Skal jeg tage initiativ.. igen?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22734
  r91
  Deltager

  Hej,

  Jeg er en kvinde sidst i 20erne, som har mødt den her fyr, som jeg har skrevet med en del uger nu og som jeg har mødt to gange. Han er ret sød – og jeg vil meget gerne lære ham bedre at kende. Vi har endnu ikke kysset eller noget endnu – vi er vidst begge lidt generte.
  Han er ofte den første der skriver til mig, han svarer altid hurtigt og han har begge gange vi har ses givet udtryk for at han synes det var rigtig hyggeligt og gerne vil se mig igen.
  Han er dog ikke altid så god til at føre en samtale videre, så beskederne dør ofte lidt. Vi skriver sammen lidt hver dag.

  Det har været mig der har spurgt om vi skulle ses begge gange, og jeg vil gerne se ham igen snart – men skal jeg spørge igen? Eller skal jeg vente (selvom det måske tager evigheder?) på at han spørger? Er det desperat at være den der spørger hver gang – og hvis han virkelig ville mig, ville han så ikke bare spørge om vi skal ses?

  Det er første gang i mange år jeg har mødt en mand jeg er virkelig interesseret i – og jeg er mega bange for at fucke det op.

  #22736
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg ville lade være med at gøre noget, for at finde ud af om han er interesseret..
  Jeg ved det er svært – men du er nødt til at se om han kommer på banen.

  #22737
  Zoe2
  Deltager

  Uhh, det er svært af vide. Nogle mænd er så generte og usikre, så hvis ikke de havde mødt nogle kvinder med initiativ var de aldrig blevet gift og fået familie.

  #22738
  Tintin
  Deltager

  Jeg er enig med Zoe2. Det er svært at sige. Folk er forskellige.

  Jeg vil derfor svare ud fra min erfaring som mand, og mit verdenssyn. Hvis en mand er glad for dig, så er du ikke i tvivl. Hvis Du er vild med ham og han er vild med dig, så kan det næsten ikke gå galt.

  Derfor kan du fint afvente, og han skal nok kontakte dig, hvis han er glad for dig. Omvendt så mener jeg også, at man bare ska gøre det, som man finder naturligt. Så hvis en pige, som jeg var glad for, så ville jeg da blive glad 🙂

  Hvis du er mere glad for ham, end han er for dig, og du gerne vil score ham, så tror jeg dit fokus skal være på at I har en fed tid når I er sammen, mere end hvem kontakter hvem.

  Når alt dette er sagt, så må jeg også indrømme, at jeg selv ser det som et stort advarselsskilt, hvis det altid er mig som skal tage initiativet.

  Mao. Jeg tror ikke at du kan gøre noget forkert, men jeg tror det snare er et spørgsmål om, hvorvidt fyren er glad nok for dig, og det skal du nok finde ud af. JEG er ikke sikker på at man kan score en person som reelt ikke er interesseret i dig. Hvis man skal dette, så kan jeg kun se, at man kan gøre det ved at den tid man har sammen er så fantastisk, at den anden person ikke kan undvære dig. Man kan ingne roser plukke, der hvor ingen roser gror

  #22740
  r91
  Deltager

  Tintin – mange tak for svar 🙂

  Det er nemlig svært – og jeg er egentlig principielt imod alle de her ‘lege’ og ‘uskrevne regler’ der er når man dater – har jeg lyst til at se ham igen, så vil jeg gerne bare spørge ham. Men for dælen, ham her for mig virkelig lyst til at træde varsomt, fordi jeg så nødigt vil virke overvældende.

  Men det er rigtigt, hvis han virkelig er interesseret så skal vi jo nok finde ud af det 🙂 Det er bare frustrerende her i starten når man ikke har nogen ide om hvor man står – er man købt eller solgt?

  #22763
  Tintin
  Deltager

  Ja. Man kan kun være modig. Jo hurtigere kender man svaret.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.