Skal jeg spille med åbne kort?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16740
  bobbenot
  Deltager

  Kære brevkasse

  I får lige lidt baggrunds historie for at forstå mit spørgsmål.
  For to år siden mødte jeg en fyr, som jeg blev rigtig gode venner med. Jeg var gift på det tidspunkt. Vi mødtes i hemmelighed og gik ture sammen og havde mange gode og fortrolige snakke. Både om livet generelt og der var snakke af meget intim karakter. Vi skrev sammen over messenger på jævnlig basis. Så får et år siden begyndte vi at have sex sammen. For et halvt år siden blev jeg så skilt. Ikke pga affæren men det skubbede da helt sikkert bagpå.

  Vi har i det sidste års tid set hinanden ca en gang om ugen. Nogle gange er der selvfølgelig gået mere end en uge, men vi ser hinanden ret jævnligt. Han lever et meget travlt liv med sin musik og har også en datter at passe. Så vi planlægger sjældent at ses, det bliver ofte til et impulsivt møde og alligevel ses vi ofte. Både på hans foranledning og på min. Det er vi ret lige om.Det er det bedste sex jeg i mit liv har haft og vi eksperimenterer sammen. Udover alt det dejlige sex vi har er han selvfølgelig også blevet en vanvittig god ven som støtter mig og er der når jeg har brug for ham.

  Han har nogle vilkår i bagagen, som jeg før i tiden var helt sikker på, at jeg ikke kunne leve med hvis jeg skulle være hans kæreste. Fx arbejdstider. Nu er jeg begyndt at have mine tvivl.

  Vi går aldrig på dates sammen fx bio eller ud og spise, men vi kan gode nyde en god flaske vin sammen. Vi sover dog ikke sammen. Før vi begyndte at have sex, kunne vi godt mødes ude i byen og jeg mødte hans venner og nu hvor vi har sex er jeg blevet lidt gemt af vejen, selvom hans venner godt ved at vi ses. Han bekymrer sig om mig og spørger tit om jeg har det godt. Han kan finde på at komme forbi når jeg allermindst venter det og prøver også nogle gange at være den “voksne” og kan finde på fx at sige “jeg troede vi bare skulle voksen-snakke” og alligevel ender det med sex 😉 han har i løbet af det sidste år været på ferie med sine venner to gange og han sender billeder hjem og skriver. Sidst han var afsted, ringede han endda hjem til mig.

  Så mit spørgsmål lyder egentlig på om jeg skal spille med åbne kort overfor ham og fortælle ham at jeg er forelsket i ham? Ville det stoppe vores eventyr?

  Jeg kan så godt li det vi har, hvad det så end er. Og det ved jeg han også kan, men har han mon følelser for mig? Eller er jeg “bare” en fuck buddy?

  Hvis jeg fortæller ham mine følelser skulle det som sådan ikke ændre noget, andet end at vi kunne sove sammen, date og være enige om at være sammen, hver for sig.

  #16753
  sascha
  Deltager

  Mon ikke du bare skulle nyde det, der er og lade være at sætte “etikette” på? Det er kun 6 mdr siden du blev skilt og måske han ikke lige ser sig selv presset ned i den form. Da du jo er tryg og glad synes jeg du skal lade være med at tale det i stykker. Inviter ham i biffen i stedet 😉

  #16755
  bobbenot
  Deltager

  Tak for du tog dig tid til at svare. Jo måske du har ret, at jeg bare slappe lidt mere af og nyde det. Det ville bare være så dejligt st sove sammen og vide at han også kan lide mig udover sex delen.

  #16756
  sascha
  Deltager

  Prøv om du kan vende den lidt – selvfølgelig kan han lide dig – han tilbragte jo tid med dig FØR i begyndte at ha sex! Men på det tidspunkt var du “optaget” og ikke farlig for hans frihed. I er jo ikke helt unge mere og måske han har brug for sin personlige frihed for at fungere som musiker og menneske. Vær lidt egoistisk i det her – lad dig tanke op, nyd at vide han er tilgængelig og giv dig til at få dit eget liv til at være som du ønsker det. Brug “kvindelist” hvis du gerne vil ha ham lidt mere “planlagt”. Næste gang han ringer, siger du “øvvv det ville godt nok være dejligt men desværre har jeg lavet en anden aftale med en veninde….kan vi gøre det en anden dag? Så må han jo ud af busken, hvis han vil se dig. Inviter ham i biffen. Siger han nej, så går du i biffen med en anden uden at være sur – osv – tag på cafe, ta i byen, ta på weekendture UDEN ham, hvis han ikke kan/vil. Hvis han vil fanges, så hopper han i med begge ben, da du jo ellers går dine egne veje. Men brug ikke trusler eller tårer – vær sød og dig selv, hvis du kan. Måske han bare har brug for at mærke, at låget ikke smækker i, hvis han lister ind i kassen. Håber du forstår mine metaforer?
  Jeg har efterhånden lært, at man ikke altid skal tale så meget med mænd – de forstår det ikke – og du ender med at skabe en krise i et forhold, der i øvrigt kører fint. Ændrer det sig ikke over tid med dine nye tricks og bliver du ked, så må du sige det til ham og lade ham gå,

  #16768
  bobbenot
  Deltager

  Hvor er det på en måde dejlig læsning. Jeg har læst dit skriv, igen og igen. Selvom jeg jo egentlig godt ved det hele, så er det rigtig rart at blive mindet om det hele af en person som er objektiv.
  Jeg skal helt sikket øve mig i mere kvindelist! Det kan bare være så svært…. øvelse øvelse øvelse ….

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.