skal jeg slutte vores forhold ? eller

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 43 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7379
  nikita
  Deltager

  Hej
  Min kæreste og jeg har boet sammen i 2 år og været kærester i knap 3.
  jeg har for et år siden opdaget at han skrev med en tidligere bolleveninde via Facebook, da deres samtaler, fra hendes side, fik mere og mere seksuel karakter, konfronterede jeg ham med det og forlangte en forklaring og ville vide om han havde følelser for hende, det forsikrede han mig at han ikke havde og jeg bad ham slette hende på facebook, det gjorde han .. men hun var så ikke den eneste han skrev / skriver med, den anden har han ( så vidt jeg ved kun været venner med ) hun er gift, og det har fortrinsvis været hende der har skrevet søde beskeder via messenger på facebook, så som kysse smileys mm og om hvor glad hun er for ham og hvor sødt et par han og jeg er osv.. når han svarede hende var det kun småsnak så som hvordan det går og god weekend mm, ikke noget alarmerede.. jeg har før set de har skrevet sammen og da spurgte jeg ham om de havde noget kørende og det forsikrede han mig om at de ikke havde. Jeg lod det værre, gjorde ikke mere ud af det. men så her for nylig.. jeg skulle hjemmefra med nogle veninder i byen og skulle sove hos en af de veninder.. det vidste min kæreste godt. Der har han så været igang på messenger med hende.. hun er småfuld til en fest og ser at min kæreste er logget på facebook. Hun skriver om gamle minder og at hun aldrig vil glemme DEN AFTEN ( DEN AFTEN, kender jeg ikke noget til men det er noget der er sket før jeg kommer ind i billede.) Hun spøger ham om han kan huske det..! Det kan han godt skriver han så tilbage.
  Nu kørere det rundt i mit hoved, HAR de været sammen den aften, har de haft noget kørenden engang eller har det bare været tæt på OSV OSV Et eller andet er der sket mellem dem, det har jeg altid vidst.. men hun skriver så at vi er søde sammen og at hun elsker ham hvorpå min kæreste skriver at han også elsker hende.. måske harmløst men alligevel. Nu er det så kæden hoppe af for mig… min kæreste forslår om de skal følge op den der aften ved at mødes senere samme aften, måske ment i sjov men alligevel.. hun skriver at så går det nok galt (her vil jeg mene at hun tænker på sex mellem dem)
  Men kan så læse mig frem til at de ikke mødes.

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad det næste bliver, jeg tør sgu da snart ikke tage hjemmefra mere, hvad vil der ske næste gang jeg skal i byen alene!
  Der er lidt “når katten er ude så leger musene på bordet ” over det her.

  Jeg er total på stikkerne og føler min tillid til ham er brudt..
  så nu spørger jeg jer herinde…

  – skal jeg konfrontere ham med min viden indrømme at jeg har luret i hans mobil og få en
  forklaring ? evt. afslutte vores forhold, eller
  – skal jeg tage kontakt til hende veninden uden at min kæreste ved det og forklare hende at
  jeg har set det de har skrevet til hinanden og gøre hende det klart at hun er godt og
  grundig er igang med at ødelægge vores forhold (kan jo være det er hendes plan selv om hun
  er gift) hvem ved.. eller
  – skal jeg lade som ingenting..

  Jeg elsker ham og vi har det rigtig godt sammen ellers, jeg ønsker ikke at miste ham, men når nu han misbruger min tillid og ikke respektere mig og vores forhold.. synes jeg jo ikke helt det er værd at bygge videre på.. vel
  Jeg synes også hun er en dum gås når hun ved han er i et forhold som hun oveni købet roser til skyerne og synes er godt for ham, hvorfor skal hun så hele tiden gøre sig bemærket, hvorfor bruger hun ikke alt sin energi på hendes egen mand i stedet for !!
  – vil gene høre jeres mening tak – Hvad skal jeg gøre ??

  #7380
  sascha
  Deltager

  Jeg synes du skal søge noget hjælp til dig selv og finde ud af hvorfor du er så utryg og jaloux og hvor dit behov for at snage og styre din kæreste kommer fra. Det er helt tilstedeligt at du går påndin kærestes facebook, messenger og mobil. Det er faktisk strafbart og forbudt. Krænkelse af privatlivet. Du ejer ham da ikke og han kan da ikke bryde en tillid du aldrig har haft?? Det er ikke tilld at snage i kærestens mobil.

