Skal jeg afvente?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 31 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12826
  Mariaku
  Deltager

  Hjælp..jeg har mødt en mand. En rigtig mand☺️
  Vi mødtes på en datingside hvor han skrev til mig. Vi mødtes og så gik det meget stærkt.
  Allerede efter et par dage ville han flytte sammen og hvis jeg ville have børn så var det fint med ham. Ja ja ro på nu.
  Nå men da han så bliver ved med at komme med søde ord der slår mig helt ud, så tager han mig med ud til nogle venner…ganske kort og jeg møder samme dag nogle kollegaer han har.
  Her har vi altså kun kendt hinanden i en uge og da jeg har været alene i mange år så de det meget hurtigt for mig, men jeg kører med på den. Dumt.
  For nu efter at han har mødt min famile og har sagt ja tak til juleaften mm, så bliver han fjern. Lige pludselig er alting gået meget stærkt. I søndags skriver jeg til ham, at i stedet for at ses mandag, så lad os mødes i løbet af ugen. Det vil han gerne og skriver en sød besked i morges. Da jeg gerne vil give plads skriver jeg kun to beskeder til ham i dag.
  Jeg er meget romantisk anlagt og jeg går på min mail hvor jeg kan se vores første samtaler…for at mindes 😃 Der ser jeg så at han har været inde på den datingside. Og så kører det rundt i kasketten på mig.
  Er det nu jeg skal lade ham fuldstændig være og lade ham komme til mig?? Jeg ved at han vil se, at jeg har set at han har været derinde, men jeg vil ikke begynde at være en kælling og skælde ud.
  Åh det er svært.

  #12827
  Salamina
  Deltager

  Jeg bliver straks bekymret, når det skal gå SÅ stærkt for ham.

  Jeg er ked af at sige det rent ud, men i mine øjne og det er pga. ikke mine egne med en del andre kvinders oplevelser, så er mænd med “psykopatiske” træk lige præcis, som du beskriver ham den mand du har mødt.
  Jeg ville få benene på nakken og løbe skrigende væk. Det handler ikke om mine egne erfaringer lige denne gang, men jeg har talt med så mange kvinder, der er blevet smadret af sådan en type, som du beskriver. Det går jo ALT for stærkt og du kan godt selv se det.

  Jeg ved godt, at det er ret meget ude i skoven, at kalde ham “psykopatisk” ikke desto mindre, er det min første tanke. Uden at vi skal mundhugges om det – håber jeg ikke. Men jeg kan sige med 100% sikkerhed, at lige præcis den fart han har på ville skræmme mig fra vid og sans, fordi jeg har hørt tilsvarende SÅ mange gange. Og hver gang er det endt ud i noget rigtigt forfærdeligt for de kvinder. Det har taget dem år at komme sig.

  Når det er sagt. Så kan jeg tage 100% fejl – det gør jeg ofte! Men jeg vil dog sige RO på og forhold dig i ro. Lad ham komme til dig. Absolut. Definitivt. Men forhold dig skeptisk.

  #12828
  Mariaku
  Deltager

  Men nu er han jo ligesom selv forduftet som dug for solen. Jeg tror mere at det er al den “kærlighed” som han er fyldt op af. Men skal jeg så bare vente? Eller skal jeg skrive til ham?

  #12829
  Salamina
  Deltager

  Mit gæt er, at nu får han dig til at løbe efter ham. Uanset hvilke råd du får. Men jeg synes du skal lade ham komme til dig. Men hvis han er, som jeg gætter på, uden at jeg er 100%, så har du med en mand at gøre, som kan sit shit.

  #12830
  Salamina
  Deltager

  Den der type kan tryllebinde så meget, at du ender i total benægtelse overfor både dig selv og dine omgivelser i en grad, så du selv tænker, det skete ikke… altså bagefter.

  Og allerede nu er du igang med at forsvare ham, fordi han er “fyldt op med kærlighed”. Samtidigt kan du godt se, at noget ikke spiller helt virkeligt sandt. Og hans tilbagetrækning nu, det er også helt efter bogen. Det er pull and push.

  Noget som er meget karakteristik for den type, det er pull and push. Altså fx. Nu går det for stærkt og nu går det for langsomt og så er der mistro og skepsis…

  Jeg håber jeg tager gevaldigt fejl! Men jeg mener virkelig, at du skal lade ham komme til dig. Lad være med at kontakte ham. Og lad være med at give ham så meget plads fremadrettet, hvis det strider lodret imod dine egne behov.

