Skal jeg slippe ham

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 24 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13914
  Bond
  Deltager

  Jeg mødte en mand for 2 1/2 år siden. Vi faldt i snak, og der var kemi med det samme. Han var gift og er en offentlig person. Vi mødtes gennem årene i bylivet, hvor vi kyssede og hang ud sammen. På et tidspunkt sagde jeg til ham, at jeg ikke ville ses med ham, så længe han var gift. Vi mødtes i slut. nov. 2015 i byen, hvor vi kyssede og dansede, og hvor han fortalte mig, at han var ved at blive skilt. Vi tog hver til sit og efter et par dage skrev han til mig, at han gerne ville se mig, når han var flyttet. Han er som skrevet en offentlig person og har været ligeglad med, at han sås med mig offentligt har han sagt. Jeg sagde dog til ham, at jeg ikke ville ses offentligt foreløbigt, idet jeg ikke ville have skyld for skilsmissen (det var konen som ville skilles). Efter nærmere overvejelse synes han også, det var en god ide. Vi har set hinanden en del i januar og februar. For 14 dage siden var han hos mig en lørdag og lavede mad til mig, men jeg var ikke helt på. Det var ham som måtte tage initiativ til kys m.m. Jeg kunne bare mærke, at jeg ikke rigtig gad ham og var lidt irriteret på ham. Jeg skrev til ham efter nogle dage og spurgte, hvordan han havde det. Så fik jeg en sms retur med, at han havde det skidt og havde svært ved ensomheden, hvorefter jeg skrev, at jeg ikke vidste, hvad jeg skulle svare, og at jeg trak mig. Det kunne han godt forstå. I lørdags skrev jeg til ham og spurgte, hvordan det gik. Han skrev med det samme og svarede, at han savnede mig, men at det også havde været godt at være alene. Jeg har flere gange sagt til ham, at han nok skulle være lidt alene, og det måske var en ide, at jeg trak mig, men han har så sagt, at det ville gøre ham ked af det. Han har fortalt mig, at han siden vi mødtes første gang har tænkt på mig og tjekket mig ud forskellige steder. Jeg er ikke i tvivl om, at han er glad for mig, det kan jeg se i hans øjne og han handlinger i forhold til mig. Han er en meget travl mand og undskylder når han ikke kan svare på en sms med det samme, han skriver, hvad han har lavet og spørger ind til mig og min dag. Helt igennem en ordentlig mand. Lidt om mig: Jeg har været single i 7 år. Jeg føler, jeg får en slags forstyrrelse ind i mit liv både i forhold til mine følelser og usikkerhed omkring ham og hvad der skal ske. Jeg føler mig ikke forelsket, jeg vil ham gerne, men….. Jeg er 51 og han er 45 år. Jeg er i tvivl om, hvad jeg skal. Jeg føler det er mig som styrer forholdet, nu skal du være alene, nu skal vi være sammen, jeg skal skrive og tage initiativ. Kender det fra min ægteskab. Hvad gør jeg?

  #13915
  Kattemor
  Deltager

  Tja… det ved jeg ikke hvad du gør…
  Men jeg ved hvad jeg ville gøre, jeg ville trække mig helt ud. Jeg ville sige til manden at den dag han er klar til et forhold må han gerne skrive – til den tid ville jeg så vide om jeg havde lyst til ham..

  #13916
  Bond
  Deltager

  Nu er det mig som har trukket sig og ikke ham. Han har på intet tidspunkt sagt, at han ikke er klar til mig.

  #13917
  stenbukken8870
  Deltager

  Måske din forelskelse/betagelse er væk.. måske han var mest spændende, da han ikke var din ?. Ville give slip på ham og ønske ham Held og lykke fremover. Tror ikke der er så meget mere at gøre for dig…

  #13920
  blogger30
  Deltager

  Ja, jeg synes du skal slippe ham. Men det undrer mig lidt, at du overhovedet er i tvivl, når nu du selv kan mærke at du ikke er forelsket og ligefrem synes han er irriterende.

  Er det mon fordi du føler at du BØR give det en chance, fordi du har været single i nogle år?

