Skal jeg løbe væk?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1296
  Anonym
  Inaktiv

  På arbejdet faldt jeg pladask for en pige, jeg arbejde sammen med. Fortalte hende om mine følelser og hun sagde, hun ikke gengældte dem. Det har jeg så brugt lidt tid på at fordøje og mener, jeg er kommet videre og følelserne for hende er væk. Føler ikke jeg er sur på hende og vil gerne have, vi kan tale sammen og lægge episoden bag os og komme videre.

  På grund af forskellige omstændigheder, har jeg ikke set hende i lang tid. Jeg rendte så ind i hende forleden. Her fornemmede jeg en total distance til mig. Vi sagde hej og så undgik hun mig ellers.

  Det gjorde ondt og jeg blev ked af det, da jeg gerne vil høre, hvordan det gik osv. Men det har rystet mig, at jeg reagerede på den måde og jeg ”frygter” allerede nu næste gang vi mødes tilfældigt. Skal selvfølgelig have undersøgt, om jeg har misfortolket situationen, men jeg tror, at det hun viste, er sådan hun opfatter mig, og som det må forventes at blive fremover.

  Hvorfor reagere jeg, som jeg gør? Er det fordi, jeg alligevel ikke er helt færdig med følelserne over for hende? Og vil minderne med hende gøre det uudholdeligt at være ansat samme sted, så jeg måske skal overveje jobskifte? Det gjorde jeg allerede i den periode, jeg prøvede at slippe forelskelsen. Inden vores møde følte jeg, at jeg var kommet ovenpå og jeg orker ikke en gang til at leve i et følelsesmæssigt “helvede” og svingende humør.

  Nogen der har erfaringer? Skal jeg løbe og løbe hurtigt?

  /Forrest

  #1298
  Salamina
  Deltager

  Nej, hvorfor skal du løbe væk? Hun er jo ikke farlig.

  Jeg hælder mere til, at du ikke decideret opsøger hende men forholder dig neutral og passer dit arbejde og bare siger hej agtigt, når du møder hende, som, hvis hun var en hvilken som helst anden kollega på dit arbejde. Det er ikke jordens undergang, at du har meldt dine følelser ud, ej heller, at hun ikke gengælder dem. Det er allerede en gammel historie. Det kan godt være, at du stadig har nogle følelser i klemme men det ved hun ikke noget om. Hun lægger nok noget distance for at undgå misforståelser omkring hendes følelser, forestiller jeg mig, kald det hensyn til dig i stedet for at hun reelt ønsker total distance. Det er ikke helt ualmindeligt, at en kvinde lægger distance for at også fritstille en mand til at “komme videre”, hvis hun ikke er interesseret i ham som bejler. Men igen skal du også huske, at hun ikke ved, hvor du er nu følelsesmæssigt, så du er ikke så gennemsigtig som du måske føler dig.

  #1299

  Hej

  Jeg tror, at hun er lidt ekstra lukket over for dig for ikke at risikere at invitere dig til at prøve igen og ende med at arbejde sammen med en stalker. Jeg tror, at hun er lige så bange som dig for, at en dårlig relation på jobbet vil fucke hendes arbejdsglæde op.

  Hold derfor høflig afstand. Sig “Hej” igen og ikke mere. Forstå at dette er hendes måde at beskytte sig selv på. Og først når du holder korrekt og venligt øget afstand til hende i en ikke nærmere defineret periode og ikke forventer venskabelighed og snak om, hvordan det går, rykker hun tættere på dig. Der kan gå flere måneder.

  Din reaktion er også helt normal set med mine briller. Du har været forelsket, afvist, skuffet og i dine følelsers vold. Du er kommet igennem helvedes porte og ud på den anden side. Lige nu er du naturligvis lidt overfølsom i relation til hende, og det ser jeg intet skidt i, tværtimod. Det vidner jo om, at du er af kød og blod og har følelserne lige under huden. Nu skal du bare bruge dem på noget andet – og en anden.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.