Skilsmisse/ny kæreste og problemer med bopæl..

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16877
  KENNI78
  Deltager

  Hej alle 🙂

  Jeg står lidt i for mig et dilemma som jeg gerne vil have jeres hjælp til at forstå..

  En kvindelig kollega har for ca 5 mdr siden taget kontakt til mig, og fortalte mig at hun i lang tid (siden 2014), har været tiltrukket af mig og gerne vil i forhold med mig. Vi mødtes nogle gange, og snakkede osv (ingen sex men kys og kærtegn). Hun er så i den situation at hun er i gang med en skilsmisse med 2 mindre børn. Dette er ikke sket pga mig, men hun var i starten af det da vi begyndte at skrive sammen. Så vidt så godt 🙂 Der har været en masse bøvl med ægtemanden undervejs feks at han ikke ville skrive under på en skilsmisse, og hun kunne ikke lave aftaler med ham, fordi dem brød han bare efter bedste evne.. De bør stadig sammen, i fælles hus som nu er kommet til salg. Sagen er at de i søndags lavede en aftale klar til underskrift omhandlende bopælspligt samvær osv.. Alt det er de enige i, og de blev også enige om at de skulle skiftes til at bo i huset med børnene, sådan så den forælder der har børnene er i huset og den anden imens bor et andet sted. Nu vil han så ikke flytte ud og har valgt at blive i huset selv i hendes uger.. Dette burde ikke være et problem men han tyranniserer hende hver og eneste dag, så hun egentlig er bange for at være hjemme.. Dette indebærer så også at hende og jeg ikke rigtig kan ses da han overvåger hende hele tiden. Jeg har sagt til hende at hvis bare vi kan ses 1-2 gange i måneden så vil jeg være rolig og vil kunne give hende ro til at afvikle hendes ægteskab som hun ønsker.. Vi har de sidste 3 mdr ikke set hinanden privat pga alt det ballade derhjemme..
  Mit spørgsmål er så om jeg forlanger for meget af hende (ved at ville ses 1-2 gange i måneden), og er der nogen der har en evt løsning til hvordan hun kommer videre derhjemme ??

  Håber I kan komme med nogle gode input da de vil blive taget imod med kyshånd

  På forhånd mange tak

  #16878
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder som om han stalker hende eller lignende. På en eller anden måde lyder det jo som om han vil have kontrollen over hende og ikke kan give slip på hende. Måske hun skal tage en samtale med Danner, for at høre hvilke muligheder hun har. Hvis hun gerne vil flytte (med plads til børnene) tror jeg hun kan spørge kommunen om de kan hjælpe med en akut lejebolig.

  #16882
  sissi
  Deltager

  Min første tanke var, det lyder som en historie for at holde dig i strakt arm.
  Måske er denne indskydelse forkert – men er der noget der understøtter hendes historie som hun fortæller dig?

  Hvis denne utrolige og urimelige historie er sand, mener jeg at kontakt til en advokat kunne være en god begyndelse for at få råd og vejledning i det hun står i lige nu, og hvordan hun kommer videre.

  #16887
  KENNI78
  Deltager

  Tak for input 🙂

  Jeg tror da historien holder vand, da jeg ikke har kunnet tage hende i en løgn omkring situationen derhjemme i 5 mdr. Altså jeg tænker at hvis det var opdigtet så ville man røbe sig selv på et tidspunkt når vi snakker over så lang tid.

  Problemet er lidt at hun ikke rigtigt reagerer på de råd hun får af andre (blå om at søge advokat osv), så jeg føler lidt hun står og træder vande. Selvfølgelig er det ikke en sjov situation at stå i og der er flere mørke end lyse dage, men da er jeg af den mening efterhånden at hun skal ikke klage over hvor hårdt det er at stadig bo sammen med ham, når hun ikke selv vil gøre noget for at komme videre.. Er jeg helt forkert på den her ?

  Og ja ex manden er sygeligt opsat på at gøre hendes liv surt og svært, hvilket jo også lykkes ret godt 🙁

  Jeg tænker bare også lidt h or står jeg i alt det her ?? Når ex manden ikke er til stede så er der ikke grænser for hvor meget hun kan skrive og ringe men så snart han er i huset så forsvinder al kommunikation til mig. Sådan har det været i 5 mdr nu. Jeg har sat lidt som ultimatum at vi bliver nødt til at ses lidt privat for at jeg kan mærke hende, er det forkert af mig, og hvad skal jeg gøre her ??