  #13922
  AnneM
  Deltager

  Jeg sidder med en fornemmelse af, at du egentlig gerne ville ha’ haft, at han lod sig skille fra konen, because You swepped him of his feeds. Det skete så desværre ikke. Istedet er han nu din, fordi konen forlod ham.
  Jeg tror du har det lidt svært med, at det ikke blev det rosenrøde eventyr, du længtes efter. Altså at han lod sig skille efter mødet med dig, for det ville have været den ultimative kærlighedserklæring for dig.

  Jeg gætter derfor på, at du har tabt interessen, fordi han aldrig fik/får dig til at føle dig helt særlig.

  Det efterlader så 2 muligheder: Enten må du revurdere din antagelse om kærlighed eller du må finde en anden mand, der ikke får dig til at føle dig som et kedeligt second choice.

  #13926
  Bond
  Deltager

  Blogger 30, tror du har ret. Jeg er kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg nok gerne vil finde en at dele livet med igen efter 24 år med den samme mand.

  AnneM Av! Du slår hårdt, jeg kan slet ikke se mig i dit svar. Jeg sagde jo netop fra for nogle år siden, fordi han var gift, og jeg ville ikke ses med ham, så længe han er nyskilt. Jeg føler mig ikke som et kedeligt second choice, tværtimod. Han er mere interesseret end jeg er ;-)Hvordan kan man revurdere hvad kærlighed er???

  #13927
  lillehjerte
  Deltager

  Et er helt klart. Du sender ham meget blandede signaler og jeg synes det er lidt at udnytte ham når du ikke er mere ærlig overfor ham om hvordan du har det med ham. Er du i dårlig kontakt med dig selv siden du ikke er i stand til at melde klart ud til ham?

  #13943
  Go Happy
  Deltager

  Hej Bond,

  Jeg er ikke sikker på, at jeg helt forstår om problemet er, at du skal tage al initiativ, som du skriver sidst i din post – eller om du blot er lidt ærgerlig over, at her står du over for en en ordentlig mand, hvor kemien er super, som nu er fri – og på trods at dette, mærker du ikke forelskelsen for alvor 🙂

  Hvordan kan det være, at du ikke blot hviler i det og jeres kontakt – og ser hvad tiden bringer? Hvis du har lyst til at sende en sms og se ham, så gør det. Hvis du ikke savner ham, så ret din fokus andre veje 🙂 Han lyder til at være lige så forvirret, og er nok i en proces hvor han skal lande på begge ben efter sin skilsmisse, og har måske ikke overskud til at være den udfarende.

  Som du beskriver det, nyder han dit selskab men har ikke behov for at få defineret hvad I er eller kan blive lige nu. Du kan enten være i det, og nyde det på samme måde – eller gå efter det du ønsker 🙂

  Du kan også prøve at gå ind i den irritation du føler. Kommer den af hans manglende drive, din egen usikkerhed over hvad han vil – eller er han måske bare ikke den rigtige? Du giver det indtryk, at du gerne vil have 100% vished for, hvor han er i det her, når du gentagne gange fortæller ham, hvad du synes han skal gøre, eks. at du trækker dig, at han skal være alene en tid etc… Det giver mig det indtryk, at du dybest set søger hans bekræftelse og at han beviser det modsatte – at du har en følelse af, at du kan blive såret her, og derfor forsøger at beskytte dig selv 🙂

  Hvis du blot synes han er fascinerende og dejlig – men ikke føler en gnist, så er svaret enkelt; Selvfølgelig skal du lade ham gå og melde ud, at der mangler det sidste for at I kan blive et par 🙂

  #13948
  Bond
  Deltager

  Hej Go Happy, hold da op, du ramte plet og har fuldstændig ret. Tak for de vise ord. Jeg kan mærke, når jeg læser dit indlæg, at jeg er glad for ham, men at jeg er bange for at blive såret og derfor trækker mig, før jeg risikerer at blive såret. Vi har ikke haft kontakt i to dage. Han skrev en besked og jeg sendte ham “bare” en smiley, hvilket ikke er ok. Tror liiige jeg skylder ham en sms 🙂 Og ja, jeg har tænkt på flere gange bare at lade tiden gå og se, hvad der sker, men jeg har enorm travlt med at forplumre mine følelser og tanker.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 24 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.