Skal jeg afslutte forholdet eller ej???

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15135
  kat1992
  Deltager

  Hej forum.

  Jeg er 24, min kæreste er 28. Vi bor hver for sig, men med 4 km. mellem hinanden

  Jeg har virkelig brug for et råd eller 2 fra dig!!

  Jeg har langt om længe fundet mig en fantastisk kæreste, efter mange uheldige oplevelser med fyre.
  Han har været alene i 8 år indtil han fandt sammen med mig. Og det er ment som helt alene i 8 år – ingen sex eller omgang med kvinder i 8 år.
  Vi så hinanden i hvert fald en måned uden der skete noget som helst. Pludselig gik det hele meget stærkt både med at møde hans forældre mm.
  Han er en sød fyr og er i bund og grund god ved mig.
  Mit problem er bl.a.
  – vi har meget sjældent sex.
  – han forstår ikke mit behov for bekræftelse (jeg har som tidligere nævnt været meget uheldig – så jeg har og er nok stadig ramt hårdt følelsesmæssigt. De andre er smuttet så snart jeg er blevet glade for dem)
  – han kan ikke forstå at jeg forventer at jeg høre fra ham dagligt (han arbejder meget – og skal og så hele sommeren, hvilket jeg kun syns er rigtig fedt) – men nu er der bare en i hans liv han skal vise lidt hensyn til og bruge tid samme med.
  Det er lidt svært for mig at forklare hvor jeg egentlig vil hen med det, men jeg står tilbage med en følelse af at jeg ikke ved om jeg skal stoppe forholdet eller ej?? Jeg føler ikke at jeg betyder noget for ham, og jeg står egentlig tilbage med en følelse af at han ikke syns han har tiden og lysten til det et forhold egentlig kræver!!

  Det skal lige siges at jeg på intet tidspunkt har presset ham til noget som helst – det var pludselig ham der tog intiativ til bl.a. sex hvilket må have været rigtig svært efter 8 år uden, det var ham som pludselig spurgte om jeg ikke ville med op og besøge hans forældre.

  Om det bare er mig som er så meget kvinde som kan kan være, at jeg tænker der er problemer uden egentlig at være det? Om jeg bare skal være i det og lade ham komme til mig. Følelser virker ikke til at være noget han snakker om, ellers er det bare fordi vi kvinder er så forbandet godt til at snakke alt i stykker.

  Det skal lige siges at jeg har set ham siden januar og det har været rigtig seriøst med familie osv. siden marts ca.

  Jeg håber I har et par gode råd til en frustreret kvinde som mig!!

  #15138
  Amalie1
  Deltager

  2 gode råd.
  1. Du skal stoppe forholdet.
  2. Du skal stoppe forholdet.

  #15139
  Go Happy
  Deltager

  Jeg tror du har fundet en mand, der af forskellige årsager ikke har samme behov for nærhed som dig, og som trives fint med at ses, når det passer ind i hans liv.

  Han vil dig nok gerne, men spørgsmålet er, om du vil det han kan tilbyde? Du skal passe på ikke at lade dine tidligere erfaringer med mænd, og dit behov for bekræftelse fylde så meget, at du skaber problemer, der måske ikke er. Omvendt skal du ikke gå på kompromis med det engagement, du som minimum burde forvente fra en kæreste 🙂

  Har du taget en snak med ham om, at det undrer dig at I næsten aldrig har sex, og at du ikke rigtig føler at han prioriterer dig og forholdet?

  Jeg tror ikke du kan ændre ham, og du kan ikke tvinge ham til mere kontakt end han selv ønsker. Du kan enten fortælle ham, hvad du har af behov, og se om han kommer dig i møde – Eller du kan afslutte forholdet, og finde en kæreste, der bedre matcher dine behov 🙂

  #15141
  kat1992
  Deltager

  Go happy*

  Tak for svar.
  Jeg vil heller ikke ændre ham, for det kan og vil jeg ikke.
  Jeg er blot meget undrende over hvordan det er blevet med ham. For i min optik burde det ikke være sådan her, når vi ikke har været sammen i længere tid.
  Jeg er forvirret og ved virkelig ikke hvsd jeg skal gøre 😰

  #15142
  Zoe2
  Deltager

  Hvis han som 28-årig kan klare sig helt uden sex i 8 år, så tænker jeg, at han har et meget lav sexdrive. Hvilket også stemmer overens med, at du skriver at I meget sjældent har sex.
  Det tror jeg, at er noget biologisk/fysisk, som hverken du eller han kan ændre. Du må gør op med dig selv, om du ønsker så sparsomt et sexliv.
  Det andet du skriver lyder heller ikke for godt.
  Jeg syntes du skal finde en mand, der passer bedre til dine behov.

  #15144
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg vil udfordre dig lidt. Hvem siger at et forhold <span style=”text-decoration:underline;”>kræver</span> det du har en ide om? Du er nødt til at møde ham på midten, hvis det skal fungere. Det er også helt normalt at give sin partner plads og at man ikke nødvendigvis har kontakt hver dag. Det ser ud til at han har brug for lidt mere plads hvor du har behov for mere end han kan give. Kort sagt når du siger at et forhold kræver noget så er det jo dig der kræver det. Men du lytter jo ikke til hvad han også ønsker.
  Det er synd at han skal rette op for hvad du har oplevet af fortid og det er også synd for dig at det tynger dig så meget. Det er måske tid til at du tager og kigger bevidst på det frygtmønster der præger dig fra fortiden og du ser på hvordan du kan blive mere fri af det og tro noget mere på dig selv. Så se det som en gave at han udfordrer dig der og en chance for at arbejde med noget i dig så du fremover bliver mere fri for smerte fra fortiden.Uanset om du vil være sammen med ham er det et issue som du er nødt til at se på, for der er meget få mænd der kan holde ud at være sammen med en kvinde der læsser krav der bunder i fortidens smerte ind og er styrende for rammerne og kommunikationen.
  At han ikke har behov for sex så ofte kan handle om at han ikke har haft sex så meget seneste 8 år. Men det kan være han med glæde vil ligge og nusse tæt. Hvis du inviterer til det, kan det jo være at han alligevel bliver tændt. Men sæt forventningerne lidt ned i en periode og se hvad der sker med jeres relation. Hvis du ikke kan leve med sexlivet, så skal du nok lytte til dit behov for mere sex. Men husk at sex ikke nødvendigvis tilfredsstiller dit behov for at blive bekræftet. Det kan tværtimod have modsatte effekt.

  #15146
  kat1992
  Deltager

  Lille hjerte*

  Tusinde tak for svar. Sådan har jeg slet ikke set på det. Du har så evig ret. Det er bare nogle ting som er svære at bearbejde og lukke ned for. Jeg ved godt det hverken skal gå ud over ham eller vores forhold. Men det er som skrevet bare rigtig svært.

  Han er på bunden en rigtig god fyr og noget af det bedste jeg har mødt i lang tid, og derfor vil jeg også være ked af at skulle afslutte det. Men det må også være svært efter så mange år pludselig at skal forholde sig til st være 2, og tage hensyn til en mere i sit liv.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.