  #16889
  Zoe2
  Deltager

  Historien er ikke specielt utrolig – desværre. Men absolut urimelig.
  Gav vide om manden/ex-manden har fået (dårlige) råd fra nogen af eksisterende fædreforeninger.

  Hvis det bliver rigtig slemt, og der er ingen lovgivning der beskytter en person fra forfølgelse fra en ex-ægtefælde – bør du overveje om du har en fremtid sammen med hende. Måske skal hun bruge al sin energi på at overleve og beskytte børnene og vil ikke have overskud til en kæreste.

  Så tænk dig om. Det tegner dårligt.

  #16893
  lillehjerte
  Deltager

  du siger problemet er at hun ikke reagerer når eksmanden er i huset. Tror du hun er bange for ham? Hvis situationen er så grel og du elsker hende og gerne vil hende, så må du sætte dig ind i at du ikke kan stille krav til hende i en situation hvor hun er handlingslammet. Du beviser netop din kærlighed til hende ved at være tålmodig og være der når hun har fri bane.
  Jeg er ikke enig med zoe2. Når hun slipper ud af eksmandens kontrol, så har hun netop brug for pusterum hvor der er andet end kampen med hendes eksmand. Så det behøver ikke tegne dårligt.

  #16894
  KENNI78
  Deltager

  Lillehjerte: Jeg tror som heller ikke at det tegner dårligt på sigt, men du ved også at vi alle kan have dage hvor ens egne behov træder først, som jeg havde da jeg mente vi skulle til at ses.. Har talt i tlf med hende i dag igen, hvor hun udtrykker at hun har brug for lidt ro til at tage sig af børnene og komme på en plan for hvordan hun kommer videre. Jeg har selvfølgelig accepteret dette, og ikke talt eller skrevet med hende siden. Vi er enige om at vi vil hinanden men som hun siger så kan hun ikke rigtig give mig noget før det andet er overstået. Dette accepterer jeg også, men det er dælme også svært bare at stå og se til magtesløs for når hun kører op og ned i humør så gør mit også.. Hun siger jeg gør det helt rigtige og at jeg skal have stor ros så det må jeg sætte min lid til at det er korrekt 🙂 Tiden må vise vejen og hvor lang tid der går før hun er fri.

  #16896
  sascha
  Deltager

  Kære Kenni – husk dig selv i alt det her. Du kan ikke redde andre end dig selv! Det er ikke dig, der sidder i lort til halsen og alligevel er dit liv og din hverdag fyldt med mørke, tristhed og venteri. Ingen ved, om det lykkes for jer. Det kan være, at du kører så tilpas træt i det hele, at du mister følelserne, at hun går ned med flaget bagefter og så meget andet. Det er en langsigtet proces hun skal igennem – den er på ingen måde slut fordi hun flytter. Tværtimod. Det er først her X’en for alvor bliver træls, hvis han er en tyran! Og selv i “almindelige” – skilsmisser tager det de fleste kvinder et par år at rense sjæl og legeme før de er parat til at elske igen for alvor.

  Stil dig ud i lyset! Overgiv dig til skæbnen og lad livet komme til dig. Du kan ikke gå og vente på hende længere. Livet er ikke en generalprøve og du får altså ikke pengene igen ved din død, hvis du glemte at leve rigtigt. Hun er jo så hjertelig velkommen til at tage tråden op igen, når hun er klar og flyttet for sig selv. Så må I se hvor du står i livet. Gå ikke og vent, men genoptag dit gamle liv. Mærk glæde igen. Det er ikke din kamp og du har ingen indflydelse på udfaldet. Tænk hvis han i værste fald gør skade på hende efter at du har ventet i måske 2,5 år. Din eksistens vil kun opildne hans jalouxi og besiddertrang og DU gør HAM farligere for hende.

  Giv slip. Og overlad til skæbnen hvad der kommer til at ske i DIT kærlighedsliv.

  Som bonus vil en sådan beslutning måske også få hende lidt op i gear.

  Ønsker dig det bedste. En rigtig lortesituation du står i. Har selv prøvet at vente i mere end 2 år og da det endelig blev en realitet var gassen gået af ballonen og det var slået for store skår mellem os. Do not go there.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.