Single men i forhold HJÆLP

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 31 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1423

  Hej Martin – og alle jer andre.
  Har et lille spørgsmål.
  Min kæreste og jeg har været sammen i 5+ år og har et barn sammen. Vi har haft vores problemer, men er kommet igennem dem, selvom det har været hårdt (han var mig utro flere gange).

  Nå men vi har været brudt flere gange, men elsker hinanden utrolig højt, og har fundet ud af at vi ikke kan undvære hinanden – hvilket jo er dejligt. Men der er dog et par ting der går mig noget på…

  De gange vi har været fra hinanden, eller bare er blevet uvenner, så har hans reaktion været at skynde sig at oprette sig på div. dating site samt i diverse facebook singlegrupper. Mit problem er dog, at nu hvor vi er sammen igen, er vores lille familie med ham, mig og vores barn. Sammen godt og vel hver dag og lever som en normal lille “familie”.. Ja, så er han stadig i diverse singlegrupper på facebook. Hvor ved jeg det fra? Fordi jeg har veninder/venner i samme i grupper, og som oplyser mig han da er ganske aktiv derinde med små sjove/sjofle kommentarer. Hmmm….

  Flere af hans venner er også i disse grupper og de tagger ham jævnligt i diverse posts, og skriver om ham som “single” ala: “Nu må vi snart få fundet en tøs til dig xxx” (håber i forstår?)

  Disse ting går mig sgu på.. Og ja, jeg burde selvfølgelig nyde at jeg er sammen med manden jeg elsker, har et liv og familie med ham og at vi er sammen hver dag. MEN som sagt så har der været ting tidligere i vores forhold hvor han var mig utro, skrev med kvinder i arbejdstiden, haft godt gang i diverse kvinder på fb OGSÅ fra den gruppe han er med i nu. m.m. hvilket gør at jeg ikke er helt tryg ved dette.

  Jeg tog en snak med ham om det.. Og han svar er “Jamen er jo ikke fordi jeg søger noget, er fordi det er en social gruppe og jeg kender folk og de laver forskellige arrangementer (ØHH JA SINGLE ARRANGEMENTER!).
  Og han kan ikke se noget forkert i dette :-/

  Er det mig der er fuldstændig sindssyg over at føle mig utryg? Hvordan skal jeg takle det? Gode råd søges.

  På forhånd tak

  #1424
  Lise
  Deltager

  Hvornår har han sidst været dig utro? Jeg har været der, hvor min nu ex gjorde det samme, meldte sig som single, hver gang der var en kurre på tråden. jeg var dybt ulykkelig, og komplet til grin. Og endelig fik jeg styrken til at løbe langt væk!

  Du har et lille barn. Jeg vil råde dig til at gøre det samme. Du behøver ikke forstå hvorfor han gør det. Du skal bare passe på dig og dit barn!

  Mange tanker

  #1426
  sissi
  Deltager

  Som Lise klogt skriver – kom væk!

  Hvis du lever med denne usikkerhed i dig – så dræner det dig, for al positiv energi.

  Eller også – skal du, hvis du ikke har gjort det – STILLE HM STOLEN FOR DØREN, en gang for alle. En flytter du – eller også, må han tage ansvar for jeres ban og dig, og de valg I har taget.

  Desværre tror jeg, han gør det fordi han kan bege dele – og du er der bare.
  Jeg er rystet over hans opførsel… og også over, at du finder dig i det.
  Tag førertrøjen på hellere i dag – end i morgen, for din egen skyld, og dit selvværd.

  #1427
  sissi
  Deltager

  – og en tilføjelse… Du skriver I elsker hinanden utroligt højt… jeg vil altså stille spørgsmål ved, hvor stor hans kærlighed er til dig!

  #1430
  Nova
  Deltager

  Søde ven, det lyder til han ikke respekterer dig eller det i har sammen.
  Mit råd ville være at få snakket det igennem med ham, for at mærke efter hvor du har ham, eller om han kun bliver hos dig, mht. ansvaret for jeres lille barn.
  Tror ikke han er ærlig hvis han har profiler som single.
  Han venter på noget, og måske er du en form for backup.