  Når det er sagt så synes jeg ovenikøbet at din kæreste lyder til at være en super fin fyr. Han er jo ikke utro og alle flirter da – med bageren, postbudet eller den gode ven der godt ved at man er i fast forhold. Det er harmløst og ufarligt.

  Så nej, du skal ikke gøre det forbi. Du skal arbejde med dig selv i stedet, så DU bliver en langt bedre kæreste

  #7383
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg vil mene at han er utro på det følelsesmæssige plan. Han leger meget med tankerne om.. selvom han måske ikke gør noget ved det IRL, så har han gang i en seksuel flirt med nogen han engang har haft sex med. Så jeg forstår godt at du har det dårligt med det.
  Selvom du har gjort noget man ikke må, så synes jeg det vil være en ide at du konfronterer ham med din viden og fortælle ham at du undrer dig over det han skriver med de andre kvinder og om han savner noget, for så vil du gerne gøre noget ved det. I vil begge veje få en svær oplevelse af at tilliden er blevet brudt. Men jeg vil nu mene at han var den første til at bryde tilliden. I bliver i hvert fald nødt til at tale åbent om det her så hurtigt som muligt for at finde ud af hvad der skal ske- om forholdet er stærkt nok til at I kan arbejde på den gensidige tillid og det som mangler eller om I bliver mere eller mindre om at I begge er gået over grænsen og ikke bliver gode venner er vel op til hvor godt I kommunikerer med hinanden.
  Jeg vil lige pointere: jeg synes IKKE det handler om at DU har gjort noget forkert og at DU skal søge hjælp. Det her handler om at man får arbejdet godt sammen om at have en gensidig god relation og at man dyrker kærlighed og nærvær og sex med den man nu engang er i et forhold med- og ikke alle mulige andre. Man bør respektere sin partner så meget at hvis man søger eventyr andre steder så giver man sin partner fri til at gøre det samme. Det andet er bedrag og uærligt.

  #7385
  chokoladefro
  Deltager

  Nikita: Jeg kan sagtens forstå hvis du er blevet utryg og usikker. Jeg synes bestemt ikke at det er i orden, at de kæreste skriver intimt med andre kvinder. Jeg synes ikke at det bare er flirt. Det ville også være klart over mine grænser og jeg ville blive bange for om han kunne finde på at gøre noget seriøst ved det. Jeg tænker også at I trods alt kun har været kærester i 3 år….. hvad så hvis I havde været kærester i 10 år og der var gået mere leverposteg i det.

  Jeg må sige, at jeg er meget enig i det som lillehjerte skriver. Det er ikke dig som der er noget galt med. Jeg synes også du skal vælge og tale med din kæreste om det og spørge ind til, om der er noget han mangler i forholdet…

  Min nu x-mand var 5 år inde i vores forhold også skriftligt utro… dvs han søgte også sex med andre. Jeg opdagede det ved at finde et brev i hans taske. Jeg snagede ellers aldrig i hans ting, men det var som om, at jeg fornemmede at der var et eller andet som ikke skulle være der. Vi var ved at bryde op og han sagde dengang, at vores sexliv var for kedeligt. Vi valgte dog at blive sammen…

  #7386
  chokoladefro
  Deltager

  (fortsættelse følger her), men med den viden jeg har i dag, så fortryder jeg, at jeg ikke brød forholdet. For det lurede hele tiden i baghovedet. Selv da jeg giftede mig med ham nogle år senere, var jeg i tvivl om jeg havde taget den rigtige beslutning. Han var mig utro, da vores søn var 1 år gammel… og vi blev skilt et par år senere. Så jeg begik en fejl dengang, men jeg var for glad for ham til at gøre forholdet forbi.
  Jeg siger ikke, at dit forhold behøver at ende sådan. Men jeg tror simplehen ikke på, at man 3 år inde i et forhold burde have behov for, at skrive intimt med andre kvinder. Tænker at det drejer sig om grundlæggende værdier, hvad er ok og hvad er ikke ok. Hvor går ens grænser.

