Mænd er sikkert lige så forvirrede som kvinder og prøver at finde nogle grundregler, strategier eller positioner at klamre sig til.
  Respekt og ordentlighed mangler.
  Jeg synes der er noget befriende i at være direkte og konfronterende fremfor at følge det stille game hvor man hele tiden skal gætte og afvente…
  Det er lala – det virker useriøst.

  Har du ladet ham være efter du ikke har hørt fra ham, Chokolade frø?

  #11870
  Tintin
  Deltager

  Jeg tænker 3 muligheder!

  1. han er ikke interesseret nok. Han holde dig alene varm.

  2. han er deep undercover (utro/flere bolde i luften). Det er ikke så nemt at tale sødt med en pige, når man er på date med en anden. Alle hjemlige agenter, som har mistet deres usynlige kommunikationssystem benytter SMS.

  3. han er underlig.

  Jeg forstår slet ikke, hvorfor du gider hænge med en underlig snegle, som ikke får dig til at føle top-nice – uanset forklaringen bag!

  Det nemme ved dating er jo netop, at man meget hurtig får sorteret disse typer fra.

  Det er meget mænge siden jeg sidst netdatede, men jeg opfattede det som et stærkt instrument. Jeg aftale blot at møde på en cafe kort som jeg kan stoppe ved på vej hjem fra arbejde. Der kan man så have en kort eller længere møde afh. af kemien. Jeg har flere gange helt aflyst møde, når pigen har benyttet misvisende billeder. På samme måde vil jeg stoppe øjeblikkeligt, hvis kontakten (alle aspakter) ikke er super naturlig. Hvis man ikke må ringe, men alene SMS, så er jeg videre. Ses man kun sporadisk eller er kontakten sporadisk, så er jeg væk.
  Man opdager MEGET hurtigt, om der er en forbindelse mellem 2 mennesker.

  Alt andet gider jeg ikke spilde min tid på.

  Måske skal du arbejde med, at være lidt mere konsekvent.

  PS! Det betyder på ingen måde, at jeg er søger den fejlfri kæreste. Men det betyder alene, at jeg søger kemi, gensidig respekt/empati og glad relation.

  #11875
  Tena
  Deltager

  Ja- tegnene kommer forholdsvis hurtigt!
  Fremover – hvis en mand ikke vil ringe eller han konsekvent bruger uforholdsmæssigt meget tid på at svare tilbage på en sms – et døgn eller 3..
  -så er jeg VÆK!!!
  Så er der sku noget galt-
  Enten har han gang i andre, er useriøs eller bare diagnoseramt.

  Har du selv haft flere kørende samtidig da du netdatede Tintin?

  #11877
  chokoladefro
  Deltager

  Tena: Jeg endte med at skrive til ham, at jeg ikke vidste hvad der var sket med vores kommunikation, at det ikke lå til mig, at lade en relation glide ud i tavshed. Så skrev jeg at det havde været nogle hyggelige dates og et eller andet med, hvad jeg havde lavet i løbet af dagen. Han svarede så tilbage, at han heller ikke vidste hvad der var sket med vores kommunikation og at det havde været hyggeligt… Det var så det.

  Jeg tænker som Tintin skriver, at vi skal arbejde med at være konsekvente… for det er jeg nemlig ikke… nu jeg tænker over det.

  Jeg har faktisk også lallet rundt i 3 dates indenfor det sidste år – hvor jeg godt vidste, at de ikke var det rigtige for mig, at vi når alt kom til alt ikke passede sammen. Alligevel valgte jeg at køre linen ud. Hvorfor? Jeg tror det er fordi, at jeg savner en kæreste… Så tænker man… jeg prøver lige lidt mere.. Men det dur ikke og man bruger unødig meget energi på det.

  Den sidste date havde jeg faktisk selv afvist efter 3 møder i vinters… fordi jeg ikke var tiltrukket af ham… og der var nogle ting i det han sagde, som jeg ikke var helt vild med… Men efter et par måneder gav jeg det et forsøg igen – i håb om, at han måske var noget… Der syntes jeg så, at det måske var noget alligevel – men efter vi fik set hinanden noget mere, så blev det tydeligt, at vi er ret forskellige mht værdier mv… og der var ikke total kemi. Jeg vil ikke klandre ham – for han har ikke udnyttet mig på nogen måde. Det har været sobert nok det hele. Men ville alligevel ønske, at man sagde farvel på en pæn måde. Så ville begge komme så meget bedre videre og man ville ikke spekulere… samt man kan tænke pænt om hinanden. Nu tænker jeg egenligt, at han ikke har har meget pli og ordentlig hed.
  Når de ikke er ordenligt på – så tror jeg de bruger sms og dating som tidsfordriv..

  Så ja vi skal være konsekvente og lukke dem ned tidligere, så vi ikke bruger krudt på en noget, der alligevel ikke bliver til noget.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 56 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.