Hjælp!!! Smidt væk af min mand

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 30 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11381
  inkazz
  Deltager

  Hej

  Håber på at få lidt hjælp eller noget på 2 ting. Er det mig der ser spøgelser i bakspejlet mht til hans terapuet og hvad gør jeg nu.

  Min mand og jeg har været sammen i 7,5 år. Der har været op og ned ture. Nogen værre end andre.

  Prøver at gøre det kort.

  Vi mødtes, flyttede sammen havde det godt. Min far blev syg, måtte tage hjem og hjælpe min mor, i denne svære tid mødtes min mand med en anden. de kyssede dog “kun”, dette fandt jeg ud af lige da vi havde begravet min far. Han tog så jeg til sin mor i Polen for at finde ud af hvor vi stod i forhold til hinanden.
  Han og jeg fandt ud af at det skulle være os.
  Han har haft en meget dårlig Barndom med alkoholiserede forældre osv. Vi har ofte talt om at han skulle gå i terapi.
  Han fandt en her i Dk der kommer fra Polen og skulle være uddannet terapeut.
  Det begynder ret godt. Efter ca. 3 måneder i terapi begynder de at være venner.Det påtaler jeg at det er uproffesionelt, men nej nej det skal jeg ikke blande mig i og de to kan sagtens adskille venskab og terapi. Det skal siges at jeg ikke tænker at han vil løbe med hende, da hun slet ikke er hans kop te på den måde.
  Derefter går der ikke længe, ja så begynder hun så sandelig også at arbejde hans sted som chauffør om natten 3 dage om ugen. mærkeligt synes jeg, men igen skal jeg ikke blande mig.
  For ca. 2 måneder siden var hans terapeut på ferie i Polen , da hun kommer tilbage til DK er den første hun besøger min and kl 22-23 om aftenen. Mærkeligt i mine øjne.
  En gang derefter har jeg talt kort med hende hvor hun fortæller at min mand er et stort barn og at det ofte er hende der taler mest og min mand så siger… nå ja det er da måske rigtigt det må jeg lige tænke over, og da han samtidig ringer til mig siger hun … lad mig tale med ham… nix sagde jeg.
  Så kommer vi til for 3 dage siden. Han siger han har en masse tanker. Jeg spørger om han vil snakke… nej de tanker har han haft i ca 4 uger, som han siger har han brug for at tale med sin terapeut om de tanker da det er 4 uger siden han har været der til en session. Han tager telefonen går ind og ringer… halv time senere kommer han tilbage til mig og siger … jeg vil skilles. At han nu er voksen og at han ikke har brug for mig mere. Jeg har givet ham tryghed men nu kan han selv. Han var jo kun 25 da vi blev gift og jeg er 14 år ældre. Han elsker mig ikke længere og han skal videre i sit liv uden mig????
  Bombe
  Han vil ikke tale om hans tanker, han har dog indrømmet at han er ked af det, men at han jo ikke kan forholde sig til følelserne når han i hjernen har besluttet at det forholder sig således??? å som han siger ser han kun fremad og det er målet.
  Jeg forstår stadigvæk ikke lige hvad her er sket, dog har jeg en fornemmelse af manipulation. Eller er det bare mit ønske at det forholder sig således, men Fakta er jo at hun er blevet venner med ham, har fået arbejde det samme sted, besøger ham som den første efter ferien, og at han ringede til hende lige inden han ville skilles!!!!! Udover dette har hun selv store ægteskabelige problemer.

  Skal siges jeg har slet ikke følt at han var på vej så meget væk. Vi har ikke haft det nemt det sidste stykke tid, men absolut ikke noget der gjorde at jeg ville tænke at nu forlader han mig.

  Men alt det ændrer ikke ved at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. Jeg er dybt ulykkelig, sover meget, spiser ikke, er begyndt at ryge igen. Og lever fem minutter med at vide at alt er slut, de næste fem min har jeg et håb om at han vågner op og vil mig.

  Ved ikke om jeg skal blive her i huset eller om jeg skal rejse. Jeg vil jo gerne se ham og er bange for bare at blive glemt. Er vel bange for at han bare går videre… og det gør han jo. Jeg er bare ikke klar overhovedet til at lade ham gå, men jeg kan jo desværre ikke tvinge ham til at ændre hans beslutning.

  Hænger mig også i alle de søde sms han sendte til mig her den den sidste uges tid…. de må sgu da have betyde noget? Læser dem igen og igen.

  Hjælp

  Det skal siges at han har gået i terapi i ca 1 år og det er fem år siden han var “utro”

  Vi har haft det godt sammen, været på ferie, startet eget firma… alt i alt har vi haft det fint. Selvfølgelig har der ikke været tid nok sammen efter vi startede firma og begge har arbejde ved siden af. Firmaet åbnede vi lige inden han begyndte i terapi.

  Det er lidt rodet med håber det kan læses og forståes.

  #11423
  AnneM
  Deltager

  Psykoterapeut, parterapeut, coach og sexolog kan alle kalde sig – selv dem med et 14 dages brevkursus. Det er ikke beskyttede titler, som eksempelvis psykologtitlen er.

  Tager I jer begge stadig af jeres firma? Vil din mand fortsætte ægteskabet eller vil han skilles. Beklager, hvis jeg har overset noget i din tekst. Har du nogen du kan tale med om det her?, for ja, det lyder lidt rodet.

  #11424
  inkazz
  Deltager

  Hej Anne

  Nej han vil skilles og var slet ikke forberedt på det.

  Jeg har det rigtig skidt og kan ikke selv finde hoved eller hale i noget, Som sagt er det nu 4 dage siden at jeg fik at vide han vil skilles.

