Skal jeg glemme ham?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21805
  ronica
  Deltager

  Hej
  Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte eller slutte, så beklager den lange beskrivelse …

  Jeg mødte denne her mand imens jeg var gift, han startede i det små med, at komme må “stjålne” blikke, altså kigge på mig i det skjulte, men alligevel så jeg opdagede det. Derefter begyndte han at små drille mig lidt, og hvis jeg blev lidt stødt, prøvede han at redde situationen igen. Derefter gik vi over til at holde øjenkontakten i længere tid, og til sidst med store smil. You know, en typisk flirt.
  Dette startede så for 1 år siden, og det har været et fantastisk år på dette punkt, har glædet mig til at mødes og flirte med ham, og til sidst kunne vi dårlig føre en samtale uden at vi begge smilede op over begge øre, og ikke kunne koncentrere os om det vi skulle. Vi har dog aldrig snakket om det, og prøvet at forholde os faglige ved vejledninger etc. Dog med flirt og humor.
  Så hvad er problemet, jo, denne mand har været min lærer i dette år. Det har gået skævt på hjemmefronten i længere tid, og jeg var allerede på vej ud, så her har det ikke gjort nogen forskel.
  Så nu til problematikken, jeg skrev en mail til ham da jeg sluttede på hans hold, hvor jeg takkede ham for alt hvad han har gjort og støttede mig i. Jeg fik et meget professionelt svar igen. Jeg tænkte som en kvinde jo kan: nå ja det er en arbejdsmail etc. og fandt på undskyldninger.
  Så endte med at tage tyren ved hornene, så jeg skrev en beskedanmodning på fb, hvor jeg skrev at jeg synes han var sød og om vi skulle drikke en kop kaffe sammen.
  Denne besked har han aldrig accepteret, så enten har han afvist den, eller ikke læst den. Det kan jeg så ikke få vished om.

  Jeg går stadig på samme skole, så det ville ikke være en overraskelse hvis jeg mødte ham igen.
  Dette skete så i sidste uge på et tidspunkt, hvor ingen af os mildest talt forventede det. Vi fik øje på hinanden samtidig, og dermed øjenkontakt, og han tabte “underkæben”. Jeg havde dog tolket hans manglede svar på kaffe, som en afvisning, og var ikke klar til at se hvad der nu skulle ske/ikke ske, så jeg skyndte mig væk fra ham.
  I dag, da jeg var ude og holde kort pause uden for skolen (som jeg normalt aldrig gør), var han ude og løbe, hvor han løber forbi mig, og igen fik vi øjenkontakt, og da han løb forbi, kom han med to høje suk.

  #21807
  lillehjerte
  Deltager

  Det taler for sig selv. Han ønsker ikke kontakt med dig.

  #21808
  Eva Marie
  Deltager

  Hvorfor sukker han? Jeg har en tendens til at sige ” sikke da en nar”! Glem ham, som lillehjerte skriver – han ønsker ikke kontakt med dig.

  #21810
  chokoladefro
  Deltager

  Tror du ikke at han har en kæreste?
  Derfor han ikke accepterer din venneanmodning på facebook.

  #21811
  Zoe2
  Deltager

  Også min tanke. Er du sikker på, at han er single?

  #21812
  ronica
  Deltager

  Han er single. Det var en beskedanmodning og ikke en venneanmodning.

  #21814
  chokoladefro
  Deltager

  Var på date med en fyr engang som sendte mig en beskedanmodning… der gik flere uger før jeg opdagede det…

  Svært at vide om han har set det.

  Underligt med de 2 dybe suk..

  Tror du skal lade ham være.

  #21816
  Aries
  Deltager

  Jeg har været der hvor du er nu. Jeg kom sådan til at grine. Tænk om det er samme mand. Ha ha. Nå men jeg fik da scoret min, og vi havde nogle hyggelige stunder, mere blev det ikke. I min efterhånden store erfaring vil jeg sige til dig, at resten SKAL udgå fra ham. Gør han intet, så vil han intet 🙂

  Aries

  #21817
  Tintin
  Deltager

  Hmmm.

  Jeg synes, at du har gjort det, som du skulle/kunne, og når han ikke melder sig ind i kampen, så er han ikke interesseret imvho.

  Jeg tror utrolig mange mennesker går og flirter i dat daglige. De jager det kick det giver, men ikke forpligtelsen.

  Som man har jeg ikke tal på de gange hvor jeg har stået på et diskotek eller i en cafe, og flirtet med en pige. Vore blik har faget hinandens gang på gang etc.
  Så her er det min undren opstår. For når jeg så går over for at sige hej til pigen, så oplever jeg tit, at hun er helt “neutral” eller “små afvisende”. Jeg kan ganske enkelt ikke forudsige, om hun er fyr og flame eller “neutral”. Flirten og reaktioner har været den sammen. Jeg har tænkt over, om jeg rykker for hurtigt, eller om jeg venter for længe. Ja det har tit undret mig. Det kan næsten ikke være de ord som kommer ud af min ord, for reaktionen er der næsten inden jeg siger hej.

  Jeg er med årerne komme til den konklusion, at de kan lide flirten men ønsker ikke kontakten. Måske har de en kæreste. Måske ønsker de ikke at møde en mand. Who gives a f*ck. Resultatet er det same.

  Min løsning på dating gamet over åerne er har været, at jeg er opsøgende, udadfarende og hurtigt videre. Jeg ligger ikke det store i det. Hvis der er gensidig interesse, så investerer jeg mig selv i det. Du virker som om, du har investeret meget af dig selv i en relation, udenegentlig at vide, om der er en reelt interesse fra hans side. Fordi du har lagt så meget i det over en lang periode, så slår det hårdt. Blot en tank.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.