Skal jeg tage initiativet?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16687
  Enigma
  Deltager

  Kære Brevkasse!

  Jeg er simpelthen i vildrede, så håber I kan give mig et godt råd eller to. Jeg er en pige på 21 år. Som person er jeg temmelig introvert og tilbageholdende. Jeg kan derfor have svært ved at finde nye venner og kommer ofte til at føle mig usikker, når jeg skal møde nye mennesker. I forhold til det modsatte køn kan det også være lidt af en udfordring. Jeg har da haft nogle flirtende bekendtskaber, men det har aldrig udviklet sig til mere end dét.

  For tre måneder siden var jeg på Roskilde Festival med min højskole. Det var første gang jeg var på festival, så alting var ret nyt for mig. Det meste af tiden er jeg sammen med dem fra højskolen. Om fredagen er jeg ude at gå en tur. Her møder jeg tre unge fyre. De tilbyder mig at hjælpe mig med at samle pant. Det viser sig, at vi bor i det samme campingområde, så vi følges sammen tilbage til deres lejr. I lejren bor også deres andre venner – heriblandt en rigtig sød fyr, som jeg hurtigt kommer ret tæt på. Tiltrækningen mellem os er stor, og inden længe har vi sex i hans telt. Han er meget sød og kærlig over for mig. Han kalder mig skat, siger at jeg er smuk, spørger ind til mig osv. Senere spørger han efter mit nummer, men da jeg er uden mobil, får jeg ikke givet ham det. Samme aften besøger jeg ham igen. Igen har vi sex, og han er meget kærlig. Næste dag ses vi også, men vi får desværre kun kort tid sammen, da han skal videre til koncert med sine venner. Vi aftaler at mødes senere inden de skal hjem, men det lykkes os ikke at finde hinanden.

  Efter at jeg er kommet hjem, tænker jeg rigtig meget på ham. Jeg finder ham på Facebook og skriver en besked til ham. Desværre havner den i ”andet-mappen”, da vi ikke er venner på Facebook. Efter noget tid finder jeg hans nummer på nettet. Jeg tager mod til mig og skriver en besked til ham. Han svarer heldigvis positivt tilbage. Vi skriver lidt sammen, og han spørger efter min snapchat. Vi begynder så at skrive sammen over snapchat, og der går ikke ret lang tid, før han bliver ret flirtende i sine beskeder. Jeg er super glad for at have fået kontakt med ham igen.

  Han virker bestemt interesseret, når jeg skriver til ham, og han gør da også selv noget for at holde samtalen i gang. Men jeg føler mest, at det er mig, der tager initiativet til at skrive, så jeg er blevet lidt usikker på, hvor stor hans interesse er. Jeg holder med vilje lidt igen med at skrive til ham, da jeg gerne vil have, at han også tager initiativet. Men det sker bare ikke! Jeg vil enormt gerne se ham, men jeg synes det er svært at foreslå at ses, når han ikke rigtigt har taget initiativet endnu. Han foreslog godt nok, at han skulle komme forbi en sen aften, men det blev ikke til noget, da han skulle arbejde dagen efter. Det er også ved at være lang tid siden, så ved ikke, om han har glemt det. Jeg ønsker på ingen måde at virke klæbende og ved af egen erfaring, hvor irriterende det kan være, hvis en fyr skriver til en hele tiden. Jeg føler bare ikke, at der sker ret meget, hvis ikke jeg gør noget.

  Hvordan inviterer jeg ham ud uden at virke påtrængende? Kan jeg overhovedet tillade mig at tage initiativet som kvinde, og vil det få ham til at miste interessen? Hvad kan jeg gøre for at få ham til at blive mere interesseret og evt. være den, der tager kontakt?

  Håber I kan hjælpe mig 🙂

  #16688
  Zoe2
  Deltager

  Nej – du skal slippe ham. Han er ikke interesseret. Kun interesseret i lidt lir.

  Skal det forstås således, at det er første gang du har sex? Eller har jeg helt misforstået det?

  Du må ikke være så anglende overfor let uinteresserede mænd, at du ydmyger dig. Bevar din stolthed og træk dig tilbage.

  #16690
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg er ikke enig i at du skal slippe ham, sådan lige med det første….
  Du har intet at tabe ved at inviterer ham ud – Bor I tæt på hinanden?
  Du kan højst få et nej – men så har du i hvert fald fundet ud af at det ikke skal være ham.
  Mænd kan også godt være tilbageholdende – måske han ikke er parat til et forhold, han ville ikke skrive tilbage til dig hvis han ikke var bare lidt interesseret.
  Så jeg synes da bare at du skal blive ved……

  #16692
  Sidsel
  Deltager

  @ Enigma!

  Du spørger, om du skal tage initiativet og invitere ham ud? Ja, selvfølgelig skal du det. Siger han ja, tager I den efterfølgende derfra, hvis gensynet bliver en succes. Siger han nej, har du fået klarhed og skal ikke bruge mere krudt på at spekulere på den sag.

  Det, der falder mig mest for brystet er din sætning: “Kan jeg overhovedet tillade mig at tage initiativet som kvinde…?”

  Hvem eller hvad har dog bildt dig sådan noget forvrøvlet sludder ind?? De tider er heldigvis længst forbi, hvor giftefærdige døtre broderede stramaj, mens de ventede på interesserede bejlere med det eneste formål, at de skulle forsørges.