  Du skal altid huske at du har kun dette liv til at leve fuldt ud og være lykkelig.
  Du skal sige til dig selv hvad brænder du allermest for, og hvad er acceptabelt for dig. Vær en kvinde med power og tag tyren ved hornene 🙂

  #1439

  Hej

  Nej, du er ikke sindssyg over at være utryg. Som de fleste andre også er inde på, så opfører han sig meget lidt modent og respektfuldt over for dig, hvis han gør de ting, du nævner.

  Det er jo fint, at du er meget rummelig og parat til at tilgive ham. Men omvendt skal du jo heller ikke ende med at føle, at der står idiot på ryggen af dig.

  Du er nødt til at sige eller skrive helt konkret til ham: “Jeg opfatter det som utroskab, når du opretter profiler på dating-sites eller i single-netværk, og derfor er det fyrings-årsag, hvis du gør det igen. Du behøver ikke at være enig i, at det er utroskab. Du er velkommen til at kritisere mig for min holdning. Men holdningen er min, og hvis du ikke – trods uenighed – støtter mig i at have den ved fx ikke at respektere den, så må jeg genoverveje, om jeg ønsker at være i vores forhold”.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #1448
  Anonym
  Inaktiv

  Jeg kan ikke komme i tanke om, at have mødt en mand, der ville acceptere, at en anden mand opfører sig på den måde, du beskriver, Forvirredelillemig. Det ville ikke være muligt at være ven med en mand med den opførsel blandt de mænd, jeg kan komme i tanke om.

  At i en gruppe af mænd, da vil en mand med denne opførsel komme nederst i den sociale rangorden. Hvem ville have en chef fx, der opfører sig på den måde. Man ville sige sit job op.

  Der er tale om at involvere sig i en form for social nedadstigen, mener jeg, som kalder på forklaring.

  Er der noget kaldt med min “radar”? Er det her normalt rundt omkring, hvor jeg aldrig har været?

  Det slår mig særligt at den opsøgende adfærd sker på offentlige steder. Der har jo altid været mænd, som har haft ekstraægteskabelige forhold, og deres koner har evt. accepteret det, Clinton og Sartre fx. Men de har ikke udgivet sig for at være singler, oprettet datingprofiler eller deltaget i singlegrupper. Det lavsociale – efter min mening – går ud på at narre andre ved at udgive sig for at være noget andet end man er for at opnå en fordel og at gøre det i al offentlighed.

  Er det mig, der mangler indsigt?

  #1451
  Lillemy
  Deltager

  Du er bestemt ikke sindssyg over at føle dig utryg. Du har ret til at føle, som du føler. Jeg tror, de færreste ville være ok med, at deres kæreste havde den slags aktiviteter i singlegrupper. Nuvel; mennesker er forskellige, så uanset om alle andre så ville finde hans aktiviteter ok, så hold fast i dine egne grænser og holdninger. Hvis du er utryg ved det, han laver, så sig det til ham. Han bør som kæreste respekterer de følelser – og lige i det her tilfælde vil jeg sige, at du ikke er galt på den. Det er sgu da ikke ok, at han er aktiv på single-/datingsider. Lad vær med at diskuter med ham, om “man” må gøre sådan eller ej; hold fast i, hvad der er ok og ikke-ok for dig.

  #1460
  Zoe2
  Deltager

  Ved din kærestes venner ikke, at I har fundet sammen igen? Eller kan de ikke lide dig?

  For jeg finder vennernes opførsel meget besynderlig med deres hint til din kæreste om interessante kvinder.

  #1463

  Hej alle.
  Tusind tak for jeres svar. Vil prøve at svare tilbage så kort som muligt.