  Han er mit livs kærlighed og kan slet ikke finde ud af noget lige nu.

  Jeg ville da ønske at han ville ombestemme sig, men tror det næppe. Jeg ved det ikke. I dag sagde han at vi da kunne bo sammen så længe vi begge ønskede det uden at være gift…som venner

  Men er det det jeg ønsker.. ja.. og nej… ved ikke om jeg skal se at komme ud af huset? eller om jeg skal blive indtil jeg ved hvad jeg nu skal.

  Det er det sværeste… hvad nu… skal jeg gå eller blive???

  Firmaet er mest mig.. Han vil ikke beholde det.

  #11426
  AnneM
  Deltager

  Jeg forstår godt du er ude af den. Sikke et chok :-S
  Der har lige været en lignende historie herinde, hvor manden var utro for 2. gang og hvor han også fandt en anden, hvor de havde firma sammen osv. Det minder om din historie. Måske det kan hjælpe dig at læse lidt af den historie http://martinoestergaard.dk/brevkasse/emne/min-mand-har-en-erfaere-igen-efter-8-ar-og-er-fortvivlet/

  Håber du har nogen omkring dig, som du kan få lidt omsorg hos.

  #11427
  inkazz
  Deltager

  Hej Anne

  Tak .. jeg vil se på det.

  Min mand er gudskelov ikke utro igen og han siger også at han ikke søger noget nyt… han siger at han ikke længere elsker mig på den rigtige måde. Han skal videre i sit liv og jeg skal ikke med på den vej andet end som en ven.. Jeg forstår det simpelthen ikke

  #11433
  Tintin
  Deltager

  Selvfølgelig vil han søge noget nyt! Det hedder at komme videre! Ellers kunne han jo fint blive sammen med dig. Nej han elsker dig ikke længere, og ønsker at finde en at elske på en tidspunkt!!!

  Det kan være om 1 md eller 24 md’er.

  Min pointe er den, at det tjener dig best at se virkeligheden i øjnene. Ellers kan du leve i falsk virkelighed, og det vil kun skade dig!

  #11435
  inkazz
  Deltager

  Hej Tintin

  Det ved jeg jo godt… Jeg ved jo godt at han selvfølgelig vil finde en anden før eller senere.

  Vil nok helst ikke tænke på det.. det gør for ondt.

  Jeg er kommet mig over chokfasen, så er nu ved at vågne lidt op. Ikke at det er nemmere. Hvert femte minut tænker jeg… nej nej det er ikke rigtigt… hvert femte minut tænker jeg… hvad skal jeg nu… hvor skal jeg bo, hvad skal jeg gøre og alle de her ting.

  Selvmordstankerne er meget aftagende.

  Men hold da op hvor gør det ondt. Ville gøre alt for at beholde ham.

  Han siger at han elsker mig højt, bare ikke længere på den rigtige måde… Hvad hulen er den rigtige måde??+ Ja jeg ved det ikke

  #11436
  inkazz
  Deltager

  Tænker også om hans depression (ca 6 måneder) som han havde inden han gik i terapi nu er lettet og nu skal han bare ud at leve igen… eller er det her en af hans perioder?

  Håber jo inderst inde at han vågner op og finder ud af at han ikke vil leve uden mig… Ahhh jeg ved sgu da ikke en dyt…

  Er bare skrub forvirret.

  Føles lidt som en lammelse i hjernen… som om jeg skal lære at tænke/gå igen…

  #11454
  inkazz
  Deltager

  Skriver lidt med mig selv her

  I forgårs aften, talte jeg med min søn i telefonen. Han fik mig til at grine lidt, jeg læser dagligt i den lange tråd som Anne har henvist til. Dette gør mig godt og var for en stund i godt humør.

  Min mand spørger hvorfor jeg er i godt humør, jeg fortæller ham så at jeg jo arbejder med mig selv og læser den tråd.

  Hans svar var at når jeg havde det så godt så kunne han jo flytte.
  Det blev jeg ked af og spurgte om han bedre kunne lide når jeg græder og er ked af det. Hans svar var ja
  Wtf??

  Jeg blev naturligvis dybt ked af det, og fortalte ham også at jeg inderst inde er dybt ked af det og at det gør ondt i mit liv hvert evige eneste sekund jeg er vågen.

  Senere den aften spurgte han om ikke jeg så ville sove i vores soveværelse. Selvfølgelig vil jeg da helst det. Han holdt min hånd hele natten.

  Også i nat spurgte han om jeg ville sove derinde da jeg var på vej ind for at hente min hovedpude… igen i nat tog han min hånd, mens han troede jeg sov.

  Jeg ved godt at jeg skal finde mig selv, men det er sgu så svært. for hvordan gør man???

  Læser som sagt alt i den anden tråd… find dig selv er rådet… han er væk… men hvordan hulen gør man?? hver en tanke svinger jo fra okay nu går jeg… ååååh nej det gør jeg ikke for hvad nu hvis jeg bliver og han ser at jeg vil ham, så finder han måske sine RIGTIGE følelser igen… hvis jeg går … er det så måske ude af øje ude af sind???

  #11460
  AnneM
  Deltager

  Den situationdu beskriver i sidste indlæg har Eva Marie ( som kvinden bag tråden kalder sig) også stået i. Grundlæggende minder historierne om hinanden: Mand med forvirrede signaler – mistanke om depression/krise – utroskab som han i starten benægtede – tvivl om hvordan hun kom videre i livet osv osv .
  Jeg synes du skal fortsætte med at læse EM’s historie for den vil besvare mange af de spørgsmål du tumbler med. Måske er du så heldig, at EM ser din tråd og kan give dig et par råd med på vejen. EM har lige gået den vej, du nu er sendt ud på.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 30 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.