  #7387
  nikita
  Deltager

  Hej igen og tak for input…
  * Sascha, jeg har nu i et år gået til psykolog netop for at få styr på mig selv mht. jalouxsi og min utryghed overfor ham. Så jeg er igang med at gøre noget for mig selv !
  Da jeg havde været kæreste med ham ca. 6 måneder fandt jeg ud af at den periode vi var sammen før vi blev kærester( 3 måneder) havde han gang i tre forskellige kvinder samtidig med mig… det tale vi om men han mente ikke der kunne være noget galt i det da vi jo ikke var faste kærester men kun sås som bollevenner… da vi så blev enige om at være rigtige kærester så han ikke de andre mere, dog skrev et par stykker jo stadig til ham via facebook.. specielt hende jeg nævnte i min tekst som blev ved med at skrive meget perverst om hvad hun ville gøre ved ham seksuelt osv…
  hun skrev også sms og var udmærket klar over at han nu havde kæreste på.. derfor er jeg på vagt ind i mellem og ja jeg er ikke dum ved sgu godt det er forkert / forbudt at snage i mobil mm..
  Jeg undre mig dog over hvordan du kan komme med en udtalelse om at han er en fin fyr ud fra det jeg skriver om ham.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  i øvrigt så er det muligt at du flirter med bageren, postbuddet eller den gode ven og måske opfordre du endda til at I skal ses og have sex??? sådan som min kæreste gjorde .. MEN for mig er det ikke i orden.. og NEJ jeg ejer ham ikke men når han vælger at bo sammen men mig og have et liv sammen med mig, så har han jo selv VALGT det. Ellers kunne han lige så godt forblive single og nyde de muligheder det gir.. IKK?

  * Lillehjerte og Chokoladefro, jeg kan godt se hvad I mener med at han måske mangler noget men lige mht sex så kan jeg love jer at der får han det han ønsker sig, jeg har aldrig sagt nej til ham og jeg nyder det også selv, vi er meget tit sammen.. jeg giver jer ret i at det han har gang i er bedrag OGSÅ selv om det kun er psykisk.. han spiller et spil med hende når de skriver sammen og han ved jo godt at hun er varm på ham og det tror jeg tænder ham uden helt at vide det.. det der undre mig mest er at han jo er super kærlig overfor mig vi kysser mange gange hver dag og putter altid om morgenen inden han står op, han er god til at komme med et lille klap i røven og blomster sker det da han har med hjem.. så HVORFOR er det nødvendigt at flirte med hende når han nu ved at det gør mig ked af det….?

  Det med at tage konfrontationen havde jeg egentlig tænkt mig i aften men han var i super godt humør da han kom hjem fra arbejde og kyssede og krammede mig og klaskede mig bagi.. han flirtende med mig.. skøøønt, jeg ville ikke ødelægge den stemning med alt det her.. men jeg har det stadig i tankerne – det kommer og går ind i mellem og jeg kan få ondt i maven af at tænke på om der på et tidspunkt kommer til at ske noget mellem dem.. for som hun skrev så var hun sikker på at det ville ske hvis hun var kommet over til ham den aften…

  #7388
  Salamina
  Deltager

  Ja, den der med, at der er harmløst og ufarligt at flirte kan Sascha heller ikke bilde mig på ærmet… slet ikke i lyset af, at utroskab vel starter netop der, samt når der her er tale om lummer chat, så er det måske nok lidt naivt, at sammenligne det med en hvilken som helst uskyldig flirt på gaden, i opgangen, i en butik m.m. fx med et postbud eller en bager. Der er også forskel på, om flirt foregår i et offentligt rum fx tilfældigt på gaden el. i en bagerforretning eller om det foregår med langt flere hemmelige og private undertoner og skriverier via en privat chat.

  #7389
  sascha
  Deltager

  Nu er jeg efterhånden en halv gammel dame der har set lidt af hvert og været på mange store arbejdspladser – og kvinder og alle mænd har alle dage flirtet med hinanden og leget med tanken om hvordan det ville være. I min verden handler det om, hvorvidt man reelt agerer på det eller det blot bliver i fantasien. Det gamle ordsprog: man må godt samle appetitten ude, sålænge man spiser hjemme.

  Vores moderne samfund gør det muligt at snage og opdage sådanne ting. Jeg kan på ingen måde læse ud fra det du fortæller at han er dig utro. Du skriver ovenikøbet at han svarer kort og uden følelser osv. Derfor synes jeg at han virker til at være en fin fyr.

  Jeg forstår til fulde det høje antal af singler i Danmark, hvis parforhold er ensbetydende med at man skal ejes med hud, hår og fantasi. Min partner bliver ikke tjekket og kontrolleret. Han er en charmerende mand, der flirter med både mænd og kvinder og jeg er da helt sikker på at han har fået sine tilbud, men lige præcis den fysiske del og fortroligheden på alle planer deler han med mig og kun mig. Vi består af et du og jeg og et vi. Vi er 2 selvstændige individer i et forhold.

