Skal jeg tage kontakt?

 • Dette emne har 6 svar og 4 stemmer, og blev senest opdateret for 6 år siden af Henke.
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16998
  Henke
  Deltager

  Hej brevkasse

  I alt sin enkelthed, vil jeg gerne hører brevkassen, hvad i mener om at tage kontakt til en person, jeg datede for knap to år siden?

  For knap to år siden, blev jeg af min kammerats ven hooket op med en kvinde. Min kammerats ven, har en kæreste og det var gennem denne kæreste, at jeg var blevet fremvist via facebook. Jeg blev opfordret via min kammerat og hans ven til at tage kontakt. Det gjorde jeg så.
  Der skete så det, at vi gik ud på to dates. Vi havde egentlig en fin kemi, med en del til fælles, alt i alt nogle rigtig fine dates. På den sidste date kysser vi hinanden, kysset er ikke videre godt, men det skyldes mest af alt virkelig dårlig timing.. Noget med et tog, hun skulle med og tiden var knap på en i forvejen pisse kold januar aften, hvor vi begge halv frøs. Den setting var helt af helvede til..

  -Anyhow, jeg går hjem med en følelse af, at det kys var lidt en fiasko. Jeg er ikke parat til at opgive det hele endnu, vi har god kemi og snakker godt sammen, hun er ret morsom og et behageligt menneske. Et par dage efter, skriver vi sammen over sms ,hun forklar mig, at hun ikke rigtige kunne mærke noget efter det kys. Hendes forklaring går på, at hun en måned efter hende og jeg startede med at date, først lige var blevet single, det vidste jeg ikke, da vi startede. Hun havde forsøgt at skubbe det fra sig, imens vi datede. Men hun var vidst i bund og grund ikke klar til en ny kæreste eller til at date, det forklarede hun også. Hun ville gerne ses som venner, fordi hun også havde hygget sig på vores dates.
  Det afslog jeg dog på en pæn måde, da det ikke var et venskab jeg var ude efter. Men også fordi jeg ikke ville være en rebounder for hende, det forstod hun godt. Jeg fortalt hende, at jeg gerne ville se hende igen engang i fremtiden, hvis hun var parat til det, og at omstændighederne var til det. (begge single osv.)Hun skrev slutteligt at hun håbede, at vi kun mødes igen en dag.

  Ca. 6 måneder efter, ser jeg i et tilfældigt opslag på facebook, at hun er til koncert med hendes eks-kæreste og min kammerats ven og hans kæreste. De har fundet sammen igen, for jeg senere hen bekræftet. Det er fint nok med mig, jeg tænker at hun ikke var klar til mig, i tidernes morgen, og jeg lader hende stille og roligt glide over i glemmebogen.. Men det fungere igen ikke for dem, og hun er hurtigt single igen. Der går vel et par måneder vil jeg tro. Jeg ved det egentlig ikke helt.. -og det interessere mig ikke helt på daværende tidspunkt, jeg har afskrevet hende på dette tidspunkt. Jeg gav udtryk for da vi skiltes ad, at hun måtte tage kontakt til mig, hvis hun var interesseret, men jeg kan jo godt regne ud, at denne eks-kæreste har hun haft en del følelser bundet i.

  Det er vel nu, knapt halvandet år siden, at de gik fra hinanden. Jeg har aldrig hørt fra hende siden, kun da jeg en dag kommenteret nogle fine tegninger hun havde lavet via facebook. Nu er hun på irriterende vis begyndt at optræde i min tanker igen. Skal jeg tage kontakt eller droppe det? -På facebook er hun opgivet som single..

  #17000
  lillehjerte
  Deltager

  droppe det

  #17002
  Go Happy
  Deltager

  Følg den op 🙂 hvilket du jo inddirekte også gjorde, da du kommenterede hendes tegninger… Reagerede hun på det?

  Timingen var ikke den rigtige sidst, og måske rækker kemien ikke til mere end en hyggelig aften eller venskab. Men er det ikke bedre at få den del afklaret, frem for at hun spøger i dine tanker jævnligt?

  #17014
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror ikke du skal gøre dig de store forhåbninger. Du havde hørt fra hende hvis hun havde tilstrækkelig med kemi.

  #17023
  Henke
  Deltager

  Hej igen
  Jeg har efter et par dages betænkningstid, besluttet mig for at droppe at tage kontakt til hende. Jeg kan godt mærke at interessen for hende er nedadgående. Jeg syntes egentlig der er for lidt, der peger på, at hun kunne have interesse i mig. Yderligere har jeg lige opdaget, at hun ikke står angivet som single på facebook mere. Hvilket heller ikke anspore mig til at tage kontakt. I bund og grund er min mavefornemmelse rigtig dårlig.

  Go happy
  Du spørger om hun reagerede på det. Ja, det gjorde hun. Hun svarede med et par linier, hvad tegningerne skulle bruges til. Det var nogle instruktionstegninger der skulle bruges til nogle forskellige kropsøvelser og kropsstrækninger. Hendes svar var egentlig et høfligt svar, på en lidt kæk kommentar. Det er ikke noget jeg kan tolke noget videre positivt eller negativt ud af..

  #17029
  Sophia
  Deltager

  Her er nok uenig med de fleste af jer. Jeg synes ikke du har noget at miste ved at tage kontakt igen (hvis hun altså fortsat er singlen). Kvinder er komplekse at læse (ligesom mænd), men det værste er at fortryde eller bruge livet on/off fremover på at tænke på noget der måske kunne have været hvis man havde gjort ditten eller datten, så er det bedre at kaste sig ud i det og få klar besked (eller måske gevinst) så er det langt lettere at komme videre og ligge den slags helt bag sig. Som kvinde, ville jeg personligt blive ret flatteret og glad for at en mand har tænkt på mig igennem årene og tog kontakt igen – det er jo uimodståelig bejlerne, så hvis jeg ikke var bundet af en anden mand, ville det faktisk i mit tilfælde give pote og jeg ville ikke kunne stå for det og helt sikkert vælge at tage en date mere. Det er jo super mandigt og romantisk i min verden at en mand tager kontakt efter nogle år fordi han ikke kunne slippe tanken om mig og jeg fortsat rumsterende. Du har intet at tabe – do it, hvis altså hun er single. Hvis du er i tvivl om hun er det, så får du jo bare at vide, at hun er i forhold igen og så må du videre en gang for alle. Held og lykke. Håber du har modet til det – der er ikke noget værre end at kigge tilbage på livet og fortryde ting man ikke fik gjort og tænke over hvad der kunne have været – men som aldrig blev fordi usikkerheden kom i vejen. Go for it Henke 🙂

  #17184
  Henke
  Deltager

  Hej Sophia
  Tak for dit opmuntrende svar. Jeg beklager den langsomme respons. Jeg har stadig ikke taget kontakt, og jeg kommer med stor sandsynlighed heller ikke til det. Jeg er ikke bange for, at hun vil finde det underligt eller ubehageligt, hvis jeg tog kontakt. -Alt andet end lige er det jo en kompliment hun får..
  Normalt vil jeg nok bare gøre det, men jeg har faktisk aldrig oplevet, at den slags henvendelser kaster noget af sig. Hun er så småt på vej i glemmebogen igen. Hvilket er helt fint.
  I virkeligheden skyldes mine tanker omkring hende nok, at jeg har været i en meget lang periode, hvor jeg ikke rigtig har oplevet, at jeg har fundet interesse i nogle af de kvinder, jeg har omgået mig med. Ikke fordi, at de ikke har været søde og rare, men de har bare ikke vækket noget i mig.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.