Skal jeg bare spøge ham?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1171
  jasmina
  Deltager

  Hej derude.

  Jeg har den sidste tid kigget efter en mand der dukker op på mit arbejde ca kvarter 3 gange om ugen. Har aldrig snakket med ham, men han smiler altid til en, og ja, er blevet godt fascineret af denne mand. Som virker så sød.
  Fortalte det til et par kolleger, som selvfølgelig har udspurgt ham om han er single, alder osv. De har også sagt at der er en her på jobbet som synes han virker sød. Pyha hele situationen lyder så teenage agtig.

  Men ja han er single 🙂

  Spørgsmålet er så hvorvidt jeg skal gå til bekendelse og fortælle at der er mig der har startet hele dette forhør? Skal jeg invitere han ud? Hvordan gør jeg det?

  #1172
  Salamina
  Deltager

  Har manden ikke spurgt, hvem det er på dit job, som synes han virker sød?
  Det virker lidt hjerneblæst på mig. Undskyld jeg skriver det så direkte. Men det er da supermærkeligt, at han får en information om, at nogen her synes han virker sød kombineret med en masse spørgsmål om han er single osv. og så han ikke spørger hvem er afsenderens ejer-kvinde? Der er noget død-vægt hos ham der, efter min opfattelse.
  Anycase, nu dine kolleger har taget den så vidt, så mener jeg seriøst, at de ligeså godt kan tage den skridtet videre og sige til ham, at det er dig, der synes han virker sød.

  Men så skal han altså også se at komme ud af starthullerne.
  Det er min mening. Glem alt om, at gå til bekendelse, forhør eller inviterer ham ud.
  Bare smil, når du ser ham. Lad dine kolleger og ham gøre opklaringsarbejdet færdigt, nu de er så godt igang. Og smil, og sig hej, når du ser ham. Jeg synes ikke, du skal fyrer den mere af lige for nærværende.

  #1222
  rubia
  Deltager

  Hej Jasmina

  Jeg synes du skal gøre noget, prøv at snak med ham, vær kreativ, snak om vejret elle andet, hvad du nu kan finde på, du kan når du føler at jeres samtale glider så kan du spørge om du må sende ham en SMS, eller andet hvad der nu falder naturlig.

  Jeg har selv lige scoret en fyr på denne måde, jeg er dog ikke interesseret i fyren, så det var let, jeg bor i et stort bolig kompleks, vi har fælles vaskeri, der møder jeg en del mennesker,jeg har for 3 år siden henvendt mig til en fyr, efterfølgende har jeg mødt ham nogle gange i vaskeriet. så for en måned siden mødte jeg ham på gaden, han sagde han havde kigget efter mig i vaskeriet, så sagde jeg lidt kækt.. du kan bare sende en SMS, han tog imod mit nummer, og sagde jeg kunne invitere på kaffe, lidt efter modtog jeg en SMS besked fra ham at jeg bare kunne sige hvornår!!! det gjorde jeg så over en uge senere, og han kom her vi hygge snakkede, og nu 3 dage efter har han sendt en besked.. om vi skal finde en aften i næste uge..
  Jeg er dog ikke interesseret i ham, kun venskab med en nabo, og jeg havde ikke regnet med at han var interesseret. så det er godt at sætte gang i noget hvis det er det man vil. det jeg gjorde var at jeg var lidt dominerende og trak mig langt væk, så tog han over, så det er måske en taktik du kan bruge.. held og lykke pas på ikke at virke desperat!!

  #1226
  jasmina
  Deltager

  Tak for svar! Jeg fik hans nummer, eller mine kolleger gjorde. Og han spurgte til hvem der var interesseret i det:)
  Jeg har skrevet til ham, og han virker vældig sød. Nu har vi aftalt at mødes. Er så nervøs, kender ham jo ikke. Hvad skal vi snakke om? Hvor skal vi tage hen? 🙂

  #1229
  Salamina
  Deltager

  Nej, hvor godt! Jasmina 🙂 Det var lige noget i den retning jeg håbede. At han også selv kom noget mere på banen.

  Der er da masser af tale/spørge om, netop fordi I ikke kender hinanden.
  Interesser, arbejde, opvækst osv. Mon ikke det lidt giver sig selv.
  Mht. hvor I skal tage hen… Kan du ikke bare spørge ham, om han har et forslag til, hvor I mødes.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.