  Så – go for it.

  #16693
  Go Happy
  Deltager

  Jeg tænker umiddelbart, at han synes du er en sød og dejlig pige, som han har haft en god oplevelse med på Roskilde 🙂

  Måske er han ikke klar til et forhold, måske er nysgerrigheden stillet, fordi I lagde ud med at have sex. Et eller andet gør, at han ikke selv tager initiativet til en rigtig date.

  Når han er glad for kontakten i dag, så tror jeg det handler om flirt, bekræftelse og at det for ham er rart at have dig på sidelinjen, hvis han får lyst til ses.

  Når han har foreslået at ses en sen aften, så kan det både være fordi han så en mulighed for uforpligtende sex uden større indsats, eller fordi han spontant havde lyst til at se dig, uden større bagtanker.

  I er unge, og de fleste kan godt lide, når noget er ukompliceret. Mange kan godt lide bare at lade tiden vise, hvad tingene kan udvikle sig til.

  Du giver indtryk af, at du vil se ham, fordi han kunne være en kommende kæreste? I så fald ville jeg ikke invitere ham under dynen en sen aften.

  Jeg synes allerede du har udvist masser af initiativ på en ikke-påtrængende måde – Men han ved jo reelt ikke hvad du vil 🙂 Det kan du sagtens sige til ham, uden at skulle være den der inviterer. Når han spørger om han skal kigge forbi en sen aften, så svar ham at du er fristet af at sige ja, fordi du synes rigtig godt om ham, men at du er på vej i seng, og hellere vil se ham på et andet tidspunkt, hvor I kunne gå ud sammen.

  Så får du fortalt ham, at han gerne må tage initiativ til dette, at du gerne vil ham – uden at du føler dig alt for udstillet. Hvis han vil dig noget, så skal han nok følge den op 🙂

  Omkring hvem der skriver til hvem, så tænk mindre over hvis tur det er. Skriv når du har lyst, og når det føles rigtigt. Lad ham få lidt ro til at mærke, om han savner kontakten med dig. Flirt med ham, og lad være med at give mere af dig selv, end du har det godt med – det skulle gerne være i balance med det han giver dig 🙂

  #16771
  Enigma
  Deltager

  Tak for jeres søde og ærlige svar 🙂

  Jeg har valgt at vente et par uger uden at kontakte ham, så han måske får lyst til at skrive til mig. Desværre har jeg ikke hørt fra ham endnu. Har indtryk af, at han har rigtig travlt med uddannelse, arbejde osv., hvilket selvfølgelig også kan være en del af forklaringen på, at han ikke tager initiativ til at skrive.

  Ja, jeg ser ham som en potentiel kæreste, så jeg er selvfølgelig lidt ekstra usikker ift., hvordan jeg skal spille mine kort. Måske var det dumt af mig at have sex med ham på Roskilde, men jeg er af den overbevisning, at den slags ting (og også følelser) sker, når man mindst venter det.

  Lige nu ved jeg ikke, om jeg skal vente længere tid eller om jeg bare skal springe ud i det og spørge, om han vil ses. For kan mærke, at jeg virkelig gerne vil se ham igen, men er også ret nervøs for at spørge ham :-/

  #16775
  Go Happy
  Deltager

  Ikke vente for længe – Bare spørg ham, om han har lyst til at ses en dag i nær fremtid 🙂

  Enten siger han ja, og så er alt godt. Eller måske siger han nej, og så skal ikke gå og vente længere. Senere hen vil du ikke ærgre dig over, at du tog chancen, men ærgre dig over hvis du lod være, når du har det, som du har det 🙂

  #16805
  Sofie21
  Deltager

  Jeg kender det her alt for godt. Jeg er super bange for alt sådan noget her hvor man blotter bare en lille del af sig slev og sine følelser.
  Men her på det sidste er jeg også bare blevet opmærksom på at man nogle gange også bare skal droppe alle bekymringerne og hoppe der ud hvor man ikke helt ved om man kan bunde og tage chancen. Hvis man aldrig hopper, man behøver jo ikke lave hovedspring eller saltomortale fra 5 metervippen, men hvis man aldrig hopper ud af sengen og stikker tåen i vandet så bliver hverdagen bare meget triviel. Som jeg ser det har du ikke rigtigt noget at miste. Han fylder allerede i dit hoved, skaber bekymringer og den der trykkende fornemmelse af savn og forvirring. Så jeg syntes du en dag sådan lidt henslængt skal hører om i ikke snart skal mødes til en øl og et spil pool, finde bowlingskoene frem, eller om han ikke har lyst til at ses engang?
  i værste tilfælde siger han nej, men så har du trods alt et klart svar at gå ud fra, og du kan droppe alle bekymringerne, tankerne og komme videre, og få ro til at finde en anden sød gut, som gerne vil bowle og lige i ske.
  I virkeligheden har det hjulpet mig selv lidt at skrive det her, jeg tror jeg skriver til “min” ham, jeg jeg glæder mig til at se ham. For puha bare det synes jeg er mega grænseoverskridende..
  Håber du kunne bruge det, og at du tør!
  Held og lykke ❤️

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.