  Som jeg nævnte så har han tidligere været mig utro flere gange, dog har han ikke været det længe… Af hvad jeg ved af. Og da vi er sammen godt og vel hver dag, så har jeg ikke lige troen på at han ligger og er sammen med en anden. Men okay, selv gifte mænd kan finde tid til det, og de bor endda sammen med deres koner. Vi bor dog ikke sammen, men ja, jeg tror ikke at han fysisk laver noget pt/længere.
  Og vi har et super fedt sexliv, ingen dårlige ting at sætte på det.

  Men ja, vi har jo været sammen i mange år efterhånden, med en del on/off perioder pga. utroskab, mistillid m.m. Og nu er vi så sammen igen, og ønsker begge et normalt/stabilt forhold, familieliv m.m. sammen. Hvilket jeg prøver at gøre alt for at få, men føler bare ikke han gør nogen indsats… Forstår i hvad jeg mener? En ting er at være sammen, dyrke lækker sex etc.. men det kræver ligesom lidt mere end det.. I hvertfald i mine øjne.

  For et stykke tid siden blev vi uvenner, fordi han bag min ryg var begyndt at have kontakt med en kvinde som han tidligere har været sammen med. Og det var ikke så meget det at han havde kontakt med hende der var problemet, men mere det at han løj om det, og jeg fandt ud af det fordi hans tlf lå foran mig på bordet og pludselig kunne jeg se han modtog en sms fra hende. Og han havde ellers sagt de ikke talte sammen etc.. men ja, det havde de så alligevel. Og jeg hader simpelthen løgne. Jeg er af den mening, at har man intet at skjule, hvorfor så lyve? For ja, er løgnen ikke kontakten der var mit problem. jeg blev såret, skuffet og vred over det. og vi blev uvenner.

  Han smuttede, ignorerede mig, var iskold, syntes jeg overdramatiserede, og så smuttede han ind i en singlegruppe på Facebook. (her er hun så også, og det er her hans venner også er).

  Nu er vi så sammen igen. Og jeg/vi ønsker et godt og stabilt forhold sammen. Det var det vi kom frem til da vi talte om tingene. Men ja, nu er der gået noget tid. og så frustrerere det mig at han stadig sidder i den singlegruppe og at hans venner stadig tror han er single…. :-/

  Jeg prøvede at tale med ham om det i går aftes, fortalte ham at det gjorde mig ked af det, og at jeg ikke syntes det var at vise den store respekt for vores forhold og liv sammen. Hans reaktion var straks at blive iskold, sur og irritable. Og så udtalte han at nu havde vi næsten lige været uvenner, og så hurtigt “glemte” han ikke ting.. (jeg havde kommet til at sige nogle grimme ting da vi var uvenner og jeg så han var gået i den singlegruppe). Og så sagde han i går, at det var naivt af mig at forvente at han hoppede på tungen for mig allerede, når vi lige havde været uvenner etc.. Og han vil ikke “tabe ansigt” ved at melde sig ud af grupperne, hvis det med os ikke holder :-/

  Og så får han mig til at føle at jeg måske kræver for meget for hurtigt.. men jeg mener, vi er jo ikke 2 personer der lige har mødt hinanden og skal lære hinanden at kende. Vi har kendt hinanden, og været sammen en del år samt har et barn sammen. SÅ ja :-/ Måske er det bare svært for mig at sætte mig ind i at en singlegruppe/andres meninger kan betyde så meget.. Jeg er sgu ligeglad om folk ser mig hoppe ind og ud af grupper.. Det der er vigtigt for mig, er mit forhold.

  Så ja, jeg sidder her og er snotforvirret.. For ja, jeg måtte stoppe samtalen igår, for kunne godt mærke at hvis jeg holdt fast i samtalen og mit krav, så var han smuttet ud af døren. Og det er sgu sårende.. For ja, måske kræver jeg for meget for hurtigt. I dont know…

  Jeg ved simplethen ikke hvordan jeg skal takle det her.. Jeg ønsker ikke at “smutte”. jeg ønsker at redde vores forhold.

  Mht. Vennerne så tror jeg ikke at de ved vi er sammen igen. lyder i hvertfald ikke sådan.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 31 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.