Skal jeg skrive til ham?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #24161
  SanneM
  Deltager

  Nå, min fyr fra kliche-dilemmaet er nu gået og jeg sidder tilbage med en masse følelser og spørgsmål.
  Først vil jeg lige give lidt baggrund…han er den første mand jeg har forelsket mig i efter min eks, som jeg gik fra for 2 år siden, og jeg forelsker mig ikke nemt. Det virkede som om mit hjerte var trygt der hos ham og at han gengældte forelskelsen. Men efter blot et par uger blev der pludseligt stor kontrast imellem vores stadig kærlige møder, hvor der også blev snakket fremtid (fra hans side altid), og indimellem meget kolde, ja faktisk grusomme udmeldinger fra hans side (fx kunne han pludseligt skrive at vi var bollevenner..ved ikke om det var i sjov…men alligevel, eller han kunne sige at jeg ikke var helt voksen (jeg er 36år, studerer på universitetet og har ingen børn)) og mangel på nærhed og kontakt. Jeg ved endnu ikke hvad der skete, men det kulminerede i at han skulle til Fyn for at besøge familie…og, fik jeg senere at vide, en gammel kvindelig klassekammerat. Her fik jeg straks en skidt mavefornemmelse, en mavefornemmelse, som blev bekræftet af at han ikke svarede mig før efter han sad i bilen påvej hjem og ikke havde været online i de 5 timer de havde været sammen. Han havde sin datter med sig, så jeg ikke i tvivl om at han ikke på den måde var sammen med hende, men der var noget fishy ved det hele. Han kom da også først hjem langt over datterens sengetid, hvilket heller ikke ligner ham. Nå, men jeg udtrykte min utryghed og at jeg behøvede at snakke med ham. Det blev ikke til noget fordi datteren dagen efter selvfølgelig ikke kunne falde i søvn og han foreslog ikke et andet tidspunkt. Dagen efter endte han det med den begrundelse at han ikke mente at han kunne leve op til mine forventninger om en kæreste (vi var endnu ikke helt kærester, men havde aftalt eksklusivitet og ærlighed imellem os) og at han havde brug for alenetid…
  Jeg sidder nu med en helvedes masse ubesvarede spørgsmål, som jeg godt ved at jeg sandsynligvis ikke får svar på. Men jeg har stadig lyst til at udtrykke mine følelser for ham. Lyst til at fortælle at jeg ikke syns det er iorden at afslutte det over messenger, at åbne døre for andre inden det var afsluttet imellem os, at jeg føler at jeg har fejlbedømt ham og det vi havde sammen. Men hvis jeg gør det, mister jeg så blot værdighed?? Eller er det sundt og godt at lade ham vide at hans dårlige opførsel ikke er gået ubemærket hen?
  Han skrev en sød farvel-besked, hvor han skrev at han var meget glad for mig og ville savne mig, men at han bare var i en periode/situation i sit liv hvor han ikke havde overskud til at skulle berolige og være i kontakt. At han kører træt i kontakten på et tidspunkt. Jeg føler dog ikke at det er den egentlige grund. Og han er jo på facebook meget ofte uanset – åh gud tænk hvis han er derinde for at skrive med hende og det netop er derfor han så ikke var på i de 5 timer hvor de var sammen (min hjerne kører på højtryk).
  Håber at i kan hjælpe!!!??

  #24162
  lillehjerte
  Deltager

  Han har helt klart sluttet relationen med dig. Det eneste jeg kan sige er at jeg ikke tror på det vil ændre noget at du fortæller ham de her ting. I det hele taget så skal vi vidst bare forlige os med at vi ingen kontrol har over hvad andee vælger at gøre eller føler. Lige meget hvad vi gør eller siger, så kan vi ikke gøre noget ved den situation. Svært når man har følelser. Det eneste vi kan gøre er at lade den ligge og gøre noget bedre for os selv. Give os selv compassion.

  #24163
  SanneM
  Deltager

  Ja, du har ret…! Sidder bare tilbage med en følelse af at han skal vide at jeg er klar over at han har været en lort. Ved ikke helt hvorfor..måske fordi jeg gerne vil ændre noget i ham. Få ham til at se at det da ikke var iorden, få ham til at mærke at jeg ikke er dum og har respekt for mig selv. Eller blot for selv at få closure. Jeg ønsker ikke at få ham igen! Ikke nu hvor jeg mere og mere klart kan se at jeg har fejlbedømt ham og muligvis også hele situationen imellem os.

  #24164
  lillehjerte
  Deltager

  Er det så ikke bedre at slå fast over for dig selv hvad dine standarder for mænd er fremadrettet og så holde fokus på hvad du er værd næste gang du får lyst til at lære en mand at kende? Hvis du kan løbe eller nogen anden motion du er glad for kan det være en god kanal at sluse vreden ud med.

  #24185
  hexia D trix
  Deltager

  Han lyder meget usund og jeg tror, du skal være virkelig tilfreds med at det er stoppet 😉

  Er du lidt vred på dig selv fordi du har været (for) naiv/tillidsfuld osv?? Det er menneskeligt og du har noget at bebrejde dig selv. Tværtimod, hvem orker relationer, hvor formålet er at bruge hinanden!! Lillehjertes forslag er en god måde at komme af med vreden på.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.