Skubber mig væk.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2249
  Tintin
  Deltager

  Hun skubber mig væk!
  Martin Martin Martin Martin hvor er det altså svært. Jeg ved ikke mine levende råd!

  Jeg har mødt en pige på 27 år, som jeg er totalt forelsket i.
  Hun er 28 år gammel har dagligt røget hash og festet (bartender) siden gymnasiet. Hun har f.eks. haft en kæreste, som var pusher, og hovedparten af hendes venner er hashhoveder. Hendes forældre er alkoholiker. Hendes store kærlighed forlod hende for 1,5 år siden. Hun har brugt 7 måneder på at sørge over ham, og forsøge at få han tilbage. Først var vi fysisk sammen, men hun ønskede ikke følelser for mig, fordi hun forsøgte at redde deres forhold (de var gået fra hinanden). Siden så vi ikke hinanden i et par måneder. Derefter startede vi som venner, men det udviklede sig.

  Mit store frustration er, at pigen har meget vanskelig ved at tage imod kærlighed. Hun skubber min “konstant” væk. hun har fortalt en veninde, at jeg er perfekt, men hun ikke er parat til mig, og at hun har meget svært ved at blive elsket.

  Martin hvordan når jeg ind til denne pige, så hun ikke længere skubber mig væk, men åbner sig, og lukker mig ind der hvor det gælder og gør ondt? Jeg er ved at blive tosset!

  #2250

  Hej

  Beklager, men du kan sgu nok ikke komme ind. Når hun siger, at du er perfekt, og at hun ikke er parat, så handler det om, at det at modtage din kærlighed vil åbne for meget for hendes smerte både over tabet af hendes kæreste, hendes blakkede fortid og alt det, hun aldrig har fået af sine forældre.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #2253
  Tintin
  Deltager

  Martin mange tak:)

  Er der andre, der har erfaringer og råd, som de kan dele?

  Er der måske nogen som selv har haft en svær opvækst, og derfor “skubbet” kærester væk?

  #2254
  Lillemy
  Deltager

  Hej Tintin.
  Jeg må vist hellere melde mig under fanerne her, som en der har haft en svær opvækst og som har kæmpet/kæmper med at skubbe folk væk. Jeg tror, at du skal opfatte hendes bevægelse “omvendt” – forstået på den måde, at hun helst holder folk et par skridt fra livet, men at hun indimellem “kommer til” at lukke dig tæt på. Det er en selvbeskyttende adfærd, at hun skubber dig væk.
  Hvis du virkelig vil hende, hvilket skal være op til dig selv at afgøre, så skal du blive stående. Pas på ikke at hoppe med på hendes på/af mønster, men bliv stående fast, rolig og stabil.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.