Skal jeg vente lidt endnu…..

Forside Fora Hjælp til Brevkassen Skal jeg vente lidt endnu…..

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Concordia 11 måneder, 3 uger siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #24816

  Skal jeg vente
  Deltager

  Hej med jer, håber på gode råd som så mange ande.

  Jeg ved snart ikke hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte, men nu forsøger jeg at forklarer min udfordring og gøre det lidt kort.

  Jeg blev desværre skilt efter 13 år med samme kvinde og mor til mine børn.
  Det var som mange ved, ikke den sjoveste tid, men det første år gik, og jeg havde da mødt da et par piger på min vej, som dog ikke betød så meget for mig at det blev til mere end lidt sjov.
  Et år efter min skilsmisse finder jeg ud af at en dejlig kvinde jeg mødte til en fest hos en fælles bekendt 15-20 år tidligere var blevet skilt.. Hun var engang virkelig en sød og dejlig pige som jeg ikke havde glemt, på trods af jeg aldrig havde snakket med hende alene…
  Men gik jeg i nogle dage og samlede mod til mig for at skrive til hende. Tankerne gik på om jeg kunne tillade mig at skriv eller ej…. men jeg skrev..

  Jeg var heldig at hun skrev tilbage og vi begyndte hurtigt at skrive sammen hver dag og havde nærmest en fest.
  Efter nogle uger beslutte vi os for at se hinanden… det gik over alt forventning og vi har nu set hinanden et helt år…

  Hun var kun lige blevet skilt 6 md før Jeg skrev, hvilket jeg ikke vidste.. Hendes skilsmisse havde været meget grim, med utroskab, og snydt økonomisk, altså hun var virkelig blevet kørt over hvis jeg kan bruge det ord..
  Ringede ofte til mig og var ked af det og vi har snakke om hende og de ting hun har været igennem i timevis… men det er fint og jeg kan mærke hun er glad for snakkende.

  Vi bor ca 40 min fra hinanden og har børn i samme uger, så det er meget fint.
  Så vi ses vel 2-3 gange i vores “fri” uge.

  Hun har fra start af sagt hun ikke var klar til et forhold, hvilket jeg jo også godt kunne se, selv om jeg er meget glad for hende.
  Vi skriver eller ringer stort set sammen hver dag og vi har lige snakket om at tage på en ferie sammen, dog den børn.

  Det skal siges at hun har mødt mine børn en del gange, og jeg har mødt hende søn 4-5 gange, men hendes datter holdes idet udenfor, hun er 16 og han er 18.( Mine er 10 og 12. )
  Hendes datter ved dog godt at jeg findes, men vi snakker ikke sammen i telefon når hun er hos sin mor. Hvilket jeg respektere..

  Jeg har fortalt hende om mine følelser for hende og at jeg ikke er det mindste i tvivl om hende, men at vi tager et roligt og i hendes tempo….. Nu er der som sagt gået næsten et år, o hun er stadig “ikke klar til et forhold”.
  Så er det bare jeg tænker… bliver hun det mon nogensinde….er det den klassiske eller skal jeg give hende tiden som jeg sage til hende jeg ville..

  Alt er sådan set flink, og vi har det vildt godt sammen… det er lige så tit hende der skriver og ringer osv osv. Jeg er bare blevet usikker fordi hun stadig ikke er klar….. men dog er der sket meget i forhold til da jeg mødte hende.

  Håber på lidt kommentarer… og håber i fanger min forklaring, ellers skal jeg nok tilføje mere, tak 😊

  #24846

  Concordia
  Deltager

  Måske skal du overveje at flytte dit brev over i selve brevkassen, men nu svarer jeg lige her.

  Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dig rigtigt – I ses et par gange om ugen og taler meget i telefon – men er I kærlige overfor hinanden, sover sammen etc?
  Det er jo naturligt, når I er så meget sammen, og hvis det er tilfældet, så kan jeg ikke helt se, hvad problemet er. Du har erklæret hende din kærlighed, men hun er ikke klar. Til et etableret forhold eller hvad?

  Hvis jeg var dig, ville jeg nok tænke, at jeg dog fik 90 pct. af det, jeg ønskede – og så se stort på, om hun kalder det et forhold. Medmindre du ikke kan leve uden de store ord.

  Hvis I derimod kun tilbringer venskabelig tid sammen, så ville jeg lukke døren hurtigt i. For hvis hun efter et år ikke vil kysses og elskes med, trods så intensivt samvær, så kommer det næppe til at ske.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.