  #12833
  sommer16
  Deltager

  Du skal afvente .
  Jeg har brugt 15 mdr på en sådan mand – dog bremsede jeg rigtig meget udi forholdet – det hujede ham ikke
  Når jeg læser en besked fra ham 6 dage efter jeg havde mødt ham – ved jeg at jeg allerede der fik mine advarsels signaler … Læste endda beskeden op for mine kollegaer .. Men blev overmandet af hans sødme
  Han erklærede sin kærlighed og bla bla … Samtidig lå han og knaldede hans ex i de første 3 uger jeg kendte ham ( har jeg fundet ud af bagefter ved at kontakte hans ex)
  Jeg valgte overse de signaler fordi manden jo gav mig noget lækkert – jeg blev fanget
  Han kørte udelukkende på mine holdninger til ex og vi har i de 15 mdr været i konflikt de 13 mdr med tilbagetrækninger mm men så fordrede han mig en uge eller to med fantastisk sex og omsorg og gaver, ro og fred og kærlighed for derefter slå ned igen og sige jeg var bagud på point ift respekt og tillid
  Jeg var bare stærk og holdt fast i mig selv og afviste hans krav …
  Det endte definitivt for 2 mdr siden …
  Jeg kontaktede han ex … Samme identiske historie ( vi troede begge vi var nogle helt unikke ebber kvinder de – sådan kunne han få os til at føle med vores krop og sexualitet) men han gentog samme mønster , gav de samme gaver , massage op en madras på spiseforstyrrelser – 1 times fuld body massage osv
  Hans ex hængt fast lige siden – jeg fik sat et punktum for hende da jeg kontaktede hende og vi fik udvekslet vore historier – jeg har stadig nogle følelser i klemme …
  MEN manden var videre 1 uge efter vores brud og et par uger efter offentlig gjorde forhold på FB og billeder … Børn er allerede involveret og de leger happy familie … hans børn møder så kvinde nr 4 efter hans skilsmisse for 31/2 siden

  Så lyt lyt til din mavefornemmelse ?
  Syntes du det har været rigtigt at møde kollegaer og venner så hurtigt eller hvad tænker du ?

  Hvorfor tror du non han har haft den fart på ?

  Men ha jeg mener også ingen kontakt
  Mænd kan også blive hurtig mæt af samvær – så måske er han bare lige nu overstimuleret … Afvent ..

  #12834
  Mariaku
  Deltager

  Nej jeg ved at jeg ikke vil jagte ham. Jeg vil jo have at han skal ville mig helt.
  Men er temmelig forvirret.

  #12835
  Salamina
  Deltager

  Det kan jo sagtens være, at han er mæt lige nu og her, som sommer skriver, og så er den ikke længere end det. Men, hvis det er forklaringen, så er det nok også meget smart, at du holder igen.
  Måske kan han også se det er gået meget stærkt og derfor har brug for at samle sig, det er på en måde også forståeligt. Det sidste du har fra ham er en sød besked mandag morgen. Resten er måske bare tilfældigheder og tankmylder hos dig fordi du har set han har været inde på den datingside. Det kan også være at han har været derinde for at afvise en eller anden henvendelse og det er jo så ok, sådan set.

  #12838
  AnneM
  Deltager

  Rigtig mange mennesker bruger kærligheden til at fylde et tomt hul i dem selv. De forhold har dårlige odds. Når et menneske efter 1 uge allerede er i “os 2 for evigt”-tanken, så kan du være ret sikker på, at det mere er forelskelsen og længslen efter at fylde tomrummet, der er i centrum, mere end det er/var dig som menneske. Han kender dig jo dårligt nok.
  Dernæst er han allerede på datingsider igen. Ja, det kan selfølgelig være han også bare gik på nettet for at se om du var der, hvilket han fik bekræftet du var og derefter trak sig, men alt i alt så lyder det ikke sundt, at han var SÅ meget på lige fra start.

  Hvis nu singler brugte singletiden på at opbygge et dejligt og tilfredsstillende liv, som de var glade for, så ville de undgå at skulle både kræve og selv tilbyde at være katalysator for uforløste drømme. Så kunne 2 mennesker istedet mødes i en ligeværdig relation, hvor de ser hinanden som supplement til et godt liv og ikke som betingelsen for et godt liv. Jeg tænker han havde uforløste længsler og urealistiske drømme om, at du kunne udfylde hans eksistentielle tomhedsfølelse. Det kunne du selfølgelig ikke og nu er han så på endnu en urealistisk jagt efter en ny prinsesse.

  #12839
  Tusindfryd
  Deltager

  Jeg ville oprette en fake profil og kontakte ham via dating siden og se om han hopper på. På den måde får du omg svar og behøver ikke spilde tid eller tanker…

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 31 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.