Skrive med flere ad gangen ?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17997
  justice
  Deltager

  Jeg er nysgerrig efter at høre, hvordan I forholder jer til evt. at have kontakt med flere mænd ( eller kvinder ) ad gangen på et datingsite, tinder etc…

  Jeg står pt i den situation, at jeg er kommet ud af et ca et år langt “forhold” til en mand som var ekstremt vanskelig at have med at gøre ( misbrug, stærke narcissistiske tendenser etc ). Det har været opslidende, og jeg har i den grad brug for at komme videre – og i særdeleshed at komme ud blandt andre mennesker og ( forhåbentlig )opleve, at der findes mænd der ikke er helt så vanvittige som ham jeg mødte sidst.

  Jeg er meget bevidst om, at jeg skal træde varsomt nu. Jeg aner ikke, om jeg er egentlig kærestesøgende, men jeg er omvendt heller ikke interesseret i casual sex. Allerhelst vil jeg vel gerne have tid og ro til at lære en mand at kende, og mærke efter, om det er noget der kan bygges videre på – hvor jeg tidligere ( kan jeg se nu ) nok har været for hurtig til at kaste mig ud i tingene, og for sent opdage, hvad der egentlig foregik.
  Jeg er i midten af 40`erne, så jeg leder ikke efter en at stifte familie med. På en profil jeg har oprettet skriver jeg blot, at jeg er åben, men ikke helt sikker på, hvad jeg egentlig søger.

  Hvad synes I man kan “tillade” sig i forhold til dem man skriver med ? Er det okay at have flere korrespondancer sideløbende ? At drikke kaffe med en og alligevel fortætte med at skrive med en anden ? Gå ud at spise … ? Jeg synes det kunne være interessant at høre, hvad I har oplevet. Noget i mig siger, at det er for useriøst og udtryk for disrespekt at “spille på flere heste”, men omvendt må jeg også erkende, at det måske kan blive svært nogensinde at finde det rigtige, hvis man ikke er bare lidt dristig …

  Hvad mener I ?

  #18013
  Eva Marie
  Deltager

  I princippet må du jo gøre nøjagtig som det passer dig;)

  Husk bare på at der findes mange rådne kar på dating sites – og hvis det er ro osv. du søger, så er det nok ikke det bedste sted. I hvert fald skal du passe på dig selv:)

  #18020
  justice
  Deltager

  Tak for svar Eva Marie …

  Jeg er ikke sikker på, at jeg er enig i, at jeg bare kan gøre hvad der passer mig. Jeg vil gerne “opføre mig ordentligt” – og bl.a undgå at sende signaler om at være interesseret i mere end jeg egentlig er. Jeg tænker bl.a også på, at jeg vel som minimum bør have en adfærd, som jeg selv ville forvente af en hæderlig mand.

  Jeg er ikke bange for ikke at kunne passe på mig selv. Ro er for mig fravær af det enorme drama, som stort set konstant var til stede i mit seneste forhold. Og som jeg er lettet over, at være sluppet ud af, men selvfølgelig også ked af, at give slip på min drøm om, at det kunne være blevet godt. Jeg tror faktisk, at det kan være en god måde at komme videre på -at kaste sig ud i det. Opleve andre måder, at kommunikere på. Og lære mig selv og min mønstre bedre at kende i processen ikke mindst. Men hvor går grænsen, for hvad man kan “bruge” andre mennesker til ? Hmmm…

  #18022
  Eva Marie
  Deltager

  Altså jeg er kæmpe fan af at følge sin egen mavefornemmelse – så hvis den siger dig at det er forkert, og at du ikke selv ville “behandles” på den måde – jamen så har du jo svaret – OG det er nej.
  Der sker ikke noget ved at skrive med flere på en gang – det tror jeg faktisk alle gør på dating sites. Det er straks noget andet hvis du dater, har sex og “lover guld og grønne skove” til alle og enhver.

  #18030
  Aries
  Deltager

  Ja det er ok at skrive med flere, date flere på samme tid og gå til middag med med flere. Grænsen går vel ved at gå i seng med flere på samme tid, uden lige at cleare det først. Alle dater/skriver med flere samtidigt.

  Aries

  #18031
  Laerke
  Deltager

  Hvis du ikke leder efter en kæreste, kan du så ikke skrive i din profil, at du søger nye bekendtskaber af ikke-seksuel karakter ? Eller tilmelde dig et single netværk hvor man mødes på kryds og tværs og får nye oplevelser sammen.

  #18037
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis du er i tvivl om hvad der er ok og hvad du egentlig søger kan du måske nøjes med at holde det hele på et ikkefysisk men blot venskabeligt plan, så du hverken får eller har noget i klemme følelsesmæssigt indtil du har lært dem at kende nok til at vide hvem du har lyst til at venskabet skal gå over i noget hvor I måske starter et forhold? Man kan jo godt se mange venner uden at det er et problem. Det er det mest simple.

  #18038
  lillehjerte
  Deltager

  Justice. Jeg kom til at tænke på: er du en mand ? Når jeg læser det du skriver lyder det ikke umiddelbart som en kvindes overvejelser/beskrivelser. Med forbehold, så kan jeg tage fejl og så beklager jeg.

  #18041
  justice
  Deltager

  Aries : det lyder fornuftigt, og er umiddelbart også min indstilling. Og indtil videre er det slet ikke min plan, at opsøge et seksuelt forhold – og skulle det alligevel ske er jeg overbevist om, at jeg helt automatisk ville stoppe med at se andre.

  Lærke; cirka sådan som du foreslår skriver jeg faktisk på min profil. Og så bør man jo være dækket ind. Men ikke desto mindre kan jeg godt få en fornemmelse af, at hvis der sidder en i den anden ende som ønsker noget andet, så kan det godt give problemer. Og her mener jeg selvfølgelig ikke, hvis den anden specifikt har ytret ønske om, at finde en kæreste/den eneste ene – i så fald ville jeg gå udenom vedkommende. Det er dog langt fra altid, at folk er så direkte.

  Lillehjerte; jeg er kvinde, og jeg er interesseret i mænd. Og har tidligere, måske meget klassisk, været hurtig til at vælte mig ud i relationer, hovedet under armen, blive forelsket i en forestilling om, hvad der kunne blive snarere end at forholde mig til realiteterne.

  Jeg tror da egentlig, at jeg engang i fremtiden gerne vil have en kæreste. Et godt parforhold. Men jeg er ikke klar til at melde det så bastant ud på nuværende tidspunkt – og bliver så bare i tvivl om, om jeg kan være bekendt at bevæge mig rundt i dating-verdenen. Men måske tænker jeg bare for meget – og måske er en del af min lære nu, at jeg skal lade være med at spekulere så meget over, hvad andre forventer af mig – og i stedet have mere fokus på, hvordan jeg selv har det med det hele. Selvfølgelig alt sammen under forudsætning af, at jeg opfører mig ordenligt og hensynsfuldt 🙂

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.