  Måske lige her har vi årsagen til at så mange mænd ikke vil binde sig. Fordi kvinder (nu taler jeg generelt) har brug for at kontrollere og styre dem med hud og hår og dermed totalt klipper bollerne af sin mand. Jeg kunne ikke engang finde på at snage i min 14 årlige søns mobil. Det er så grænseoverskridende for mig.

  Der er jo tale om falsk tryghed. Ingen kan forhindre nogen i at være utro hvis det er det man vil, men man kan forpeste forholdet og kærligheden med jalousi og kontrol og snageri. Personligt ville det være det største svigt hvis nogen gik på min mail eller telefon.

  Når det er sagt, så kender jeg jo hverken dig eller din kæreste og kan derfor ikke se nuancer, men hvis du er så utryg og usikker på ham, skal han da ikke være din kæreste. Det er livet for kort til 🙂

  #7391
  Kattemor
  Deltager

  Sascha… jeg kunne ikke være mere enig..!!

  #7392
  nikita
  Deltager

  Nu er jeg efterhånden en halv gammel dame der har set lidt af hvert og været på mange store arbejdspladser – og kvinder og alle mænd har alle dage flirtet med hinanden og leget med tanken om hvordan det ville være. I min verden handler det om, hvorvidt man reelt agerer på det eller det blot bliver i fantasien. Det gamle ordsprog: man må godt samle appetitten ude, sålænge man spiser hjemme.

  Vores moderne samfund gør det muligt at snage og opdage sådanne ting. Jeg kan på ingen måde læse ud fra det du fortæller at han er dig utro. Du skriver ovenikøbet at han svarer kort og uden følelser osv. Derfor synes jeg at han virker til at være en fin fyr.

  Jeg forstår til fulde det høje antal af singler i Danmark, hvis parforhold er ensbetydende med at man skal ejes med hud, hår og fantasi. Min partner bliver ikke tjekket og kontrolleret. Han er en charmerende mand, der flirter med både mænd og kvinder og jeg er da helt sikker på at han har fået sine tilbud, men lige præcis den fysiske del og fortroligheden på alle planer deler han med mig og kun mig. Vi består af et du og jeg og et vi. Vi er 2 selvstændige individer i et forhold.

  Måske lige her har vi årsagen til at så mange mænd ikke vil binde sig. Fordi kvinder (nu taler jeg generelt) har brug for at kontrollere og styre dem med hud og hår og dermed totalt klipper bollerne af sin mand. Jeg kunne ikke engang finde på at snage i min 14 årlige søns mobil. Det er så grænseoverskridende for mig.

  Der er jo tale om falsk tryghed. Ingen kan forhindre nogen i at være utro hvis det er det man vil, men man kan forpeste forholdet og kærligheden med jalousi og kontrol og snageri. Personligt ville det være det største svigt hvis nogen gik på min mail eller telefon.

  Når det er sagt, så kender jeg jo hverken dig eller din kæreste og kan derfor ikke se nuancer, men hvis du er så utryg og usikker på ham, skal han da ikke være din kæreste. Det er livet for kort til :-)

  SASCHA, Nu har jeg ikke påstået at han er utro, og det med at han svarer kort og uden følelser er korrekt lige ind til den samtale jeg referere til hvor de snakker om at hvis de ses denne aften ( hvor jeg ikke er hjemme) så ville det gå galt = sex. At HAN opfordre til at de skal ses, mener jeg ikke er UDEN FØLELSER.. så han jo en plan for utroskab eller er jeg helt ved siden af ?? Det er fair nok du har en anden mening end mig om dette, men jeg er bange for at miste ham – bange for at jeg af en eller anden grund ikke slår til, eller er god nok.. det er jo de følelser jeg sidder tilbage med når han åbenbart har et behov for at skrive sådan med hende.. Jeg har ikke nævnt noget til ham for jeg ved at det i sidste ende kan resulterer i at vi går hver til sit. Jo jeg kan godt lade som jeg ikke ved noget og bare forsætte derud ad, men tanken om at det de har gang i kan udvikle sig piner mig. Så kan jeg jo lige så godt få vished nu og komme videre med mit liv som at leve i konstant angst for hvad han laver når jeg ikke er hjemme.. Giver det mening for dig..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 43 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.